Cele mai tari hoteluri noi de vizitat în 2023

Cele mai tari hoteluri noi de vizitat în 2023

Indiferent dacă intenționați să vizitați obiectivele turistice din Roma, să vă răsfățați într-un spa și să gustați vin în Argentina sau să faceți o drumeție sub stele în Arizona, există o mulțime de noi deschideri de hoteluri care pot face călătoria dumneavoastră chiar mai interesantă.

 Iată ce hoteluri merită vizitate în 2023:

Six Senses Rome (martie): Roma oferă o varietate de hoteluri admirabile. Debutul Six Senses în Roma aduce o experiență de ospitalitate orientată către wellness și o locație luxuriantă și plină de verdeață într-un oraș turistic aglomerat. La etajul de sus al hotelului se află terasa Notos, care va găzdui sesiuni de yoga la răsărit și cocktailuri la apusul soarelui. Sustenabilitatea rămâne în centrul atenției, cu accent pe meniurile de alimentație durabilă și cazarea oferind perete din tencuială cocciopesto tradițională, calcar travertin și multă lumină naturală.

Ambiente (primăvara anului 2023): Unul dintre acele hoteluri așteptate de mult timp își face în sfârșit rezervări pentru această primăvară. Camerele sunt de fapt atriumuri autonome, în mare parte cu perete din sticlă, cu terase private pe acoperiș și vedere fabuloasă. Echipa de ospitalitate este la dispoziție pentru a organiza drumeții, degustări de vin, plimbări cu balonul cu aer cald sau tururi cu jeep-ul. Oaspeții vor fi încântați de bucătăria organică și sezonieră de la restaurantul intim Forty1 – o adevărată experiență culinară a Văii Verde. Sau, relaxați-vă și comandați pur și simplu un cocktail artizanal la piscină și savurați priveliștea spre munții roșii și ocru.

The Rome EDITION: Se așteaptă să se deschidă la începutul anului 2023, această proprietate va fi prima destinație italiană a hotelurilor EDITION. Printre atracții se numără barul Punch Room (cu cocktailuri artizanale și terasă pe acoperiș, cine refuză?), precum și o piscină pe acoperiș, o sală de sport elegantă și spațioasă dotată cu tehnologie de ultimă generație și două camere de tratament, inclusiv o experiență de masaj în cuplu. Hotelul are o dimensiune modestă, cu 93 de camere și suite pentru oaspeți, inclusiv două penthouse-uri fiecare cu terasă privată. Locația centrală este la o scurtă plimbare ușoară de obiective turistice adorate ale orașului, cum ar fi Scările Spaniole, Fântâna Trevi și Grădinile Borghese.

Broadwick Soho: Mai târziu, în 2023, acest tip de hotel de lux independent  va debuta cu primul design de hotel realizat vreodată de Martin Brudnizki. Proiectul este creația unui grup de prieteni care au căutat să creeze un refugiu unic în cartierul londonez cel mai iubit. Interioarele lui Brudnizki promit să fie surprinzător de originale, iar destinația cu 57 de camere va include, de asemenea, un restaurant și o terasă inspirată din Sicilia, un lounge pe acoperiș, o sală de mese intimă și un bar speakeasy. Camerele de oaspeți, de stil rezidențial, inclusiv un penthouse și nouă suite, sunt proiectate individual, cu multe camere oferind balcoane private și toate dotate cu cele mai bune facilități.

The Vine House: (deschis) Producătorul de vinuri Kopke Port a deschis recent una dintre cele mai unice case de oaspeți din podgoriile din magnificul Valea Douro din Portugalia. Situată în cadrul podgoriei Quinta São Luiz, oaspeții se pot bucura de vederi impresionante, degustări de vinuri locale, plimbări prin vițele vie și o perspectivă directă asupra vieții cotidiene a unei crame.

Habitas San Miguel: Alt tip remarcabil de hoteluri este situat la marginea sitului de patrimoniu mondial UNESCO San Miguel de Allende din Mexic și va dispune de 60 de camere de lux construite în mod sustenabil, inspirate din elementele naturii și răspândite pe peisajul impresionant al stațiunii. Așteptați-vă la o gamă unică de experiențe de program, inclusiv ateliere culturale, proiecții de filme, cursuri de gătit, cluburi de carte, concerte live.

Camerele vor fi proiectate cu un singur dormitor, cu pereți de calcar, terase și grădini private, iar gastronomia va fi reprezentată de un restaurant gourmet cu bucătărie de la ferma, axată pe rețete locale.

SB Winemaker’s House & Spa Suites: (recently opened) Aceasta este prima ofertă hotelieră a celebrei producătoare de vin din Argentina, Susana Balbo și a fiicei sale Ana – dar se simte mult ca o ședere în casa personală a lor, deși cu șapte suite spa luxoase, cu caracteristici precum saună și jacuzzi în cameră și grădină privată. Totul a fost gândit cu atenție, de la design, decor și ambient până la experiențele culinare, arta, wellness-ul și natura. Gastronomia și vinul sunt un punct de focalizare distinctiv, cu un meniu de degustare care reflectă ingredientele locale.

Atlantis, The Royal: Noua proprietate din Dubai (deschisă începând cu primăvara anului 2023) este un resort de lux cu 43 de etaje, situat în inima orașului. Resortul are un design unic, treptat, realizat de Kohn Pederson Fox Associates și dispune de 795 de camere și suite cu terase, piscine private și, desigur, vederi impresionante ale orizontului orașului și ale Golfului Arab. Oaspeții vor avea acces la 17 restaurante și experiențe de viață de noapte, experiențe de wellness și peste 90 de piscine, da, 90, inclusiv una la etajul 22 care va oferi vedere panoramică asupra faimoasei Insule Palmier din Dubai în timp ce un DJ mixează muzică de fundal.

The Global Ambassador, Arizona (noiembrie): Situat în inima Arcadia, unde Phoenix, Scottsdale și Paradise Valley converg, această proprietate de lux cu 141 de camere, va oferi o destinație elegantă, cu cinci experiențe culinare unice de explorat. Atracția principală a hotelului este o terasă magnifică de 18.000 de metri pătrați (cu una dintre cele mai mari selecții de vinuri rose din SUA) și oferă o panoramă uimitoare a Muntelui Camelback.

The Georgian, Santa Monica, California: (ianuarie, 2023) Redeschiderea celebrului hotel din Santa Monica,The Georgian, aduce 84 de camere pentru oaspeți (cu 28 de suite), alături de oferte noi  inclusiv celebra terasă cu vedere la ocean, sala de mese și barul de pe terasă, Sunset. În plus față de biblioteca și sala de gimnastică, The Georgian va fi, de asemenea, gazda a două spații private de întâlniri.

Citește și: Dealul cu Afine lansează un nou brand global – The Blue Renaissance, produs în Transilvania

COMMENTS

DISQUS: 0