Cum recăpătăm volumul chipului? Aflați secretele remodelării pomeților, cu acid hialuronic

Cum recăpătăm volumul chipului? Aflați secretele remodelării pomeților, cu acid hialuronic

Știați că pomeții sunt printre primii afectați de vârstă? În timp, ei încep să își piardă din volum, pielea se subțiază, iar adânciturile devin mai pronunțate. Este și motivul pentru care chipul nostru poate arăta chiar mai îmbătrânit decât ar trebui să fie în mod real.

Specialiștii de la Beauty Art Aesthetics, o clinică premiată în nenumărate rânduri – național și internațional- vin în ajutorul celor care vor să facă o schimbare și propun o procedură minim-invazivă care redă volumul pomeților, înlătură aspectul obosit al chipului și reface conturul facial.

 

VOLUMUL FACIAL, REFĂCUT PRINTR-O SUBSTANȚĂ PE CARE CORPUL NOSTRU O IUBEȘTE

Datorită rezultatelor spectaculoase, vizibile imediat, refacerea volumului facial a devenit una dintre cele mai îndrăgite proceduri de înfrumusețare. Vorbim despre o intervenție nedureroasă și rapidă, care se bazează pe puterea acidului hialuronic. Această substanță-minune, atât de iubită de corp, a devenit vedetă în industria beauty, din motive simple: nu are efecte adverse și nici nu produce reacții alergice, pentru că se regăsește și în mod normal în organismul nostru. În plus, este substanța ideală de umplere pentru că oferă și o senzație naturală, iar odată injectată în piele este eficientă și durabilă!

Specialiștii Beauty Art Aesthetics dezvăluie și alte beneficii ale acidului hialuronic: hidratează pielea, îi conferă un aspect proaspăt și întinerit și netezește ridurile.

 

GELURI INJECTABILE, PENTRU POMEȚII LA CARE VISAȚI

Intervenția pe care v-o propun experții Beauty Art Aesthetics nu necesită vreo perioadă de recuperare și nici nu este dureroasă. Procedura constă în injectarea unor geluri în piele, care vor reface instantaneu volumul facial, vor șterge ridurile și vor redefini conturul chipului.

Beauty Art Aesthetics folosește doar produse injectabile premium, aplicate după tehnici speciale, de ultimă oră și sigure, pentru un tratament mult mai confortabil, dar și pentru rezultate naturale și de bun gust. Pentru că fiecare pacient este diferit, specialiștii de aici vor alege cantitatea, dar și tipul de acid potrivit pentru dumneavoastră.

Procedura care se efectuează sub anestezie locală durează maximum o oră. În mod normal, în această zona, efectul acidului hialuronic se păstrează chiar și un an, deci cam aceasta este perioada la care trebuie să vă prezentați la experții în frumusețe, pentru retuș.

 

PAȘI DUPĂ TRATAMENT

Ceea ce trebuie să știți ulterior este că zona tratată va fi sensibilă și ușor umflată câteva zile. Este perfect normal, însă asta nu înseamnă că nu veți putea să vă reluați activitățile firești. Cu toate acestea, recomandat este să evitați exercițiile fizice solicitante, dar și expunerile la frig intens sau la prea multă căldură, imediat după procedură.

 

Doar în cadrul unui prim consult, specialiștii își pot da seama dacă intervenția este ceea ce aveți nevoie. La Beauty Art Aesthetics găsiți și alte proceduri minim invazive, pentru ca dumneavoastră să vă bucurați de chipul, dar și de corpul pe care vi le-ați dorit dintotdeauna!

Premiată în nenumărate rânduri, clinica Beauty Art Aesthetics a adăugat încă o distincție pe listă! În cadrul Galei I Success Awards, care a avut loc la Veneția, în septembrie 2021, managerul clinicii, Mădălina Brândușescu a primit premiul pentru „Realizări remarcabile în domeniul medicinei estetice”.
Găsiţi Beauty Art Aesthetics la numărul de telefon: 0722 296 007, dar şi la adresa de mail: office@beautyartaesthetics.ro

 

 

 

 

 

COMMENTS

DISQUS: 0