Hairstilistul de top Jully Cornea pregătește ,,Tabăra Hairstiliștilor 2022”! Când și unde are loc evenimentul-etalon pentru lumea hairstyling-ului?

Hairstilistul de top Jully Cornea pregătește ,,Tabăra Hairstiliștilor 2022”! Când și unde are loc evenimentul-etalon pentru lumea hairstyling-ului?

În spatele culorilor cu care alegem să ne înfrumuseţăm părul se ascunde o adevărată ştiinţă, pe care Jully Cornea a învăţat să o stăpânească. Astăzi, primul hairstilist român care a creat o tehnică specială de vopsire dă mai departe informaţiile care au ajutat-o să devină cine este astăzi.

Jully Cornea organizează a cincea ediţie a conferinţei ei anuale, dedicate frumuseţii şi sănătăţii părului. Tabăra Hairstiliştilor este un eveniment-gigant, menit să îi înveţe pe actualii şi pe viitorii hairstilişti ce înseamnă, în mod real, profesionalismul, creativitatea şi succesul în acest domeniu în care concurenţa este tot mai acerbă!

 

PIATRA NEAMŢ, CAPITALA FRUMUSEŢII PENTRU DOUĂ ZILE

Tabăra Hairstiliştilor, o conferinţă aşteptată cu sufletul la gură an de an de iubitorii de frumos, va avea loc în 2022 pe 30 şi pe 31 mai, la Piatra Neamţ. Jully Cornea lansează, cu acest prilej, şi o premieră: evenimentul va avea loc pentru prima dată şi virtual, pentru ca toţi doritorii să aibă cum să participe: ”Tabăra Hairstiliştilor este, înainte de toate, o experiență completă de evoluție în care ai șansa să asimilezi un pachet de informații așa cum nu ai mai primit până acum și în care personalități de top din domenii adiacente se conectează!” – Jully Cornea, CEO JC Hair Academy

Evenimentul de networking promite să furnizeze publicului informaţii esenţiale despre puterea culorilor, despre importanţa tehnicilor de tuns şi de vopsit, dar şi despre marketing, dezvoltare personală, fotografie şi reţele de socializare, în legătură directă cu domeniul fascinant al hairstyling-ului. Jully Cornea crede astfel că un hairstilist de succes nu trebuie doar să stăpânească informaţiile de bază din domeniu, ci şi să ştie cum să se prezinte lumii, cum să se vândă, cum să creeze legături de valoare cu clienţii.

 

ALEXANDRU STATIVA, MAESTRUL CULORILOR, PREZENT LA EVENIMENT

„Cea mai valoroasă resursă a noastră sunt invitații noștri și de aceea ne mândrim să reunim în fiecare an oameni de valoare cu care rezonăm!
Sunt cei mai dedicați, grijulii și pasionați profesioniști pe care îi veți întâlni vreodată!”
-Jully Cornea, CEO JC Hair Academy

Iar Jully Cornea a avut grijă ca programul evenimentului să fie plin: zeci de invitaţi vor spune „prezent” la Tabăra Hairstiliştilor. Printre ei se numără şi Alexandru Stativa, trainer şi unul dintre cei mai apreciaţi hairstilişti pe plan naţional şi internaţional, care, cu fiecare lucrare, dărâmă barierele cunoscute până acum în domeniu: „Niciodată nu am ţinut cont de trenduri, mi le-am creat pe ale mele. Cel mai uşor este să fii o copie. Cel mai greu, dar şi mai frumos, este să creezi. Se poartă ce-ţi stă bine şi îţi stă bine ce este corect.” Asta îi va învăţa Alexandru Stativa şi pe cursanţi, la Tabăra Hairstiliştilor: cum să îşi formeze un stil unic, care să ajungă să le definească tunsorile de mai târziu.

 

CE MAI PREGĂTEŞTE JULLY CORNEA

Cu gândul la cei care vor să aibă simplu acces la informaţii de calitate, Jully Cornea a conceput pentru perioada următoare mai multe ateliere, în care va vorbi despre trendurile din domeniu. Evenimentele vor avea loc din ianuarie 2022 şi până la finalul lui iulie 2022, în România şi nu numai: „Având la bază un sistem complex de teorie și practică, acest curs vine cu un concept creativ ce are ca scop, formarea unor adevărați speciliaști în domeniul colorimetriei și crearea unei creșteri sustenabile pe plan profesional, prin atragerea de noi clienți în cadrul propiilor saloane!” – Jully Cornea, CEO JC Hair Academy

Omul din spatele conceptului JC Hair Academy şi a primei platforme de          e-learning din România, JC Hair Community, Jully Cornea are o experienţă de peste un deceniu în lumea colorată a hairstyling-ului, cu peste 70 de cursuri susţinute.

 

 

Dacă doriţi să vă perfecţionaţi tehnicile, să vă specializaţi într-un nou domeniu sau, pur şi simplu, să aflaţi cum se întâmplă lucrurile în lumea colorată a hairstyling-ului, este timpul să deveniţi parte din Tabăra Hairstiliştilor!

Înscrierile se fac prin intermediul reţelei de socializare Facebook: https://www.facebook.com/HairAcademybyJullyCornea/?hc_ref=ARSWgJEefeqYzwo2czqTOe2JSHyZsDRIMfZcEq-qE7tUBUo3YmT6RR2Tz_FnKyXjPHM&fref=nf&__tn__=kC-R

Pe Jully Cornea o puteţi urmări şi pe Instagram, acolo unde veţi vedea           transformările spectaculoase pe care le creează cu talent şi pricepere: https://www.instagram.com/cornea.jully/

 

 

COMMENTS

DISQUS: 0