Francisca îşi îngrijeşte frumuseţea naturală cu un tratament destinat femeii moderne: „Nopţile nedormite îşi spun cuvântul!”

Francisca îşi îngrijeşte frumuseţea naturală cu un tratament destinat femeii moderne: „Nopţile nedormite îşi spun cuvântul!”

Are toată tinereţea de partea ei, însă ştie că, din când în când, şi natura trebuie ajutată, pentru ca ce este frumos să reziste timpului. La 30 de ani, Francisca nu are intervenţii estetice de amploare la activ, însă trece regulat pragul medicului pentru proceduri minim invazive, care o ajută să păstreze ceea ce natura i-a dăruit. Recent, iubita lui TJ Miles şi-a făcut loc în agendă pentru un tratament ideal pentru femeia modernă, mereu în mişcare.

Francisca, adepta naturalului. Ce tratament îi păstrează tenul tânăr?

„Procedura ţinteşte cauza, nu doar efectele!”

Francisca vrea să îşi păstreze cât mai mult timp frumuseţea naturală, drept care are grijă ca, periodic, să îşi completeze rutina de îngrijire de acasă, cu proceduri profesionale, pentru rezultate de lungă durată. La recomandarea doctorului Dana Bratu, medic specialist dermatolog şi expert în estetică, frumoasa artistă a optat pentru un tratament care contracarează factorii care ne agresează şi ne îmbătrânesc prematur tenul.

„În industria în care activez, nopţile nedormite şi un stil de viaţă mai haotic îşi pun amprenta asupra felului în care arătăm. Invariabil, lucrurile de acest gen îşi spun cuvântul. Este şi motivul pentru care am sosit la estetician, ca să contracarez ceea ce oboseala poate strica!” , a declarat artista, chiar în timpul tratamentului estetic.

 

De altfel, medicii ne sfătuiesc să apelăm din vreme la proceduri care ne păstrează tenul hidratat cât mai mult timp, în aşa fel încât să prevenim apariţia ridurilor şi a semnelor oboselii. Sculptra, tratamentul Franciscăi, exact asta face: redă tenului elasticitatea de care are nevoie, mai ales atunci când producţia de colagen scade.

„După pragul de 25 de ani, pierdem colagen de la nivelul chipului.  Pentru că organismul nu va mai reuşi să îl producă singur, este esenţial să intervenim din exterior. Francisca se bucură de efectele tratamentului Sculptra, o procedură injectabilă, pe bază de acid polilactic, biocompatibil, care reface volumele chipului prin bioregenerarea colagenului propriu.  În urma procedurii, întinerirea este evidentă şi asta pentru că nu ne adresăm doar simptomelor, ţintim una dintre cauzele îmbătrânirii pielii.”, transmite doctorul Dana Bratu.

Datele arată că anual pierdem 1% din colagenul total. Până la vârsta de 35 de ani,  deficitul atinge deja 15% şi va tot creşte, dacă nu acţionăm.

Francisca, tratament unic pentru ten. Sfaturile specialistului

Procedura Sculptra s-a evidenţiat pe piaţa estetică, graţie unor performanţe unice: creşte nivelul de colagen cu peste 60% în trei luni şi este unul dintre cele mai durabile tratamente injectabile existente pe piaţă, cu rezultate care se păstrează până la doi ani. Deci, este ideal şi pentru pacienţii care nu au timp să se prezinte la cabinet atât de des pentru întreţinere. Deşi vorbim despre o singură procedură, efectele sunt multiple.

„Tratamentul îmbunătăţeşte volumetria, dar şi tonusul şi textura pielii. Îl recomandăm pentru refacerea volumului pierdut din zona tâmplelor, pentru definirea pomeţilor, pentru umplerea volumului cearcănelor adâncite, inclusiv pentru definirea liniei mandibulei. Sculptra este ideală inclusiv pentru ridurile din zona bărbiei. Rezultatele finale sunt extrem de naturale, volumele sunt refăcute, fără a părea exagerat.”

(Dr. Dana Bratu, medic specialist dermatolog)

Tratamentul recomandat de doctorul Dana Bratu Franciscăi nu necesită incizii şi niciun fel de procedură chirurgicală. Injectările sunt rapide, iar pacienţii pot reveni la activităţile cotidiene imediat după finalizarea şedinţei de tratament.

De câte şedinţe ai nevoie pentru rezultate vizibile

Ca orice alt tratament estetic, şi Sculptra va fi puternic personalizat. Specialistul alege doza ideală de substanţă activă pentru fiecare pacient în parte şi, de asemenea, zonele care au nevoie de retuş.

„Şi schema de tratament va fi adaptată în funcţie de nevoile pacientului. În general, recomandăm 3-4 sesiuni, la distanţă de aproximativ o lună. Efectele se vor îmbunătăţi odată cu trecerea timpului, pacienţii observând o elasticitate aparte a tenului în lunile care urmează procedurii.”

(Dr. Dana Bratu, medic specialist dermatolog)

Procedura poate fi recomandă şi pacienţilor care au pierdut în greutate şi care îşi doresc să contracareze pielea laxă, precum şi celor care se confruntă cu un ten cu aspect de coajă de portocală. La recomandarea medicului, tratamentul poate fi combinat şi cu acidul hialuronic sau cu toxina botulinică, în funcţie de necesităţi. După procedură, te poţi confrunta cu roşeaţă locală şi cu sensibilitate în zona tratată, dar acestea sunt efecte secundare normale, care dispar de la sine în câteva zile, transmit specialiştii.

Doctorul Dana Bratu a adunat cele mai populare proceduri estetice, clasice și premium, în cadrul conceptului inedit, DermaBeauty Clinique, cu peste 7.000 de pacienţi care au ales una din cele trei locaţii din ţară: două în București și una în Buzău! Pentru detalii suplimentare, intrați pe site-ul: https://dermabeauty.ro sau, pentru programări, sunați la numărul: +40319395

COMMENTS

DISQUS: 0