Ce sunt bunny lines și cum scăpați de ele? Experții de la Beauty Art Aesthetics vă răspund!

Ce sunt bunny lines și cum scăpați de ele? Experții de la Beauty Art Aesthetics vă răspund!

Ştiaţi că în jurul vârstei de 30 de ani începem să sesizăm primele cute ale pielii pe chip? Este un proces firesc: îmbătrânim, iar ridurile nu ne mai pot ocoli. Ba mai mult, de la 40 de ani încolo, acest efect vizual neplăcut se accentuează. Unele dintre cele mai nedorite riduri sunt „Bunny Lines”. Specialiştii clinicii de top, Beauty Art Aesthetics vă învaţă cum să le contracaraţi, printr-un tratament simplu, cu efecte rapide!

 

 

LINIILE FINE CARE APAR DE O PARTE ŞI DE ALTA A NASULUI POT FI DERANJANTE

În vreme ce unele persoane consideră… fermecătoare ridurile de tip Bunny Lines, altele se arată stânjenite de apariţia lor. Recunoscute deseori după denumirea englezească, Bunny Lines sunt, de fapt, riduri care apar în jurul nasului, din cauza trecerii timpului, dar şi din pricina repetării anumitor expresii faciale.

MĂDĂLINA BRÎNDUŞESCU, fondator Beauty Art Aesthetics: Odată cu trecerea timpului, organismul nostru produce cantităţi tot mai mici de elastină, prin urmare este absolut normal să sesizăm schimbări la nivelul chipului. Ridurile de expresie Bunny Lines sunt provocate de contracţia muşchiului nazal. Cu cât este forţat mai mult, cu atât ridurile se vor instala şi dezvolta mai repede.”

Din fericire, tratamentul care luptă cu acest tip de riduri este la doar o programare distanţă şi a devenit cea mai solicitată procedură în clinicile estetice din lumea întreagă!

 

BOTOXUL, EXTREM DE EFICIENT ÎN TRATAREA RIDURILOR DE EXPRESIE

Cea mai eficientă metodă prin care puteţi corecta ridurile Bunny Lines este toxina botulinică, o substanţă purificată. Injectările regulate vă vor ajuta să minimizaţi apariţia liniilor de-o parte şi de alta a nasului, printre altele. Aproximativ 4 milioane de injectări cu botox sunt făcute anual pe Glob!

MĂDĂLINA BRÎNDUŞESCU, fondator Beauty Art Aesthetics: „Botoxul este acel tratament minune, care ne ajută tenul să arate de parcă ar căpăta un filtru, ca cele pe care le găsim pe Instagram. Procedura este nu doar accesibilă, dar şi confortabilă. O şedinţă durează în medie 10-15 minute, timp în care medicii noştri injectează substanţa direct în muşchii faciali.”

Aceeaşi substanţă poate fi folosită şi pentru ridurile de pe frunte, din jurul ochilor, dar şi dintre sprâncene. Pacienţii mai sensibili la disconfort pot apela la anestezia locală, pentru a diminua durerea procedurii.

 

CUM ACŢIONEAZĂ BOTOXUL ŞI DE CE ESTE O SUBSTANŢĂ SIGURĂ?

Poate vă întrebaţi cum decurge, concret, o şedinţă de tratament cu botox: în primul rând, medicul vă va cere să vă încruntaţi, pentru a observa ridurile evidente, dar şi pentru a marca locurile unde va injecta substanţa.

MĂDĂLINA BRÎNDUŞESCU, fondator Beauty Art Aesthetics: Avem nevoie doar de o cantitate mică pentru rezultate naturale şi de bun gust! Botoxul blochează semnalele nervoase ale muşchiului în care substanţa a fost injectată. Deci muşchiul nu mai este capabil să se contracteze, fapt care duce la îmbunătăţirea aspectului. Efectele durează între 3 şi 6 luni, în funcţie de metabolismul pacientului, dar şi de calitatea substanţei, ulterior este nevoie să reveniţi la specialişti pentru repetarea procedurii.”

În general, de primele rezultate vă puteţi bucura cam la 24-72 de ore de la procedură, adică un timp rezonabil pentru ca toxina să îşi facă efectul. În scopuri cosmetice, botoxul este utilizat de vreo două decenii încoace, însă rolul lui nu este nici pe departe doar pur estetic. Substanţa este folosită şi pentru a trata afecţiuni medicale, precum strabismul, spasmul pleoapelor, migrenele sau transpiraţia excesivă.

MĂDĂLINA BRÎNDUŞESCU, fondator Beauty Art Aesthetics: „Deşi este un tratament sigur, cu efecte secundare rare, toxina botulinică nu este recomandată femeilor însărcinate, nici celor care alăptează. De răbdare până la posibilitatea realizării procedurii trebuie să dea dovadă şi persoanele care au diverse infecţii în zonele în care se doreşte injectarea substanţei, dar şi cele care momentan urmează tratamente cu antibiotic.”

        

 

Sfatul Beauty Art Aesthetics este să vă orientaţi către specialişti cu experienţă şi către medii în care se respectă cu stricteţe normele de siguranţă şi igienă şi care urmează tendinţele pe domeniu, atunci când vine vorba despre efectuarea tratamentelor de înfrumuseţare! Cu formări continue în Emiratele Arabe Unite şi Rusia, medicii esteticieni de la Beauty Art Aesthetics vă aşteaptă cu cele mai noi proceduri şi substanţe premium, pentru a scăpa de complexe! Pe pagina oficială de Instagram puteţi vedea rezultatele obţinute în urma tratamentelor @beautyartaesthetics, iar pe site-ul oficial găsiţi lista completă de proceduri: https://beautyartaesthetics.ro

 

 

 

        

COMMENTS

DISQUS: 0