Implica-te! Trimite un copil la scoala!

Implica-te! Trimite un copil la scoala!

Doneaza rechizite! Implica-te! Trimite un copil la scoala!

În pragul începerii unui nou an şcolar, preotul Florin Danu a lansat o nouă campanie pentru ajutorarea copiiilor din Lada. A pus copiii din comunitate să scrie scrisori în care să-şi treacă necesarul de rechizite şi haine pentru începerea şcolii şi a lansat pe facebook campania:

”Doneaza rechizite scolare!”

 

doneaza

Asociatia are sub aripa aproximativ 80 de copii şi le poartă la toţi de grijă în egală măsură. Hrana, imbracaminte, educatie sunt doar cateva din lucrurile minunate pe care le primesc acesti copii. Prin asociaţia ”Mana Cerească”, preotul Florin Danu a  demarat construirea unui centru social pentru copiii  din Satul Lada, Comuna Tătărăştii de Jos, judeţul Teleorman. Banii stransi din aceasta campanie vor ajuta copii din familiile fara posibilitati financiare sa primeasca ghiozdane si rechizite scolare.

„Asociatia are permanent nevoie de sustinere financiara. Proiectul principal are ca scop finisarea si utilarea centrului. Asociatia va avea două cabinete medicale şi şapte dormitoare.  Este nevoie permanenta de alimente, produse de curăţenie, materiale de construcţii, uşi de interior, parchet, gresie, faianţă, mobilier.V-am ramane extrem de recunoscatori daca ati putea sa ne ajutati  cu o donatie cat de mica. In cazul in care doriti si puteti sa o faceti, spuneti-mi si va voi pune la dispozitie un contract de donatie.”

Comunitatea din Lada numără aproximativ 400 de suflete, majoritatea fiind persoane fără loc de muncă, care îşi câştigă existenţa trudind, cu ziua, prin vecinătăţi.

Toţi cei care vor să se implice sunt aşteptaţi sa ne contacteze la telefon: +40 (765) 320 643 sau pot dona on-line la http://www.mana-cereasca.ro/index.php/implica-te/doneaza

Doneaza rechizite scolare pentru un copil !

Ii puteti ajuta si cu un share pe facebook. Orice share sau orice donatie cat de mica conteaza !!!

https://www.facebook.com/AsociatiaManaCereascaSatLada

Atasat gasiti prezentarea centrului si un link video de prezentare.

COMMENTS

DISQUS: 0