Apartamentele tip duplex, cheia spre un stil de viaţă urban exclusivist! De ce să alegi o locuinţă de acest fel?

Apartamentele tip duplex, cheia spre un stil de viaţă urban exclusivist! De ce să alegi o locuinţă de acest fel?

Echilibrul perfect între confort, funcţionalitate şi estetică, duplexurile ne demonstrează că putem bifa tot ce e mai bun, atunci când căutăm un cămin pe termen lung. Apartamentele de acest fel se remarcă tot mai des pe piaţa imobiliară românească drept o alegere potrivită pentru familiile moderne, active, care trebuie să fie în permanent contact cu viaţa urbană. Iată de ce ar trebui să iei în considerare un apartament tip duplex situat într-un cartier rezidenţial exclusivist, atunci când îţi planifici viitoarea locuinţă.

Apartamentele tip duplex. De ce să alegi o locuinţă de acest fel?

Intimitatea şi confortul, la rang de cinste

În esenţă o vilă cu etaj, dar mai aproape de nori, apartamentul tip duplex îţi oferă toată intimitatea de care ai nevoie: beneficiază de un spaţiu generos de peste 100 de metri pătraţi, distribuit pe două etaje, legate între ele de o scară interioară modernă. În plus, camerele sunt plasate inteligent, în aşa fel încât să poţi crea zone separate, atât pentru activităţi diverse, cât şi pentru odihnă.

Duplexul se dovedeşte a fi o alegere inteligentă pentru toţi cei care caută spaţii mari, aerisite şi luminoase. Complet finisate, apartamentele de acest tip invită clienţii să le mobileze după bunul plac. Pe un etaj există zona de lounge, alături de bucătărie şi de o baie de serviciu, iar la etaj sunt distribuite dormitoarele, pentru ca nimeni şi nimic să nu vă deranjeze atunci când încercaţi să vă odihniţi ori doriţi să lucraţi.”, explică Lucian Stroe, reprezentantul unui ansamblu rezidenţial. 

O bună delimitare a camerelor reprezintă unul dintre cele mai mari plusuri pe care le caută în special familiile cu copii, dar şi cuplurile care vor să obţină un confort suplimentar şi se dovedeşte, totodată, deosebit de utilă mai ales în marile oraşe, unde deseori ne plângem de lipsa de spaţiu.

Apartamentele tip duplex: exploatează fiecare centimetru de spaţiu la maximum

Apartamentele tip duplex mai vin cu un avantaj: îţi pun creativitatea la încercare în cel mai frumos sens posibil şi asta pentru că le poţi personaliza după propriile preferinţe şi gusturi. De la amenajări moderne şi minimaliste, până la stiluri eclectice, dă frâu liber imaginaţiei, căci spaţiul îţi permite să îl exploatezi la maximum, fără să faci compromisuri!

LUCIAN STROE: „Dacă tot beneficiem de un spaţiu generos, este deosebit de important ca el să fie şi funcţional, iar acest lucru implică şi soluţii eficiente de depozitare, precum dulapuri sau sertare restractable ori rafturi cu compartimente ascunse. Un duplex  permite configurarea în funcţie de nevoile reale ale clienţilor, fără ca spaţiul să pară supraaglomerat.”

Iar în cazul în care designul interior şi soluţiile integrate nu sunt tocmai punctele tale forte, află că apartamentele tip duplex îţi oferă şi servicii de consiliere, pentru personalizarea locuinţei. În plus, pentru un stil de viaţă modern şi eficient, poţi apela şi la echipamente inteligente în noua ta casă!

Apartamentele tip duplex: dotări moderne=control asupra costurilor periodice

Pentru că duplexurile sunt construite din materiale de înaltă calitate, vei avea nu doar siguranţa unei locuinţe trainice, ci şi prietenoase cu costurile lunare! Proiectate cu sisteme de încălzire în pardoseală, duplexurile îţi asigură nu doar confortul termic optim, dar reduc şi consumul de energie şi, implicit, costurile asociate cu acesta.

LUCIAN STROE: Materialele şi  dotările de  înaltă calitate reduc pierderile de căldură. Ne referim aici la izolaţia adecvată a pereţilor, la uşi, la ferestre, la podele, practic la orice detaliu care ar putea periclita un ambient plăcut.”

Pe lângă reducerea facturilor la utilităţi, poţi contribui astfel şi la protejarea mediului înconjurător, un imperativ în societatea actuală.

Apartamentele tip duplex: siguranţa, pe primul loc

Dacă te orientezi către un apartament tip duplex situat într-un complex rezidenţial precum Central Address Residence, atunci bifezi mai multe plusuri dintr-un foc, printre altele, îţi asiguri stilul de viaţă urban exclusivist pe care îl cauţi! Cum?

LUCIAN STROE: Apartamentele de astăzi trebuie să fie proiectate pentru o viaţă cât mai uşoară şi mai sigură. Plasarea unui duplex într-un ansamblu rezidenţial vine la pachet cu o serie de beneficii care ar trebui luate în considerare. În primul rând, cumpărătorii au la îndemână facilităţi, fără să fie nevoie să îşi părăsească proprietatea. În al doilea rând, accesul în ansamblu se face controlat, iar camerele de supraveghere, precum şi prezenţa personalului contribuie la creşterea sentimentului de siguranţă. Totodată, clienţii pot să nu aibă grija întreţinerii şi administrării zonei din jur, toate putând fi gestionate de profesionişti special angajaţi în acest scop. Ansamblul este pregătit pentru toate aceste măsuri, dar va depinde de asociaţia de proprietari câte dintre ele se vor pune şi în practică.”

Nu uita nici de faptul că vei face parte dintr-o comunitate, iar asta îţi va da ocazia să participi la diverse activităţi şi evenimente, pentru a-ţi cunoaşte mai bine vecinii. Iar dacă mizezi pe un complex situat în inima oraşului, ai acces simplu către toate punctele de interes, de la job, la şcoli, magazine şi parcuri, toate aflate la doar câteva minute distanţă de locuinţa ta, un vis devenit realitate pentru cei care pierd zeci de minute, zi de zi, în traficul obositor.

Apartamentele tip duplex: potenţial de închiriere sau revânzare

Trebuie să mai ştii şi că apartamentele tip duplex reprezintă o investiţie pe termen lung. Deseori cei care le achiziţionează le păstrează în familie generaţii întregi. Însă în cazul în care ai în plan o revânzare sau o eventuală închiriere, le poţi face fără probleme! Mai ales că un duplex cu potenţial atrage un preţ mai mare pe piaţă, chiar şi la ani întregi de la achiziţie.

LUCIAN STROE: Duplexurile localizate într-un ansamblu rezidenţial bine cotat reprezintă, fără doar şi poate, o investiţie inteligentă şi durabilă, mai ales că valoarea unei astfel de locuinţe poate creşte în timp, cu atât mai mult cu cât beneficiază de dotări moderne, de amenajări de calitate şi de facilităţi premium. Punem la socoteală şi plasarea într-o zonă căutată a oraşului, care face ca locuinţa să îşi menţină sau chiar să îşi crească valoarea peste ani.”

Pentru a evita orice fel de neplăcere, apelează întotdeauna la dezvoltatori care au proiecte importante în portofoliu, precum cei de la Central Address Residence, şi care pot să te ghideze, totodată, în alegerea locuinţei potrivite pentru tine!

 

 

COMMENTS

DISQUS: 0