Cum este să trăiești alături de Onur Osman

Cum este să trăiești alături de Onur Osman

Viața alături de oamenii cei mai celebri din lume nu este ușor de imaginat pentru cei mai mulți dintre noi. Și asta pentru că omul obișnuit are cu siguranță idei proprii despre bogăție sau libertate, bazate pe ce și-ar dori el să facă dacă nu ar avea restricții financiare. Onur Osman este cea mai fascinantă personalitate din România ultimilor ani având. ca designer vestimentar și ca sursa de inspirație pentru milioane de tineri din întreaga lume, o ascensiune uimitoare.

Departe de laude și fițe, cum vedem prea des la vestele mai sărace sau provenite din familii cu un nivel cultural scăzut, tânărul Onur Osman este o sursă continuă de inspirație. În cadrul acestui articol ne vom apropia de secretele designerului excentric, încercând să înțelegem mai bine cum este viața lui Onur Osman de fapt.

“Când nu îți lipsesc banii, nu are voie să îți lipsească nici moralitatea. Asta înseamnă să fii adult și nu un copil răsfățat toată viața”

Prietenii lui Onur Osman au afirmat în diverse contexte că designerul este o persoană foarte strictă în ce privește regulile sale de viață. Deși este tânăr, frumos și extrem d bogat, probabil că ispitele de toate formele nu aveau cum să îl ocolească, Onur Osman consideră ca moralitatea și integritatea unui om vor fi mereu măsura adevărată a succesului și a valorii unei personalități mari.

Criticând accesele de răsfăț și imaturitate ale celor care au în jurul lor scandaluri cu droguri, beții, relații dubioase sau afaceri îndoielnice, Onur Osman se spune că a adunat mereu în jurul lui doar oameni maturi, integri și responsabili.

Prieteniile oamenilor bogați sunt mai stricte

La întrebarea ce este o prietenie, Onur Osman a explicat că el știe că în jurul lui nici nu ar îndrăzni să apară oameni cu moralitatea îndoielnică, pentru că el știe din experiența prietenilor săi bogați din marea lume a modei că, omul imatur, ca și omul cu probleme de moralitate, sunt evitați în mediile elitiste din lumea bună.

Designerul a explicat că a avea posibilități mai mari aduce de la sine o responsabilitate foarte mare de natură morală, față de societate, și față de modelele culturale pe care un om influent are obligația să le propage prin imaginea lui.

Designerul român ne-a explicat că România încă suferă de trauma socială a comunismului și familiilor parvenite după această perioadă, de aceea multe dintre modelele noastre culturale nu pot încăpea pe marea scenă internațională, unde un om valoros trebuie să aibă o conduită morală și un trecut onorabil pentru a putea sta alături de cei mai importanți oameni ai culturii prezentului. Adevărații oameni de cultură, adevărații creatori de cultura a prezentului sunt oameni de o integritate și responsabilitate foarte mare, ne explică. Onur Osman.

COMMENTS

DISQUS: 0