Elite Clinic: o nouă eră a serviciilor medicale personalizate dedicate familiilor

Elite Clinic: o nouă eră a serviciilor medicale personalizate dedicate familiilor

Un nou concept medical invită pacienţii români să descopere o altfel de abordare a serviciilor de sănătate: Elite Clinic şi-a deschis larg porţile la un pas de Bucureşti, în Ilfov. Centrul medical revoluţionar furnizează proceduri şi tratamente de ultimă generaţie din sfera ginecologică, urologică, endocrinologică şi de psihologie şi se bazează pe viziunea doctorului Khaled Hilmi, specialist de renume mondial în tratamentul problemelor ginecologice şi de reproducere, care a ajutat mii de cupluri să devină părinţi. 

Elite Clinic: îngrijirea de clasă mondială întâlneşte compasiunea.

Cum schimbă centrul de sănătate experienţa la medic?

Excelenţă, compasiune şi grijă. Cam acestea sunt aşteptările atunci când apelăm la specialişti, în speranţa rezolvării unei probleme de sănătate şi, totodată, valorile pe care se bazează Elite Clinic, un concept care pune accent pe o abordare holistică a sănătăţii şi care duce mai departe moştenirea deja consacratei Clinici de Fertilitate Dr. Hilmi din România, denumită după medicul Khaled Hilmi, expert în histeroscopie şi în diagnosticare reproductivă.

„Elite Clinic nu este doar despre replicarea succesului, ci despre amplificarea sa! Clinica a apărut ca o continuare firească o dorinţei noastre de a oferi pacienţilor  o îngrijire premium, într-un mediu primitor.  Prin noul concept, vrem să fim mai mult decât un furnizor de servicii medicale. Dorim să devenim partenerul dumneavoastră de încredere în atingerea obiectivelor de sănătate. Prin Elite Clinic ne extindem expertiza, în aşa fel încât să cuprindem un spectru mai larg de nevoi.”

(Perry Khaled, director executiv)

 Elite Clinic vrea să se impună pe piaţa românească, dar și în țările Arabe drept o clinică de familie, care nu tratează doar simptomele, ci colaborează cu pacienţii, în drumul spre obţinerea sănătăţii optime, creând o punte între regiuni: aduce în România abordarea inovatoare şi de înaltă calitate marca doctor Hilmi, fiind adaptată să servească nevoile Europei.

„Înțelegem că asistența medicală nu se referă doar la diagnostic și tratamente. Este vorba despre vindecare la nivel uman. Aici strălucește piatra de temelie a filozofiei noastre– compasiunea. Fiecare interacțiune este infuzată cu empatie și înțelegere. Creăm un spațiu în care vulnerabilitatea este recunoscută, în care fricile sunt alinate și în care speranța prosperă.”

(Perry Khaled, director executiv)

Elite Clinic, o echipă de elită:

clinica reuneşte specialişti de top, sub acelaşi acoperiş

          Elite Clinic se mândreşte cu o echipă formată din specialişti de renume. În acelaşi centru regăsiţi mai multe tipuri de servicii medicale, care vă vor ajuta să economisiţi timp şi să continuaţi tratamentele necesare, fără întreruperi inutile. Trioul de medici ginecologi cu experienţă de la Elite Clinic se angajează să vă ofere sprijin în toate etapele vieţii, de la pubertate, până la planificarea aducerii pe lume a unui copil şi după menopauză. Tot aici, veţi găsi specialişti urologi şi endocrinologi, şi chiar psihologi, cu experienţă de zeci de ani în domeniul medical, pentru diagnostice şi tratamente complete.

În vreme ce medicul specialist în endocrinologie va aborda dezechilibrele hormonale, oferind o abordare cuprinzătoare pentru optimizarea sănătății și bunăstării pacienților, psihologul Elite Clinic va oferi suportul emoțional în timpul perioadelor stresante, medicul primar urolog va depista și trata acele afecțiuni specifice ale tractului urinar atât la bărbați, cât și la femei, precum și afecțiunile specific sistemului reproducător masculin. Cu o abordare integrată, acest profesionist se ocupă de diversele aspecte ale sănătății urologice, contribuind la îmbunătățirea stării de sănătate și calității vieții pacienților, inclusiv probleme legate de fertilitate și alte condiții specifice.

„Deseori, tindem să omitem faptul că unele probleme de sănătate sunt interconectate şi deci necesită investigaţii amănunţite care să privească afecţiunea din mai multe unghiuri. Există o legătură între creier şi fertilitate,  precum şi între alte probleme de sănătate şi fertilitate, aşa că doar privindu-le şi tratându-le împreună reuşim să oferim o stare de bine pe termen lung pacienţilor noştri. Atunci când pacienta se confruntă cu probleme de fertilitate, nu trebuie să consulte doar medicul ginecolog. Pot exista mai mulţi factori absolut esenţial de luat în calcul, cum ar fi inclusiv factorul masculin. În acest caz, ar fi ideal să apelaţi şi la serviciile unui specialist în urologie.”

(Dr. Khaled Hilmi, medic ginecolog, expert în cavitatea uterină)

Pentru a oferi planuri de tratament personalizate care răspund cu precizie nevoilor, medicii de la Elite Clinic se bazează nu doar pe expertiza profesională, ci şi pe cele mai avansate instrumente şi tehnologii, de la echipamente medicale de ultimă generaţie şi până la metode de diagnosticare revoluţionare.

Elite Clinic, detalii care fac diferenţa

Amplasată într-o zonă din Ilfov în plină dezvoltare, Elite Clinic a fost concepută ca un refugiu, care lasă în urmă vechea imagine a ceea ce însemna, în mod obişnuit, o vizită la medic. Pacienţii sunt aşteptaţi într-un spaţiu relaxant, amenajat cu multă meticulozitate.

Deseori tindem să amânăm vizitele la medic dintr-o teamă cu rădăcini vechi. Vrem să schimbăm această viziune! Clinica Elite a fost realizată astfel încât să emane eleganţă şi să respecte cele mai înalte standarde de igienă. Dincolo de cabinetele dedicate, punem la dispoziţie pacienţilor şase lifturi care îi duc fără efort la întâlnirile programate şi chiar un colţ de cafenea îmbietor, cu muzică în surdină.”

 (Perry Khaled, director executiv)

 

          Doctorul Khaled Hilmi este unul dintre cei mai cunoscuţi specialişti în sănătatea femeilor din România şi din întreaga Europă, expert în histeroscopie şi în cavitatea uterină, care a reuşit să atingă o rată de succes foarte înaltă în tratamentele destinate cuplurilor care se confruntau cu probleme în conceperea unui copil.

          Găsiţi Elite Clinic în Ilfov, pe Bulevardul Pipera, în Hyperion Towers. Pe site-ul oficial, aveţi la dispoziţie detalii suplimentare despre noul concept medical: https://eliteclinic.ro

COMMENTS

DISQUS: 0