Incendiu la AFI Cotroceni: Clienții au fost evacuați, traficul a fost deviat

Incendiu la AFI Cotroceni: Clienții au fost evacuați, traficul a fost deviat

Cu puțin timp în urmă, o alarmă de incendiu a fost declanșată la AFI Cotroceni, unul dintre cele mai mari centre comerciale din București. Mesajul de evacuare a fost difuzat prin sistemul de sonorizare al mall-ului, solicitând clienților să părăsească clădirea în mod calm și organizat.

Clienții, surprinși de alarmă

Inițial, mulți dintre cei aflați în mall au fost sceptici în privința autenticității alarmei, presupunând că ar putea fi vorba despre un test obișnuit al sistemului de alertare. Totuși, sunetul sirenelor de pompieri și intensificarea activităților de urgență din jurul clădirii au convins pe cei prezenți să ia în serios situația și să înceapă evacuarea.

Evacuare și măsuri de siguranță

Barierele de la parcarea mall-ului au fost ridicate pentru a permite ieșirea rapidă și fără plată a mașinilor, facilitând astfel evacuarea. Un polițist a fost prezent pentru a dirija traficul și a asigura o ieșire ordonată a vehiculelor din parcare. Poliția locală și mai multe echipaje de pompieri au ajuns la fața locului, pregătite să intervină dacă situația ar fi necesitat-o.

Deviarea traficului pe bulevardul din fața mall-ului

Pentru a asigura accesul rapid al vehiculelor de urgență și siguranța pietonilor care părăsesc clădirea, circulația pe bulevardul din fața AFI Cotroceni a fost oprită temporar de poliție. Acest lucru a permis echipelor de intervenție să ajungă rapid și eficient la locul incidentului.

Situația actuală

Până în prezent, nu au fost raportate victime sau pagube majore. Echipele de intervenție continuă să evalueze situația și să ia măsurile necesare pentru a asigura siguranța tuturor celor implicați. Clienții sunt rugați să urmeze instrucțiunile autorităților și să evite zona până la finalizarea operațiunilor de verificare și intervenție.

Acesta este un incident în desfășurare, iar autoritățile vor furniza mai multe detalii pe măsură ce devin disponibile. Rămâneți alături de noi pentru actualizări și informații suplimentare.

COMMENTS

DISQUS: 0