Formaţia perfectă pentru nunta voastră! Cât de importantă este muzica la un astfel de eveniment

Formaţia perfectă pentru nunta voastră!  Cât de importantă este muzica la un astfel de eveniment

Credem ca fiecare eveniment are potenţialul de a trăi pentru totdeauna ca un moment memorabil. Sarcina noastră este de a crea acele amintiri speciale.”

– Echipa Royal Palace Ballroom –

 

O nuntă fără muzică… nu ar mai fi nuntă, căci ea are puterea de a oferi ritm momentelor-cheie! Mai ţineţi minte când o melodie frumoasă v-a ridicat de la masă şi v-a trimis direct pe ringul de dans, în mijlocul petrecăreţilor? Distracţia la nuntă ar trebui să fie, aşadar, un „must”, pentru ca o petrecere să fie, cu adevărat, de succes.

Consultanţii de la Royal Palace Ballroom, cea mai nouă sală de evenimente din nordul Capitalei, vă explică, pas cu pas, cum trebuie aleasă muzica perfectă, pentru ca distracţia să rămână o amintire pe viaţă, atât pentru miri, cât şi pentru invitaţii lor.

 

MUZICA, O AMBIANŢĂ PERFECTĂ

Mirii trebuie să se asigure, înainte de toate, că muzica va crea armonie la evenimentul lor. Este greu să mulţumiţi toţi invitaţii, dar nu imposibil! Tocmai de aceea, esenţial este să verificaţi lista cu persoanele pe care le doriţi aproape în ziua nunţii. În funcţie de vârsta lor, veţi face şi alegerile muzicale, evident, ţinând cont şi de preferinţele voastre.

Experţii Royal Palace Ballroom vă recomandă să nu ignoraţi muzica populară, căci ea va fi ca o invitaţie la dans şi pentru nuntaşii mai în vârstă. În plus, o horă este întotdeauna apreciată şi de cei mai tineri dintre invitaţi! Melodiile lente, în schimb, ar trebui păstrate doar pentru dansurile de cuplu, altfel riscaţi să îi plictisiţi pe cei din jur. Hit-urile internaţionale, dar şi naţionale pot fi prezente, din belşug. Cu siguranţă, mulţi invitaţi vor şti să le fredoneze versurile.

Deşi muzica face distracţia, trebuie să ştiţi că în anumite momente ea va fi mai discretă, de pildă, atunci când vă aşezaţi la masă, pentru a savura preparatele care vă vor fi servite. În schimb, la tăierea tortului, ea va fi mai puternică, pentru a oferi un plus de greutate şi de emoţie momentului.

 

O ALEGERE… DELICATĂ: FORMAŢIE SAU DJ LA NUNTA VOASTRĂ?

Atunci când vine vorba despre CINE asigură ritmul petrecerii, mirii se găsesc în faţa unei noi dileme: este formaţia o alegere bună? Sau un DJ este o soluţie şi mai bună? Evident, dacă bugetul vă permite, puteţi opta pentru ambele. Indiferent de alegere sau de alegeri, astfel de servicii trebuie să vină la pachet cu un contract în care sunt menţionate toate detaliile şi condiţiile, printre care şi durata prestaţiilor, dar şi onorariul, care ţine, de obicei, de numărul orelor performate la eveniment.

 

PIESE INTERPRETATE LIVE, LA CEL MAI IMPORTANT EVENIMENT DIN VIAŢA VOASTRĂ

Înainte de toate, trebuie să ştiţi că o trupă are un repertoriu limitat, deşi interpretarea live poate compensa acest minus. Cel mai bine ar fi ca, iniţial, să faceţi o clasificare a genurilor muzicale pe care le doriţi la nunta voastră. Acest lucru vă va face căutarea mai uşoară. Verificaţi apoi recenziile online ale trupei. Dacă multe sunt pozitive, înseamnă că sunteţi cu un pas mai aproape să faceţi o alegere inspirată. Nimic nu se compară însă cu o audiţie. Încercaţi să ascultaţi şi live trupa, înainte de a opta pentru ea. De obicei, astfel de formaţii cântă des în restaurante, cluburi sau pub-uri. Următorul pas: să vă asiguraţi că au echipament profesionist. Un alt aspect pe care trebuie să îl aveţi în vedere ţine şi de faptul că un artist, oricât de bine pregătit este, nu va putea cânta ore în şir, fără oprire. Aşadar, trebuie să vă gândiţi şi cu ce acoperiţi momentele de respiro, pentru a menţine atmosfera vie.

 

DJ-UL NU VA RATA NICIO PIESĂ PE CARE O DORIŢI

Dacă vă doriţi un DJ, cel mai mare avantaj este faptul că nicio melodie dintre cele pe care vi le veţi dori, nu va lipsi din playlist. Un repertoriu prestabilit vă poate conferi un plus de linişte. În plus, veţi avea asigurat un flux continuu de piese. Important este ca voi să alegeţi cântecele preferate şi să le adunaţi într-o listă, pentru ca DJ-ul să ştie către ce să se orienteze.

O atmosferă dinamică poate fi asigurată şi prin sisteme de lumini şi fum, cu care DJ-ul poate sosi la eveniment. De cealaltă parte, ce trebuie să faceţi voi, mirii, este să îi transmiteţi dimensiunea localului, pentru ca acesta să vină cu aparatură pe măsură.

Un DJ bun este cel care animă atmosfera şi „simte” energia invitaţilor: pe scurt, trebuie să speculeze ce melodii se potrivesc diferitelor momente şi să ştie cum poate influenţa muzica lui ceea ce se întâmplă pe ringul de dans.

 

 

Pentru că nicio nuntă nu trebuie să semene cu alta, specialiştii de la Royal Palace Ballroom vă pot creiona un eveniment unic! Momentele perfecte încep cu Royal Palace Ballroom!

 Cea mai nouă locaţie de evenimente, situată la un pas de Bucureşti, vă aşteaptă pe strada Mihai Eminescu, la numărul 87, în comuna Tunari, din judeţul Ilfov!

Aveţi la dispoziţie site-ul Royal Palace Ballroom: https://royalpalaceballroom.ro/, dar şi pagina oficială de Facebook: https://www.facebook.com/royalpalaceballroom/. Pentru informaţii suplimentare puteţi apela numărul de telefon: 0748 018 018
sau puteţi scrie un mail la adresa:
office.royalpalace@gmail.com

 

 

 

 

 

 

COMMENTS

DISQUS: 0