Afla ce a facut Bogdan Zamfir pentru Crina Matei

Afla ce a facut Bogdan Zamfir pentru Crina Matei

De curand Crina Matei este  intr-o frumoasa poveste de dragoste cu Bogdan Zamfir. Acesta studiaza Stiinte Politice si este fotomodel. Zilele trecute Bogdan a luat o decizie-şoc: să-şi micşoreze urechile. Acest tip de operatie este în premieră în showbiz-ul romanesc.

„Urechile sunt complet dezvoltate in jurul varstei de 9 ani si raman asa toata viata. Dupa aceasta varsta se poate face interventia de corectie. Varsta pacientului nu afecteaza modul in care va decurge operatia sau recuperarea. Rezultatul interventiei este definitiv, nu se mai produc schimbari in timp. Este o operatie care se face cu anestezie locala sau generala la nevoie si dureaza in jur de 1 ora, in functie de complexitate”, explica Dr. chirurg estetician Calin Dobos.

Acesta nu şi-a dorit să-şi repare ridurile, cum se înghesuie colegii lui de breaslă, ci urechile. După o intervenţie chirurgicală de o oră şi jumătate, Bogdan era de nerecunoscut.

Lângă el s-a aflat în permanenţă iubita lui,  nimeni alta decât actriţa Crina Matei:

“Bogdan arăta bine şi fără operaţie, însă a fost dorinţa lui. E o reminiscenţă a copilăriei, când toţi râdeau de urechiuşele lui. A făcut un obiectiv din dorinţa de a se opera. L-am înţeles şi l-am încurajat. Am intrat în sală pe la jumătatea operaţiei, atunci când una dintre urechi era deja reparată şi mi-am dat seama că el va arăta acum cu totul altfel”.

iubit Crina Matei

Bogdan ne-a spus că intervenţia chirurgicală va fi benefică în cariera de fotomodel, meserie în care trebuie să arate perfect ca să poată prinde cât mai multe contracte.

COMMENTS

DISQUS: 0