La ce tratament cu microace apelează Jador

La ce tratament cu microace apelează Jador

Este nelipsit din trendingul de pe YouTube, lansează piese pe bandă rulantă şi nu ia pauză nici de pe reţelele de socializare. Aveţi deja un nume în minte când citiţi aceste rânduri? Jador este tot timpul prezent în faţa fanilor! Faima de care se bucură însă vine la pachet cu un preţ: artistul trebuie să fie tot timpul atent la felul în care arată.

Noi am descoperit la ce tratament apelează să îşi păstreze tenul mereu fresh, chiar şi atunci când nu are prea mult timp la dispoziţie pentru odihnă, dar şi care este clinica sa preferată atunci când vine vorba despre proceduri de îngrijire!

 

JADOR, TOT MAI DES ÎN VIZITĂ LA BEAUTY ART AESTHETICS

 

Jador vizitează des Beauty Art Aesthetics, o clinică din nordul Capitalei, manageriată de una dintre cele mai tinere femei de afaceri din ţară, Mădălina Brânduşescu. Acolo artistul… se răsfaţă mereu când are vreme de relaxare. Secretul său pentru un ten perfect este tratamentul Dermapen, şedinţe la care vine regulat pentru un ten strălucitor, fără pori dilataţi, riduri ori cicatrici.

 

TOTUL DESPRE DERMAPEN

Ca să înţelegeţi ce presupune tratamentul, trebuie să ştiţi ce este, de fapt, Dermapen. Vorbim despre un fel de stilou, un dispozitiv cu ace foarte fine, de unică folosinţă, care pătrund în piele. Tratamentul se bazează, de fapt, pe capacitatea de regenerare a acestui ţesut.

Dacă de obicei când auzim cuvântul „ace” nu ne simţim tocmai confortabil în preajma lor, nu vă temeţi: procedura despre care discutăm nu implică pic de durere. Dispozitivul penetrează pielea cu viteză şi adâncime reglabile, în funcţie de gravitatea problemelor, dar şi de zona tratată. Tocmai datorită vibraţiilor, nu veţi simţi pişcături.

 

CUM DECURGE PROCEDURA?

Cam jumătate de oră durează totul! Tratamentul non- invaziv este personalizat şi realizat doar de experţi, sub anestezie locală, la nevoie. Pe ten se va aplica înainte de toate o cremă cu efect anestezic, iar imediat după dezinfectarea zonei, începe procedura. Dispozitivul  se va mişca circular pe chip, iar specialiştii vor aplica pe piele un cocktail de substanţe, care vor pătrunde astfel mai adânc în straturile pielii, pentru o vindecare eficientă.

Imediat după tratament, vă puteţi relua activităţile, deşi trebuie să ştiţi că tenul va fi înroşit şi inflamat, o iritaţie care dispare într-o zi. Cremele cu factor de protecţie ori cele reparatorii trebuie aplicate imediat după procedură, conform recomandărilor.

 

CE PROBLEME REZOLVA DERMAPEN

 

Dermapen rezolvă probleme dintre cele  mai variate:

-piele îmbătrânită şi lipsită de fermitate

-vergeturi

-ca adjuvant în căderea părului

-riduri fine

-cicatrici de acnee, vărsat de vânt sau post-arsură

-pori dilataţi

-hiperpigmentări

În general, rezultatele încep să se vadă după 2-3 şedinţe. Numărul lor va fi stabilit împreună cu experţii, în funcţie de gravitatea problemelor cu care vă confruntaţi. Cam două luni trebuie să aşteptaţi între două astfel de tratamente consecutive.

 

Pentru preţ, programări sau informaţii suplimentare, puteţi intra pe site-ul https://beautyartaesthetics.ro/. Clinica aparţine unei echipe de profesioniști cu peste 10 ani de experiență europeană, unde orice pacient se simte mai încrezător încă de la prima vizită. Aici găsiţi servicii de înaltă calitate care urmează tendinţele din estetică.

Alte persoane publice care frecventează clinica Beauty Art Aesthetics sunt: Prințesa Lia; solistele Elena Ionescu ex-Mandinga, Adina de la Heaven, Misha, Andreea Loulou și Francisca; vedetele TV Maria Simion, Daniela Crudu și sora ei, Ana, Rocsana Marcu, Raluca Dumitru și Beatrice Mamara de la „Bravo, ai stil!”; interpretele de muzică populară Elena Merișoreanu, Bianca Rus și Claudia Ghițulescu, dar și actrița Eugenia Șerban.

 

Găsiţi specialiştii de la Beauty Art Aesthetics şi la numărul de telefon: 0722 296 007, dar şi la adresa de mail: office@beautyartaesthetics.ro

COMMENTS

DISQUS: 0