Laura Zapata impresionata de o artista de 19 ani din Romania!

Laura Zapata impresionata de o artista de 19 ani din Romania!

Laura Zapata, una dintre cele mai mari actrițe de telenovele din America Latina a vizitat saptamana trecuta Romania.  „Regina telenovelelor” a filmat  impreuna cu artistul roman Radhu un videolclip la  Castelul Bran si pe litoralul Romanesc.

Actrita a fost impresionata de fani si i-a atras atentia  artista Emma Stoican, care a invatat spaniola urmarind telenovelele in care a jucat aceasta.

“Sunt impresionata si recunoscatoare pentru aceasta surpriza minunata. Sa stiu ca artistii din Romania m-au urmat de-a lungul carierei si ca vad in mine un model. Ce sa mai spun, o surpriza dincolo de cuvinte! Ma simt binecuvantata.  ” a declarat celebra actrita.

Emma Stoican caci despre ea este vorba este o tanara de 19 ani. A studiat muzica la Colegiul National de arte Dinu Lipatti si se indreapta spre cele mai inalte „culmi” ale muzicii, dorind  sa ajunga o cantareata de succes cu o frumoasa cariera muzicala. De curand aceasta a scos o superba piesa de dragoste compusa de Adi Cristescu.

“Sa o intalnesc pe Laura Zapata a fost senzational. M-a impresionat naturaletea si caracterul puternic. Sper sa ajung sa fac si eu in muzica performanta asa cum a facut dansa in actorie! Multumesc Radhu ca mi-ai oferit ocazia sa o cunosc!” a declarat artista.

COMMENTS

DISQUS: 0