Anisia Gafton, răsfăț la estetician înainte de filmările emisiunii ,,Sunt celebru, scoate-mă de aici”

Anisia Gafton, răsfăț la estetician înainte de filmările emisiunii ,,Sunt celebru, scoate-mă de aici”

Una dintre puţinele figuri feminine din stand-up-ul românesc se pregăteşte pentru cea mai intensă provocare! Anisia Gafton este una dintre cele 12 vedete care participă la show-ul „Sunt celebru, scoate-mă de aici”. Înainte să ia drumul Republicii Dominicane, acolo unde au loc filmările, actriţa s-a oprit la estetician, pentru un răsfăţ care, cu siguranţă, îi va lipsi în următoarele luni ale vieţii ei. Ce procedură minim invazivă a ales ca să ofere tenului un boost de sănătate, în condiţiile în care nu va avea prea mult timp la dispoziţie pentru ea însăşi, aflaţi din rândurile următoare.

 

 

CE ESTE COCKTAILUL FRUMUSEŢII LA CARE A APELAT ACTRIŢA?

Se spune că un ten curat ne face să uităm de folosirea zilnică a machiajului. Cum Anisia Gafton a vrut să se asigure că arată impecabil pe micile ecrane, chiar şi în situaţiile limită în care va fi pusă în cadrul show-ului, a apelat la o terapie inovatoare de îngrijire a pielii, una dintre puţinele care permit pătrunderea în profunzime a substanţelor active. Este vorba despre mezoterapia facială sau cocktailul frumuseţii, o procedură medicală nechirurgicală care contribuie la hidratarea şi catifelarea tenului pentru timp îndelungat.

ANISIA GAFTON: „Neavând multă vreme la dispoziţie pentru tratamente de lungă durată, am vrut să testez şi eu ce înseamnă această procedură despre care am auzit doar lucruri bune. Singurul regret este că nu am descoperit-o mai devreme! Mi se pare incredibil că astăzi avem la îndemână tratamente care ne întineresc tenul după doar o şedinţă. Doctorul Alin Bortolini a avrut grijă ca terapia să fie complet nedureroasă, după ce a ales cu atenţie ingredientele de care tenul meu avea nevoie.”

 

MEZOTERAPIA FACIALĂ, PĂREREA SPECIALIŞTILOR

Şedinţele de mezoterapie facială sunt binevenite oricând! Indicate sunt mai ales după ce tenul a fost expus la solare, la vânt sau la poluare, pentru a-l ajuta să se rehidrateze.

ALIN BORTOLINI, FONDATOR BE PERFECT: „În cazul Anisiei Gafton am apelat la puterea acidului hialuronic, a substanţelor antioxidante şi depigmentante pentru a îmbunătăţi calitatea şi cantitatea colagenului, cu efect asupra liniilor fine, pentru a reduce pigmentarea, pentru a îmbunătăţi, per total, textura pielii şi pentru a-i oferi energizarea de care avea nevoie.”

Desigur, substanţele folosite diferă de la caz la caz. După ce crema anestezică a fost aplicată, pentru confort, specialistul va injecta cocktailul ales în zonele cu probleme, prin intermediul unui aparat special de mezoterapie, care nu va leza tegumentul. Vitaminele, mineralele, peptidele, extractele din plante şi aminoacizii, căci acestea sunt printre cele mai folosite ingrediente active, vor pătrunde progresiv în piele, însă rezultatul va fi vizibil imediat.

ALIN BORTOLINI, FONDATOR BE PERFECT: Pielea va deveni mai fermă, mai luminoasă şi va avea acel aspect odihnit pe care îl caută pacienţii şi pe care nu îl pot obţine niciodată la acest nivel doar prin rutina făcută acasă. Ca să înţelegeţi puterea mezoterapiei, aflaţi că prin intermediul ei 95% dintre ingredientele active pătrund profund în piele, comparativ cu numai 5% prin aplicarea cremelor.”

Pacienţii sesizează şi că porii încep să se diminueze, iar cearcănele şi pungile să se estompeze. Cât de des se recomandă un astfel de tratament? Depinde desigur de tipul de ten şi de afecţiunile pielii,  însă pentru efecte cu adevărat spectaculoase sunt necesare trei şedinţe.

ALIN BORTOLINI, FONDATOR BE PERFECT: „Procedura în sine durează jumătate de oră. Imediat după recomandăm evitatarea băilor fierbinţi sau folosirea saunei, dar şi statul la soare şi mersul la solar.”

Deşi are nenumărate beneficii, mezoterapia are şi contraindicaţii. Nu este recomandată femeilor însărcinate sau care alăptează, persoanelor care suferă de diabet sau celor care au infecţii la nivelul pielii.

 

 

Descoperiţi pe propria piele efectele mezoterapiei faciale, la clinica Be Perfect, fondată de doctorul Alin Bortolini, specialist în chirurgie plastică şi estetică. Medicul a creat singurul canal de YouTube din România, acolo unde arată pas cu pas cum au loc intervenţiile momentului în estetică. Mezoterapia facială beneficiază de un video special: https://www.youtube.com/watch?v=IkWHoxiMfBI

Pe site-ul oficial găsiţi toate serviciile Be Perfect: https://beperfect.ro/

 

 

COMMENTS

DISQUS: 0