Doctorul Raluca Chivu, şi mamă, şi stomatolog. 
Echilibrul perfect, între cele două roluri importante din viaţa ei

Doctorul Raluca Chivu, şi mamă, şi stomatolog. 
Echilibrul perfect, între cele două roluri importante din viaţa ei

În lumea modernă, reprezentantele sexului frumos îşi asumă multe roluri. Iar atunci când găsesc echilibrul între ele, se pot considera cele mai norocoase, căci au depistat, de fapt, şi ce înseamnă reţeta împlinirii. Este şi cazul medicului stomatolog Raluca Chivu, mamă, întâi de toate, cu un CV impresionant: este specialist implantolog, dar şi o reprezentantă de seamă a mediului de business românesc. Prin procedurile dentare premium oferite în cadrul propriilor clinici, Orizont Dental Clinique, doctorul Raluca Chivu revoluţionează piaţa serviciilor stomatologice din zona Buzău.

Doctorul Raluca Chivu, şi mamă, şi stomatolog

Dacă faci un bine, ți se întoarce bine. Dacă faci rău, ți se întoarce rău.” Este principiul de viaţă al doctorului Raluca Chivu, aplicat cu sfinţenie în toate aspectele vieţii ei. Expertă în redarea zâmbetelor la cabinet, Raluca Chivu este mama care menţine surâsul pe chipul propriului copil, în ciuda meseriei care o ţine, uneori, departe de familie.

„Pentru mine, echilibrul dintre a fi mama unei fetiţe şi datoria de a fi prezentă la clinică pentru a trata pacienţii reprezintă, desigur, o provocare constantă. Însă este şi o sursă imensă de împlinire. Trebuie doar să fiu atentă cum îmi împart timpul şi cum  prioritizez atât nevoile propriei mele familii, cât şi nevoile pacienţilor mei. Fiecare zâmbet câştigat în cabinet şi timpul de calitate petrecut cu fiica mea mă motivează să devin, în ambele roluri, cea mai bună versiune ale mele.”, mărturiseşte medicul Raluca Chivu.

Cele două roluri au însă normă întreagă! A fi mamă rămâne totuşi preferatul specialistului, care mărturiseşte că alături de familie îşi găseşte liniştea, după zilele agitate de la clinică: „Ce mă relaxează şi mă face fericită este, cu siguranţă, familia mea, cea care, de altfel, mă şi susţine necondiţionat. Sunt o norocoasă, dată fiind meseria mea, imposibil de încadrat în limitele unui program fix.”, completează medicul Raluca Chivu.

„Seriozitatea, transparenţa şi dedicarea totală, cheia reuşitei mele”

În ceea ce priveşte partea profesională, medicul implantolog a ajuns un nume în breaslă, mai ales datorită faptului că de peste un deceniu încoace luptă să ridice standardele stomatologiei din provincie şi să ofere pacienţilor tratamente premium, lipsite de durere, dar la preţuri accesibile: „Mi-a luat ceva timp să înţeleg că dacă vreau să reuşesc, trebuie să mă înconjor de oameni care ştiu ce fac, care îmi împărtăşesc viziunea şi care sunt deschişi către evoluţie, un aspect absolut esenţial în lumea medicală. Îmi place ca echipa mea să lucreze în armonie, să am un colectiv unit de atingerea aceluiaşi obiectiv.”

Medicul, totodată şi expert în antreprenoriat, investeşte constant în educaţia angajaţilor, implicit în cursuri de perfecţionare, dar şi în tehnologia din cabinete, pentru a putea oferi clienţilor servicii la calitatea consacrată. Munca şi reuşitele din cabinet se văd şi atunci când analizăm multele premii naţionale şi internaţionale, primite de doctorul Raluca Chivu la galele de prestigiu I Success şi Health, Beauty and Lifestyle: „Performanţă în stomatologie”, „Best Dental Care” sau „Outstanding Dentist of The Year 2021” sunt doar câteva dintre trofeele care atestă succesul unui profesionist cu viziune:

„Recunosc că atunci când am intrat în antreprenoriat am pornit de jos, iar asta mi-a modificat întregul mod de a privi această lume. Despre viziune pot spune că secretul meu a fost dintotdeauna seriozitatea, transparenţa, dedicarea totală faţă de pacient şi planurile făcute pe termen lung.”

Şi apropo de planuri, doctorul Raluca Chivu ne mărturiseşte că mizează în continuare pe consolidarea structurii interne din clinicile Orizont Dental Clinique, dar are în vizor şi o extindere a brandului. Până atunci, se mândreşte cu cifra de afaceri de peste 4 milioane de lei, bifată în 2023, dar, mai presus de toate, cu zâmbetele pe care le redă celor care îi trec pragul.

Detalii despre doctorul Raluca Chivu şi clinicile Orizont Dental Clinique găsiţi în mediul online: 

COMMENTS

DISQUS: 0