Interviu cu fondatorul clinicii Dental Creation, Dr. Tareq Hajaj

Interviu cu fondatorul clinicii Dental Creation, Dr. Tareq Hajaj

Are o carte de vizită impresionantă pentru vârsta sa (doar 33 de ani) și o clinică renumită în Timișoara. Dr. Tareq Hajaj este medic stomatolog specialist în chirurgie dento-alveolară și iubește enorm ceea ce face. În 2014 a absolvit Facultatea de Medicină Dentară din cadrul UMF „Victor Babeș” din Timișoara. Din dorința de împărtăși viitorilor medici stomatologi din cunoștințele și experiența sa, Dr. Tareq Hajaj s-a hotărât să predea în cadrul facultății unde a și studiat.

Mai mult, Dr. Tareq Hajaj este un medic stomatolog foarte popular și a reușit să fie și un antreprenor de succes. Clinica Dental Creation By Dr. Tareq Hajaj se bucură de atenția pacienților cu probleme stomatologice, datorită profesionalismului întâlnit aici și a rezultatelor notabile. De la domnul doctor aflăm, într-un interviu în exclusivitate, care sunt beneficiile de care se bucură clienții, dar și ce sfaturi le oferă celor care vor să apeleze la diferite proceduri stomatologice tot mai populare.

  1. Sunteți specialist în chirurgie dento-alveolară. Ce beneficii au clienții care apelează la serviciile oferite de dumneavoastră la Clinica Dental Creation?

Mă bucur nespus că am ales această specializare, de interes major pentru mine, dar și pentru sănătatea pacienților. Chiar și la doctorat am ales să studiez timp de patru ani, într-un mod mai aprofundat, implanturile dentare și conexiunile protetice pe care le au acestea. Mi se pare extrem de important să știi totul despre această intervenție stomatologică, având în vedere că tot mai mulți pacienți se confruntă cu lipsa dinților. Și că tot ați întrebat de beneficii, la Dental Creation suntem pregătiți pentru orice provocare clinică. Indiferent de problema cu care vine pacientul la noi, putem găsi soluții individualizate. De asemenea, clienții se bucură de o clinică modernă, de cele mai noi și calitative materiale, dar și de suport din partea medicilor stomatologi. Ei se află în siguranță în cadrul oricărei proceduri pe care au ales-o.

 

  1. Fațetele dentare sunt la modă, iar tot mai mulți oameni vor să aibă dinți albi cu ajutorul acestora. Ce sfaturi aveți pentru cei care vor să le aplice?

La Dental Creation ne mândrim cu numărul mare de fațete aplicate și cu rezultatele excelente pe care le-am obținut. Odată aplicate corect, acestea reprezintă un tratament predictibil și durabil, care îmbunătățește foarte mult stima de sine a pacienților noștri. Sfaturile mele sunt legate de alegerea culorii împreună cu medicul stomatolog, dar și de încrederea pe care o acordă expertizei acestuia. Un doctor bun știe ce tip de fațetă să aleagă și ce proceduri necesită dinții tăi înainte de aplicarea acestora, ca tu să beneficiezi de rezultate uimitoare.

 

  1. Știm că la clinica dumneavoastră faceți și adiție osoasă (procedura prin care se reface osul mandibular/maxilar pierdut, tocmai pentru a-l ajuta să se îngroașe, să se lărgească sau să-și mărească volumul). Ea ajută în procesul de consolidare a unei baze solide, care să permită ulterior introducerea implanturilor dentare. Este o afecțiune frecventă a pacienților? Și cum se simt aceștia după ce apelează la adiția de os?

Adiția osoasă a devenit o procedură necesară în foarte multe cazuri, tocmai pentru că pierderea dinților este, de regulă, însoțită de pierderea osului alveolar. Mai mult, există și niște principii biologice obligatorii, pe care trebuie să le urmăm cu strictețe atunci când inserăm un implant dentar. Printre acestea se numără grosimea minimă a osului din jurul implantului, poziționarea corectă din punct de vedere protetic a implantului și multe altele. Astfel, pentru a satisface toate dezideratele, suntem nevoiți să augmentăm țesutul osos, pentru ca tratamentele să fie durabile. Însă, partea bună este că pacienții nu vor simți absolut deloc durere pe parcursul tratamentului. Singurul mic disconfort creat de această procedură este perioada de recuperare post-chirurgicală. Aceasta durează între 1-5 zile. Durerile și inflamația sunt normale, doar că vor fi controlate extrem de eficient prin tratament medicamentos și recomandări speciale. Mereu le spun pacienților că numai împreună formăm o echipă reușită. Atâta timp cât aceștia au grijă și respectă indicațiile oferite de noi, rezultatele vor fi pe măsură.

 

  1. După extracțiile dentare, oferiți tratamente inovative, care să păstreze sănătatea orală și să nu apară complicații după ce scoateți dinții. Ce ne puteți spune despre „socket preservation post-extractional”?

Una dintre problemele asociate extracției dentare este pierderea osului adiacent prin resorbția (pierderea în mărime) acestuia. Socket preservation înseamnă că osul își va păstra volumul pe care îl are, imediat după ce un dinte a fost scos. Practic, în aceeași ședință cu extracția dentară are loc și adiția osoasă. Astfel, osul maxilar nu se mai atrofiază și pot fi folosite cu succes implanturile dentare.

 

  1. Iar în final, pentru că știm că sunteți pasionat de muzică, pe lângă marea dragoste pe care o aveți pentru stomatologie, o să vă întrebăm ce gen de muzică sau ce piese acompaniază perfect atmosfera și activitatea de la „Clinica Dental Creation By Dr. Tareq Hajaj”?

Da, spun cu tărie că muzica este a doua mea mare pasiune, după stomatologie. Cânt la chitară de mai bine de 15 ani. Pentru mine este modul ideal de relaxare și deconectare de la problemele cotidiene. În clinica noastră, după cum bine ați intuit, inclusiv muzica este una de calitate. Ne dorim să-i ajute pe pacienți să se relaxeze cât mai mult și să se simtă confortabil. Iar un mic secret, vineri seara, pe final de program, colegii pun niște mixuri mai animate, ca să ne trimită cu gândul și să ne inducă atmosfera de weekend. Vă asigur că este o echipă extraordinară și dornică să rezolvați împreună toate problemele stomatologice.

Dr. Tareq Hajaj îți va oferi o transformare spectaculoasă a zâmbetului, ca tu să te bucuri în fiecare secundă de rezultatele uimitoare și de durată. Dinții tăi vor arăta impecabil, însă, primul pas îl reprezintă tratamentele realizate la Clinica Dental Creation.

📞0771549972 

📌 Timișoara, str. Horia, nr. 18, etaj 1, SAD 05

https://www.dentalcreation.ro/

https://www.instagram.com/dentalcreationbydrtareqhajaj/

https://www.facebook.com/clinicadentalcreationbydrtareqhajaj

 

COMMENTS

DISQUS: 0