Împreună pentru autism. Fundația I Success, din România, în toată lumea

Împreună pentru autism. Fundația I Success, din România, în toată lumea

Într-o lume în care 1 din 100 de copii suferă de autism, o tulburare care nu are tratament, dar care poate fi ținută sub control, o organizație non-profit luptă să le facă viața mai ușoară lor și familiilor lor. Fundația I Success a ajuns în atenția lumii internaționale, grație demersurilor dedicate celor diagnosticați cu spectru autist și, implicit, faptului că pune în lumină cazuri care pot beneficia astfel de și mai multă vizibilitate, în cadrul unor evenimente globale, unde sunt prezenți influenceri cu milioane de urmăritori și personaliți importante din lumea artistică și de business.

Fundația I Success, din România, în toată lumea.

Compasiune. Colaborare. Comunitate

Creatoarea unor evenimente internaționale de conștientizare a autismului și prezentă în ultimii ani pe scena unor gale mondiale de premiere, Fundația I Success a devenit rapid un pilon important în construirea unei lumi în care fiecare individ este valorizat. Organizația vine în ajutorul familiilor și copiilor cu autism, prin oferirea instrumentelor și resurselor necesare care îi ajută pe aceștia să își obțină independența și să se integreze mai ușor în societatea de astăzi.

„Valorile pe care ne bazăm în cadrul Fundației I Success sunt compasiunea, colaborarea, comunitatea. Credem că evenimentele de conștientizare a autismului sunt esențiale pentru promovarea înțelegerii și acceptării persoanelor care au o astfel de condiție. Prin educarea publicului și prin accentuarea potențialului extraordinar al acestora, contribuim la crearea unei lumi mai incluzive. Ne propunem să ne axăm la fiecare eveniment pe exemple concrete de succes și realizări ale persoanelor cu autism, subliniind importanța înțelegerii și acceptării diversității în societate.”, declară fondatoarele Fundației, Oana Irimia și Flavia Covaciu.

De altfel, datorită impactului pe care îl are, organizația a fost premiată în 2024 chiar de către Maria Lisowski, soția președintelui Fashion TV Global, pentru activitatea desfășurată la nivel global, de la înființare și până în prezent. Printre susținătorii conceptului se numără Angel Ambasadorii – Lujaina Mohsin Darwish, CEO MHD LLC, unul dintre cele mai mari business-uri din Golf, Cosmina Măhară, co-fondator și manager general al brand-ului Agriro Fresh și doctorul stomatolog Raluca Pascu, manager medical al clinicii iDentity. Până acum, Fundația I Success s-a făcut remarcată la evenimentele I Success Awards și Health, Beauty and Lifestyle, gale cu o componentă caritabilă importantă, unde invitații pot contribui financiar la susținerea și promovarea cauzelor, pentru a le aduce în atenția lumii întregi. Este doar începutul demersului, promit fondatoarele conceptului.

„Recent, am fost prezenți la cea mai mare gală de networking din lume, care s-a clasat în top 3 evenimente de la Cannes, pe perioada Festivalului Internațional de Film de acolo. Ne propunem să ducem Fundația I Success și la Veneția, în cadrul unui eveniment special, care reunește cei mai influenți oameni din mediul de afaceri, iar spre final de an planificăm organizarea unei gale care se va concentra exclusiv pe importanța conștientizării autismului, cu accent pe crearea de oportunități de integrare și angajare pentru persoanele cu această tulburare. Până atunci, suntem în căutarea cât mai multor voluntari, care pot oferi sprijin copiilor cu autism.”, dezvăluie Oana Irimia și Flavia Covaciu.

Printre cele mai importante nume care au luat parte la evenimentele fundației sunt Vincent de Paul, câștigător a două premii Emmy, Alvaro Nunez, unul dintre cei mai cunoscuți dezvoltatori de pe piața imobiliară de lux din SUA, și Hofit Golan, antrenprenor și influencer cu aproape 4 milioane de urmăritori pe Instagram.

Fundația, un demers I Success pentru o lume de mâine mai bună

Fundația I Success este parte a I Success Awards, concept global unic, cel mai important eveniment de recunoaștere a meritelor din domenii diverse, care a reușit să adune o comunitate de oameni excepționali, care își pot împărtăși experiențele de business, într-un cadru de networking exclusivist. Fondată în urmă cu mai bine de 10 ani, de către antreprenoarele Oana Irimia și Flavia Covaciu, alături de producătorul Eduard Irimia, gala creează oportunități de expunere internațională, construiește relații unice de business, prin evenimente high-end, și premiază reușitele din diferite arii de activitate, inclusiv din sfera luptei cu prejudecățile legate de autism.

Oana Irimia, co-fondator I Success: „În cadrul galelor noastre, vrem să sensibilizăm publicul larg și cu privire la această caracteristică neurodivergentă, tocmai de aceea, parte a evenimentelor au fost și personalități care zi de zi fac din lupta cu autismul o misiune. Ne îndreptăm aprecierile către antreprenorul Damian Nedescu, recompensat cu trofeul <<Excelență și devotament timp de 20 de ani în îmbunătățirea vieții copiilor cu autism>>, primul român care a adus în țară un analist comportamental străin și care a reușit să creeze o echipă de terapeuți dedicați. Totodată, către activistul pentru drepturile persoanelor cu autism Ovidiu Platon,  recompensat în cadrul galelor noastre cu premiul pentru <<Combaterea stigmatizării și promovarea unei priviri atente asupra neurodiversității alături de autiști, și nu pentru autiști>>, precum și către psihologul clinician Crina Nedelcu, premiată cu trofee pentru dezvoltarea serviciilor de sănătate mintală și dezvoltarea metodelor de evaluare pentru copiii și adolescenții diagnosticați cu autism.”

Unele dintre cele mai cunoscute locuri unde I Success Awards s-a făcut remarcat sunt București, Cannes, Veneția, Dubai și Monaco, plus multe alte puncte exclusiviste de pe harta lumii, în viitorul apropiat.

Cele mai noi informații despre I Success Foundation apar pe pagina oficială de Instagram a ONG-ului: @isuccess_foundation

COMMENTS

DISQUS: 0