Aparat revoluționar de epilare definitivă la The Lash Lounge

Aparat revoluționar de epilare definitivă la The Lash Lounge

Un aparat revoluționar de epilare definitivă a fost motivul care a strâns sub același acoperiș  multe dintre vedetele noastre preocupate de inovații în materie de fumusețe. Evenimentul a avut loc marți (11 iunie) la salonul ,,The Lash Lounge” din București. Noul sistem este eficient atât pe pielea bronzată, cât și pe firul de păr deschis la culoare și a stârnit curiozitatea clientelor celebre ale salonului.

Printre vedetele prezente la eveniment s-au numărat Prințesa Lia și Prințul Paul, Anca Serea, Francisca, Alessia, Eugenia Șerban, Crina Matei, Ana Roman, Beatrice Mamara, Sensy și multe dintre clientele fidele ale salonului.

Decor de poveste la The Lash Lounge

Evenimentul s-a desfășurat într-un decor de poveste cu baloane, buchete mari de flori în nuanțe vii cu tema ,,Think Pink” și dulciuri delicioase. Acest colț vesel a fost locul preferat de vedete, care au făcut poze și s-au bucurat de surprizele serii.

Decorul preferat de vedetele The Lash Lounge

Decorul preferat de vedetele The Lash Lounge

„Îmi place să creez și dincolo de asta să dezvolt. Conceptul The Lash Lounge a apărut dintr-o idee care a devenit un vis și care se dezvoltă acum sub ochii mei. Sunt implicată 100% în tot ceea ce ține de acest concept și cred că această este cheia. Mă bucur că atâția oameni importanți din domenii foarte diferite vin și se simt bine aici. Simt că îi primesc ca în casa mea și vreau să le ofer tot ce e mai bun”, a mărturisit Miruna Vasile, managerul The Lash Lounge.

Francisca și Alessia își fac tratamente la The Lash Lounge

„Pentru mine The Lash Lounge nu este doar un salon în care să vin pentru întreținere, ci un loc în care vin cu drag pentru că mă așteaptă de fiecare dată o echipă minunată, plină de viață care este gata să mă pună la curent cu ultimele tendințe în materie de frumusețe”, a declarat Francisca.

Francisca

Și Alessia se numără printre vedetele care frecventează salonul. „Cel mai mult îmi place la The Lash Lounge că de fiecare dată vin la sigur! Aici știu că au aparatură de ultimă generație și îmi rezerv dreptul să apelez la ce este mai bun și performant pentru mine. Prin definiție sunt o perfecționistă și îmi place să îmi acord toată atenția necesară”, a spus Alessia.

Anca Serea evadează din agitația cotidiană la The Lash Lounge

Anca Serea este mămica eroină a showbiz-ului, dar și ea are nevoie de momente de respiro. „The Lash Lounge este oaza mea de liniște. Având cinci copii care, chiar dacă îmi fac viața frumoasă și completă, sunt foarte gălăgioși și energici. Așa că fiecare moment aici se transformă uneori chiar într-o zi întreagă de răsfăț. Am nevoie și de acest timp pentru mine. Tratamentele faciale și scaunul pentru masaj Chairmony sunt preferatele mele!”, a mărturisit prezentatoarea tv.

 

COMMENTS

DISQUS: 0