Dealul cu Afine, ferma românească de afine bio cu sediul în Făgăraș, județul Brașov, anunță lansarea noului său brand global The Blue Renaissance și intenționează să ajungă pe piețe internaționale precum Emiratele Arabe Unite, Arabia Saudită, Qatar, Germania, Marea Britanie în următoarele 12 luni.
De la achiziționarea fermei de afine în 2016, proprietarul Ajay Naqvi și familia sa au investit aproximativ 1 milion de euro în creșterea capacității de producție, consolidarea brandului și dezvoltarea de noi produse. Ferma Dealul cu Afine a atras până în prezent fonduri de 800.000 de euro de la investitori internaționali. Ferma se întinde pe 10 hectare de teren în satul Toderița, lângă Făgăraș, județul Brașov, unitatea de procesare fiind în județul Iași.
Cu o istorie de peste șase ani, Dealul cu Afine a fost un pioner pe piața locală de fructe bio pre-comandate, clienții producătorului român având încredere și plătind produsele cu trei până la șase luni înainte ca fructele să fie culese și livrate. După consolidarea brandului local Dealul cu Afine, cu peste 30.000kg de fructe bio vândute în România în fiecare an, compania a lansat un nou produs – un suc de afine 100% organic, fără apă adăugată, fără conservanți, un produs unic pe plan local.
La începutul anului 2023, brandul este pregătit să se extindă și în afara României, ajungând la consumatori din întreaga lume, iar pentru a realiza acest lucru, Dealul cu Afine și-a schimbat identitatea vizuală și numele.
Noul brand – The Blue Renaissance – ia naștere din valorile și ADN-ul mărcii, cu accent pe oferirea de produse sănătoase, fără aditivi, pure, realizate 100% din afinele organice cultivate la ferma din satul Toderița.
Piețele internaționale vizate de The Blue Renaissance
“Având în vedere toată dragostea pe care Dealul cu Afine a primit-o în România și potențialul uriaș pe care îl are piața globală a băuturilor organice, suntem bucuroși să anunțăm lansarea produselor noastre de calitate în întreaga lume sub numele The Blue Renaissance. Facem suc 100% din afine, certificat organic, nimic adăugat, nici măcar apă.
Aceasta este o declarație puternică care i-a atras pe investitorii noștri, dar și importanți retaileri din Asia și Europa de Vest. Industria globală a sucurilor este de aproximativ 150 miliarde de dolari, dar există foarte puțin suc real în acele 150 miliarde de dolari.’’
Citește și: Patria Credit a înregistrat pentru anul trecut un proft net de 1,55 mil euro
COMMENTS