Goran Bregović concertează iar la Bucureşti

Goran Bregović concertează iar la Bucureşti

Goran Bregović va concerta pe 2 aprilie 2019 la Sala Palatului din Bucureşti, alături de o orchestră simfonică formată din 42 de instrumentişti şi de un cor. Cel mai recent album al lui, „Three Letters From Sarajevo”, s-a bucurat de succes şi a fost prezentat la Bucureşti în două concerte, în 2018, la Sala Palatului şi la Arenele Romane.

Cât costă biletele la concertul Goran Bregovic

Biletele pentru concertul din 2019 pot fi cumpărate din reţeaua iabilet.ro şi au preţuri cuprinse între 99 şi 320 de lei, în funcţie de locul ocupat şi de perioada în care acestea sunt achiziţionate. La preţul tuturor biletelor comandate în earlybird şi presale este adăugat comisionul de emitere de 10 lei.

Cine este Goran Bregovic

Goran Bregović s-a născut pe 22 martie 1950, la Sarajevo, Bosnia şi Herzegovina. Este unul dintre cei mai cunoscuţi compozitori moderni din Balcani. La vârsta de 16 ani, a pus bazele trupei rock Bijelo Dugme. A renunţat la grup la începutul anilor 1990 şi s-a dedicat world music. A creat coloane sonore pentru filme precum „Vremea ţiganilor”, „Underground” şi „Arizona Dream”, regizate de Emir Kusturica, şi pentru „Regina Margot”, de Patrice Chéreau.

 

COMMENTS

DISQUS: 0