Florentina Opriș fentează vârsta din buletin! Află la ce tratament celebru recurge

Florentina Opriș fentează vârsta din buletin! Află la ce tratament celebru recurge

Este o pasionată declarată a tot ceea ce înseamnă grija faţă de trup şi de suflet! La cei 54 de ani proaspăt împliniţi, prezentatoarea emisiunii “Sport, Dietă & o Vedetă”, de la Kanal D, Florentina Opriş, se menţine aşa cum ar visa oricine. Însă imaginea impecabilă pe care o afişează este rezultatul unei munci intense cu ea însăşi! Noi am aflat cu ce tratament celebru de sute de euro îşi completează vedeta TV rutina de îngrijire în timpul verii, pentru a-şi feri tenul de uscăciune şi de pete, dar şi la ce medic celebru apelează pentru astfel de proceduri!

 

 

CE ÎNSEAMNĂ „COCKTAILUL FRUMUSEŢII” LA CARE APELEAZĂ VEDETA TV

„Tinereţea şi frumuseţea tenului se păstrează şi se dobândesc zi de zi”, crede Florentina Opriş, care are o rutină strictă de îngrijire a pielii. Pe lângă produsele cosmetice potrivite pe care le aplică regulat, vedeta TV trece periodic şi pe la cabinetul esteticianului, pentru proceduri inovatoare, mai eficiente decât orice cremă aplicată acasă.

FLORENTINA OPRIŞ: Pentru că suntem în plină vară şi trebuie să acordăm o atenţie deosebită hrănirii tenului nostru, am decis să vin la clinica Be Perfect, a doctorului Alin Bortolini, pentru câteva sesiuni de Mezoterapie. Ştiam de ceva timp despre beneficiile acestei proceduri, care nu se numeşte întâmplător Cocktailul frumuseţii. Este procedura perfectă prin care oferim un refresh tenului pentru o perioadă lungă de timp. Am sesizat o piele mai elastică, mai luminoasă, mai sănătoasă. Cu siguranţă, nu o să ratez nici şedinţele de întreţinere, ca să prelungesc efectele obţinute.”

Mezoterapia este unul dintre cele mai eficiente moduri de a beneficia de o rejuvenare facială, fără să apelăm la intervenţii chirurgicale, tocmai de aceea este şi atât de căutată în rândul femeilor, dar şi al bărbaţilor din lumea întreagă. Pentru o singură şedinţă, Florentina Opriş scoate din buzunar între 200 şi 350 de euro.

 

 

SECRETELE MEZOTERAPIEI, PAS CU PAS

Specialist în chirurgie plastică şi estetică, doctorul Alin Bortolini, fondatorul clinicii de înfrumuseţare Be Perfect, ne explică în ce constă procedura minim invazivă recomandată Florentinei Opriş.

ALIN BORTOLINI, FONDATOR BE PERFECT: Mezoterapia, folosită şi pentru creşterea părului, eliminarea celulitei, vergeturilor, dar şi pentru întinerirea pielii mâinilor şi decolteului, rămâne celebră mai ales pentru efectele pe care le are asupra tenului. Responsabile de rezultatele spectaculoase sunt substanţele concentrate, cu rol de stimulare a regenerării celulare, precum vitamine, acid hialuronic, antioxidanţi, minerale şi enzime, introduse în straturile profunde ale pielii prin micro-injecţii. Cocktailul de substanţe este întotdeauna adaptat nevoilor pe care le sesizăm în urma unui control amănunţit al tenului.”

Cine poate apela la acest tratament revoluţionar? Oricine îşi doreşte să îşi menţină pielea sănătoasă sau să trateze diverse afecţiuni dermatologice. Reducerea liniilor fine şi a porilor, tratarea acneei, eliminarea petelor hiperpigmentare sau tratarea cicatricilor sunt probleme pe care Mezoterapia le poate trata cu succes. Evident, ceea ce obţinem la cabinetul specialistului trebuie înreţinut şi acasă, prin hidratarea suplimentară şi curăţarea frecventă a tenului.

ALIN BORTOLINI, FONDATOR BE PERFECT: „Durata tratamentului variază întotdeauna de la pacient la pacient. Între 3 şi 8 şedinţe sunt recomandate, însă chiar de la prima şedinţă puteţi sesiza o piele mai întinsă, mai curată şi mai suplă. În general, pacientul îşi petrece la cabinet în cadrul unei şedinţe între jumătate de oră şi o oră. Ideală în orice anotimp, recomandăm Mezoterapia mai ales după perioade în care pielea a fost expusă unor factori precum razele UV şi temperaturile ridicate.”

Mezoterapia nu necesită recuperare şi poate fi completată şi de alte proceduri antiaging, în funcţie de recomandările experţilor.

 

 

Dacă vreţi să aflaţi ce beneficii are Mezoterapia asupra tenului vostru, apelaţi întotdeauna la specialişti. Doctorul Alin Bortolini vă aşteaptă la clinica Be Perfect, acolo unde a adunat proceduri de ultimă generaţie, minim invazive şi invazive, pentru a vă redescoperi frumuseţea. Special pentru cei care vor să afle cum decurg cele mai populare intervenţii, specialistul a lansat un canal de YouTube unic în Români, în cadrul căruia vedeţi în ce constă fiecare în parte. Pentru a afla informații suplimentare despre cele mai iubite proceduri la ora actuală, vă invităm pe site-ul oficial.

COMMENTS

DISQUS: 0