Alexandra Preda Șurtea, singura romanca invitata a echipei Oscar de la Renta din Paris, la lansarea colecției de primăvara-vara de la Moiré Gallery Milano

Alexandra Preda Șurtea, singura romanca invitata a echipei Oscar de la Renta din Paris, la lansarea colecției de primăvara-vara de la Moiré Gallery Milano

Alexandra Preda Șurtea, managerul spitalului privat MaDonna Maria din Craiova a fost invitatul special al echipei renumitului designer Oscar de la Renta din Paris (Imen Tarfaoui, ambasador Oscar de la Renta in Paris, Guillaume Casseau, manager Franta Oscar de la Renta) în cadrul galeriei de artă Moiré Gallery din Milano, unde a avut loc lansarea colecției primăvară-vară 2023. Evenimentul a fost unul marcant pentru orasul Milano, mai ales ca nu intamplator a avut loc in Saptamana de Design intre 17-23 aprilie.

Creațiile vestimentare ale celebrului designer Oscar de la Renta nu mai au nevoie de nicio prezentare, brandul international fiind unul remarcabil atat din punct de vedere al calitatii produselor cat si al istoriei din spatele sau. Casa de moda care ii poarta numele a intrat in atentia presei in anul 1962, atunci cand prima doamna a Americii , Jaqueline Keneddy,  a imbracat una dintre rochiile lui De la Renta la o vizita oficiala in India .

De la Jackie O. incoace , aproape toate Primele Doamne ale Americii au purtat creatiile renumitului designer la dineuri si evenimente oficiale, ca multe alte vedete de film, televiziune dar si femei iubitoare de moda, clasic si frumos. De aproape sase decenii, Oscar de la Renta s-a specializat in rochii de seara, dar si costume de zi pentru doamne, piesele lui semnatura fiind reprezentate de fustele ample, broderii pretiose, imprimeuri florale si mai ales de culorile vibrante.   Craioveanca Alexandra Preda Șurtea a reprezentat cu succes tara noastra, fiind singura romanca prezenta la acest eveniment exclusivist, alaturi de alti invitati de marca.

O femeie de afaceri de succes, ce activeaza in domeniul medical de 15 ani, Alexandra Preda Șurtea a dat dovada de bun gust, delicatete si rafinament. Managera spitalului privat MaDonna Maria a purtat o salopeta eleganta, albă, Oscar de la Renta și a probat diferite piese vestimentare viu colorate tot marca Oscar de la Renta.

În cadrul evenimentului de exceptie au fost prezentate multe rochii unicat, dar si colectia de primavara-vara 2023 a celebrei case de moda.

„A fost o mare bucurie să primesc această invitație. Când am primit vestea am fost uimită, dar în același timp extrem de onorată. Locul în care este plasată galeria de arta unde s-a desfasurat evenimentul este un palat din anii 1.700. Combinația de exuberanță și clasicism a orașului Milano, oamenii pe care i-am întâlnit, cu care am socializat și stabilit legături, toate acestea m-au făcut să mă simt norocoasă, privilegiată și prețuită. La eveniment am socializat cu oameni care nu au cum să nu te inspire, oameni pasionați de ceea ce fac, evoluați, distinși, de la care am luat tot ce este mai bun.

O amintesc pe Ouafa Tahoun, fondatoarea galeriei, care este o sursă de entuziasm, bun gust și inspirație, pe Valentina Azzia, designer și producător de pantofi din piele exotică pentru femei. Valentina este o vizionară, o femeie extraordinara ce a pus bazele companiei sale , Azzaia, in Milano dar care vinde produsele sale exclusiviste in toata lumea , printre multi multi altii.

Cat despre reprezentanții filialei Oscar de la Renta din Paris , atat Imen Tarfaoui cat si Guillaume Casseau, acestia sunt un adevarat exemplu de profesionalism desavarsit si dedicare, modestie, talent valorificat, cu o energie si o pozitivitate cum rar mi-a fost dat sa vad. Ma simt cu adevarat norocoasa datorita faptului ca am avut sansa sa-i cunosc in urma cu ceva timp, iar ulterior ei mi-au oferit aceasta oportunitate fantastica de a le fi alaturi la acest eveniment ce a imbinat perfect moda, arta si bunul gust, in Milano  . Toți oamenii cu care am interacționat aici, m-au îmbogățit cultural, sufletește și spiritual și cred ca acesta este marele meu câștig”, spune Alexandra Preda Șurtea.

Cu niste rezultate antreprenoriale extraordinare obtinute in ani de munca si implicare,  Alexandra Preda Șurtea, managerul spitalului MaDonna Maria din Craiova, a reusit sa fie apreciata in astfel de cercuri, nu numai pentru latura profesionala ci si pentru simtul sau estetic, feminitate, naturalete, stil si personalitatea ei plina de viata si entuziasm.

COMMENTS

DISQUS: 0