De la A la Z! Află secretele aplicării genelor fir cu fir, de la lash artistul Natalia Sîrbu

De la A la Z!  Află secretele aplicării genelor fir cu fir, de la lash artistul Natalia Sîrbu

Tot mai multe reprezentante ale sexului frumos sunt atrase de meseria de lash stilist, un job recunoscut oficial şi în România! Aplicarea extensiilor de gene a devenit o sursă extrem de profitabilă de venit, având în vedere că cele care lucrează în domeniu nu duc lipsă de cliente. Află secretele aplicării genelor fir cu fir! Dacă vreţi să începeţi şi voi un business de succes în industria beauty, „furaţi” meserie direct de la unul dintre cei mai în vogă lash artişti! Natalia Sîrbu a creat cursuri pentru fiecare nivel de pregătire, absolvite deja de peste o mie de oameni.

 

 

Eşti la început? Alege Cursul de Bază +2D&3D One by One

Pentru că aplicarea propriu-zisă a genelor este doar vârful iceberg-ului, cei care vor să profeseze în domeniu trebuie să aibă şi cunoştinţe teoretice despre frumuseţe şi cum se obţine ea. Informaţii precum tipurile de extensii de gene existente pe piaţă, importanţa fizionomiei clientei sau alegerea corectă a curburii, grosimii şi lungimii genelor sunt doar câteva dintre ele, alături de o bună cunoaştere a posibilelor afecţiuni oculare şi contraindicaţii în aplicare.

 

„Din experienţă, pot afirma cu certitudine că cei care vor să lucreze în domeniu nu trebuie să grăbească lucrurile. Tot ce este de bună calitate necesită timp. Este şi recomandarea pe care o fac cursanţilor: nu renunţaţi, aveţi ambiţie şi determinare ca să exersaţi şi din nou să exersaţi. Nu există performanţă fără consecvenţă şi practică!”

(Natalia Sîrbu, multiplă campioană internaţională)

 

Special pentru novici, Natalia Sîrbu a conceput un curs în care a strâns toate informaţiile de bază, pentru un start cu dreptul în carieră.

 

„Cursul de bază pentru aplicarea genelor + 2D și 3D One by One este special conceput pentru persoanele care își doresc să învețe arta aplicării extensiilor de gene fir cu fir și să pornească pe drumul succesului. Este creat pentru a oferi o experienţă completă de învăţare şi îi va ajuta pe cei interesaţi să îşi dezvolte abilităţile în ritm optim.”

(Natalia Sîrbu, multiplă campioană internaţională)

 

Printre altele, cursanţii vor avea ocazia să înveţe cum să îşi reducă timpul de aplicare a extensiilor, dar şi cum să le îndepărteze cu uşurinţă şi în siguranţă.  Pentru a beneficia de toată atenţia trainerului, la curs pot participa doar două persoane în acelaşi timp, programul fiind astfel complet personalizat.

 

Vrei să treci la următorul nivel? Află ce curs ţi se potriveşte!

Odată construită baza, puteţi opta ulterior şi pentru alte tipuri de cursuri. Special pentru cei care lucrează deja în domeniu, dar caută să acumuleze noi şi noi cunoştinţe, Natalia Sîrbu a conceput programul 2D & 3D+ Tehnici de Volum.

 

“Este timpul să punem accent pe abilităţile în lucrul cu volumele, tehnici care conferă efecte dramatice genelor. În acest punct, cursanţii află, printre altele, cum să aplice volumele potrivite, în aşa fel încât să nu creeze disconfort la nivelul pleoapelor.

(Natalia Sîrbu, multiplă campioană internaţională)

 

Cursul cuprinde parte teoretică, dar şi parte practică: cei înscrişi au ocazia să exerseze cele învăţate pe un model.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA:

Descoperă alternativa liftingului facial: miniliftingul este mai puțin costisitor și invaziv!

Învăţă ce înseamnă efectele speciale, printr-un… curs special!

Află secretele aplicării genelor fir cu fir ! Pentru cei deja experimentaţi, care vor să le ofere clientelor varietate, Natalia Sîrbu a creat un curs special, tip VIP, din care puteţi învăţa toate secretele obţinerii unui efect la modă în 2023: eyeliner!

 

„Efectul de eyeliner este despre naturaleţe! Şi este extrem de căutat la ora actuală, având în vedere că reuşeşte să le ajute pe purtătoare să obţină un rezultat tip 2 în 1. Creăm atât gene dese, cât şi o formă alungită a ochilor. Am conceput cursul cu gândul la cei care vor să creeze look-uri sofisticate, de impact, dar şi pentru tehnicienii sătui să cumpere toate curbele speciale, fără să fie mulţumiţi de rezultatul obţinut.”

(Natalia Sîrbu, multiplă campioană internaţională)

 

Pentru înscriere, este nevoie de minimum un an de experienţă în domeniul aplicării genelor. Durata cursului este de o zi, timp în care partea teoretică generoasă se îmbină cu practica. Ce tipuri de eyeliner există, cui se potriveşte acest stil, cum puteţi obţine un efect accentuat şi rezistent în timp, dar şi cum se pot mixa curbele sunt doar câteva dintre noţiunile pe care le veţi stăpâni la finalul cursului.

 

 

Cursurile marca Natalia Sîrbu sunt acreditate la nivel internaţional, asta înseamnă că viitorii lash artişti se pot angaja la orice salon din lume, imediat după absolvirea lor! Pentru detalii suplimentare, vă invităm pe site-ul: https://www.lashesdesign.ro, dar şi pe pagina de Instagram: lashesdesignbynathalie

 

 

 

 

COMMENTS

DISQUS: 0