Cum îți poți alege pensetele potrivite pentru aplicarea genelor fir cu fir?

Cum îți poți alege pensetele potrivite pentru aplicarea genelor fir cu fir?

Pensetele pentru extensii de gene fir cu fir sunt concepute pentru a ajuta la perfecționarea celor mai fine detalii ale artei genelor. De fapt, pensetele sunt unul dintre puținele accesorii necesare în procesul de aplicare a extensiilor fir cu fir, utilizate de la început până la finalul ședinței. Folosirea pensetelor profesionale reprezintă un pas crucial către a stăpâni arta aplicarii extensiilor de gene fir cu fir, iar alegerea celor mai bune pensete pentru gene depinde în mare măsură atât de preferințele personale, cât și de calitatea materialelor din care sunt confecționate.

Tipuri de pensete pentru aplicarea genelor fir cu fir:

PENSETĂ PENTRU IZOLARE ȘI METODA CLASICĂ

Pensetele pentru izolare și pentru aplicarea genelor fir cu fir în stil clasic sunt într-o oarecare măsură interschimbabile. Unii stilisti de gene pot folosi pensete cu vârf drept pentru izolare , deoarece aceasta era singura formă disponibilă atunci când și-au urmat cursul de extensii de gene și au devenit obișnuiți cu aceasta, în timp ce alți lash stilisti pot folosi pensete de izolare unghiulare, curbate  sau semi curbate, deoarece aceasta le-a facilitat mișcările încheieturilor și a părut o poziție mai neutră.

PENSETE PENTRU TEHNICA RUSSIAN VOLUME

Pensetele create special pentru tehnici de volum rusesc sunt puțin mai solide, cu o prindere mai bună, astfel încât să nu pierzi fasciculele de gene când le preiei de pe banda de gene. În afară de pensetele multifuncționale despre care am discutat puțin mai sus, când vine vorba de volum, trebuie alese cu atenție pensetele care te vor ajuta să obții acel efect la care visezi. Și cine poate produce cele mai eficiente pensete de acest tip decât brandurile rusești? Pe piața din România poți opta cu încredere pentru brandul Oko Lashes și, mai nou, produsele sub licență Lashes Design by Nathalie.

Acum ai aflat care este cel mai bun model pentru fiecare stil de extensii de gene fir cu fir, dar când există atât de mulți furnizori, cum îl alegi pe cel potrivit?

  • Materiale de înaltă calitate – Este important să alegi pensete fabricate din oțel de calitate medicală. Acest lucru înseamnă că sunt ușor de sterilizat și nu ruginisesc niciodată.
  • Bine realizate – Pensetele bune ar trebui să fie ușoare, ușor de închis (și să rămână închise) și confortabile pentru utilizarea pe termen lung.
  • Preț corect – Ai putea crede că toate pensetele sunt la fel și să alegi doar perechea cea mai ieftină de pe piață, dar nu uita: „atunci când cumperi ieftin, te costă mai mult pe termen lung”. Raportul calitate – preț este reperul la care ar trebui să te raportezi și în acest sens, poți opta pentru un magazin conceput special pentru furnizarea produselor destinate aplicării genelor fir cu fir și poți alege dintr-o gamă variată de pensete . Ca lash stylist profesionist de gene, veți folosi aceste pensete foarte mult. Investiția în calitate nu va face doar ca instrumentul să dureze, ci va face și munca ta mai ușoară

Deci, care este cea mai bună pensetă pentru extensii de gene?

Sincer, am spune că cea care ți se potrivește cel mai bine este cea mai bună pensetă pentru extensii de gene. Alegerea celei mai bune pensete pentru extensii de gene este primul pas în crearea unui set perfect de extensii de gene. Dar, având în vedere multitudinea de astfel de instrumente disponibile, această alegere poate fi adesea o sarcină dificilă. Cu ajutorul acestui ghid, sperăm că am redus timpul și efortul pe care altfel ar trebui să îl investești în această alegere.

COMMENTS

DISQUS: 0