Întâmpinaţi noul an cu un ten perfect! Mezoterapia facială, un cocktail al frumuseţii

Întâmpinaţi noul an cu un ten perfect!  Mezoterapia facială, un cocktail al frumuseţii

Pori dilataţi, pete hiperpigmentare, riduri fine, urme lăsate în timp de acneea de care, poate, doar cu greu aţi scăpat! Sunt unele dintre cele mai importante probleme cu care se confruntă tenul nostru de-a lungul timpului. Atât la tinereţe, cât şi ulterior. Ceea ce trebuie să ştiţi este însă că astăzi aveţi la îndemână nenumărate tratamente care vă pot scăpa de ele, mai rapid decât cu ajutorul cremelor.

Una dintre cele mai populare, dar şi eficiente proceduri este mezoterapia facială, o metodă non-invazivă, care răspunde mai multor nevoi ale pielii. Specialiştii Beauty Art Aesthetics, o clinică dedicată perfecţiunii fizice, vă prezintă cum se realizează tratamentul inovator, utilizat încă din anii ‘50 şi în medicină.

 

 

MEZOTERAPIA FACIALĂ,

MICRO-INJECŢII LA NIVELUL PIELII

Mezoterapia facială se efectuează cu ajutorul unor micro-ace, în cadrul unei proceduri care durează, de regulă, jumătate de oră. Cu ajutorul lor, specialiştii injectează la nivelul pielii un cocktail de substanţe care hidratează, energizează şi reîntineresc rapid pielea, comparativ cu tratamentele pe care reuşim să ni le facem singuri acasă şi care acţionează doar la nivel superficial.

Acidul hialuronic, vitaminele, enzimele, mineralele şi antioxidanţii sunt vedetele terapiei, care vin ca un aport nutritiv, atât de necesar refacerii tenului. Vorbim despre un tratament care facilitează producţia de colagen şi de elastină, care previne reapariţia ridurilor şi care le tratează pe cele care vă supără deja.

În timpul procedurii, puteţi resimţi mici înţepături, însă la o intensitate redusă. În cazul în care acestea vă supără, crema cu efect anestezic vă ajută să scăpaţi de orice disconfort. După tratament, vă puteţi relua activităţile şi asta pentru că procedura nu necesită perioadă de recuperare. Nu este însă mai puţin adevărat că ulterior, pielea va fi uşor roşie şi inflamată, însă în doar câteva ore, veţi scăpa de aceste reacţii.

Micro-acele pot fi ajustate, atât ca viteză, cât şi ca adâncime, în funcţie de necesităţile pielii. În plus, datorită lor se pot trata eficient şi zonele mai greu accesibile.

 

 

TEN MAI LUMINOS,

UNUL DINTRE EFECTELE MEZOTERAPIEI FACIALE

După mezoterapie veţi sesiza o îmbunătăţire a aspectului pielii. Mezoterapia cu micro-ace este eficientă în tratarea: cicatricilor rămase în urma arsurilor superficiale, în cele post-acneice, a ridurilor fine de expresie, a porilor dilataţi, a cearcănelor, a tenul neuniform, şters, ten sau uscat.

În funcţie de severitatea problemelor, specialiştii vă pot recomanda mai multe şedinţe de mezoterapie facială, dar şi combinarea ei cu alte proceduri eficiente, precum peeling-ul chimic ori microdermabraziunea. Tratamentul este, potrivit experţilor, sigur, steril, rapid şi eficient, inclusiv pentru tenurile sensibile, iar cererea pentru această procedură este în continuă creştere.

 

         

MEZOTERAPIA, FOLOSITĂ INIŢIAL ÎN TERAPIA DURERII

Mezoterapia nu este nicidecum un tratament nou. Tehnica a fost dezvoltată în anii 1950 de un medic francez şi a fost iniţial folosită în terapia durerii. În prezent, este foarte eficientă şi în remodelarea corporală, în estomparea vergeturilor, în reducerea celulitei ori în alopecie.

În plus, poate trata cu succes şi zona gâtului, a decolteului sau mâinile. Cu toate acestea, are şi contraindicaţii: nu este recomandată femeilor însărcinate sau celor care alăptează.

 

Specialiştii în frumuseţe de la Beauty Art Aesthetics vă invită în universul lor, să descoperiţi toate tratamentele pentru un ten şi un trup perfecte! Experţi în proceduri minim-invazive, au răspunsuri la toate problemele voastre, ca să scăpaţi rapid şi fără durere de ele.

Clinica din nordul Capitalei, Beauty Art Aesthetics, încheie anul 2021 doar cu reuşite! După trofeul pentru Excelenţă în frumuseţe şi recunoaştere europeană la capitolul estetică medicală, managerul conceptului Beauty Art Aesthetics, Mădălina Brânduşescu, a fost distinsă recent, la Gala I Success Awards Bucharest Edition decembrie 2021, cu trofeul pentru Excelenţă în management.

Pentru preţuri, programări sau informaţii suplimentare, puteţi intra pe site-ul https://beautyartaesthetics.ro/. Găsiţi specialiştii de la Beauty Art Aesthetics şi la numărul de telefon: 0722 296 007, dar şi la adresa de mail: office@beautyartaesthetics.ro

COMMENTS

DISQUS: 0