Monica Iagăr și familia ei își asigură zâmbetul prin abonamente iDentity Clinic! Află cât de puțin te costă să ai dantura perfectă!

 Monica Iagăr și familia ei își asigură zâmbetul prin abonamente iDentity Clinic! Află cât de puțin te costă să ai dantura perfectă!

Disciplina care a consacrat-o în sport o are şi atunci când vine vorba despre îngrijirea zâmbetului! Monica Iagăr, fosta mare atletă a României, îşi respectă imaginea şi sănătatea, astfel că nu omite niciodată nici controalele periodice la dentist. Ba chiar, recent, şi-a asigurat zâmbetul, al ei, dar şi al familiei, cu ajutorul unei soluţii moderne: abonamente flexibile, la clinica dentară care aduce stomatologia viitorului în prezent, iDentity Clinic!

 

CE ÎNSEAMNĂ UN ABONAMENT STOMATOLOGIC ŞI CE VARIANTE A ALES FOSTA ATLETĂ?

Făcut să ne motiveze să ne menţinem dantura sănătoasă, abonamentul stomatologic s-a dovedit o soluţie excelentă şi pentru Monica Iagăr. Fosta mare atletă a apelat la această modalitate de verificare periodică a danturii şi pentru soţul ei, dar şi pentru cei trei copii ai săi.

RALUCA PASCU, fondator clinici iDentity: „Sportiva a luat această decizie în urma unui control de rutină la clinicile noastre. Încurajăm pacienţii să apeleze la această soluţie, întrucât prin intermediul ei obţin acces facil la cele mai bune servicii, la preţuri preferenţiale. Printr-o îngrijire riguroasă, putem preveni ori depista din vreme eventualele probleme care mai târziu pot fi nu doar dureroase, dar şi extrem de costisitor de tratat.

Modalitatea aleasă de Monica Iagăr îi va oferi anumite tratamente esenţiale în mod gratuit, dar şi reduceri importante la proceduri stomatologice. Pentru un singur abonament, sportiva plăteşte doar 25 de lei pe lună.

RALUCA PASCU, fondator clinici iDentity: „Această variantă a fost aleasă de Monica Iagăr pentru copiii ei, la recomandarea specialiştilor, din simplul motiv că cei mici sunt mai puţin predispuşi la probleme dentare grave. Monica Iagăr şi soţul ei beneficiază de abonamente în valoare de 125 de lei pe lună, de persoană, care le oferă discount-uri mari la tratamente specifice adulţilor.”

 

TRATAMENTELE HIGH END, ACUM CU SOLUŢII FLEXIBILE DE PLATĂ

Clinica aleasă de Monica Iagăr, iDentity Clinic, oferă pacienţilor patru variante de abonament, care acoperă aceleaşi servicii. Cu cât creşte valoarea pachetelor, cu atât gratuităţile şi reducerile sunt mai mari şi mai numeroase. De pildă, pentru copiii ei, Monica Iagăr a obţinut, prin abonamentul ales, consultaţia, radiografia, planul de tratament şi detartrajul în mod gratuit. Discount-urile pornesc de la 5 la sută şi ajung la 20 la sută, pentru anumite proceduri. Cât despre abonamentul de 125 de lei pe lună, doctorul Raluca Pascu ne spune că acesta aduce reduceri de la 15, la 40 la sută, plus gratuităţi la anumite servicii absolut esenţiale pentru un zâmbet sănătos. Doritorii au la dispoziţie şi abonamente în valoare de 55 de lei pe lună, dar şi de 350 de lei pe lună.

RALUCA PASCU, fondator clinici iDentity: „Invităm pacienţii să descopere astfel şi beneficiile stomatologiei digitale, fără durere, cu proceduri precise şi de scurtă durată. La iDentity Clinic am creat conceptul de tratamente HIGH END, care include tot potenţialul erei digitale, adică tehnologie, materiale de calitate avansată, toate secţiile stomatologice în acelaşi loc şi o echipă pluridisciplinară.”

La iDentity Clinic puteţi accesa oricând un nivel superior de abonament, printr-un sistem medical performant, care oferă soluţii flexibile de plată.

iDENTITY CLINIC, EXCELENŢĂ ÎN STOMATOLOGIE DE 15 ANI ÎNCOACE

Identity Clinic oferă servicii stomatologice la standarde internaţionale în cele două clinici localizate în Bucureşti. Unele cabinete sunt dedicate în totalitate celor mai mici pacienţi, din credinţa că un zâmbet frumos şi sănătos se construieşte din timp şi cu asistenţă de specialitate, tocmai de aceea: „La clinicile iDentity am dezvoltat PEDODIGITAL, un concept nou în tratarea afecțiunilor dentare la copii care se bazează pe introducerea masivă a digitalizării în toate fazele tratamentelor. Printre altele, obţinem astfel o reducere semnificativă a senzaţiei de durere sau de disconfort fizic.”

Specialiştii de la iDentity Clinic apelează şi la cea mai sigură metodă de sedare în tratamentele stomatologice: inhalosedarea, care luptă cu stările anxioase ale celor mai mici, dar şi ale celor mai mari pacienţi. De 15 ani în slujba pacienţilor, iDentity Clinic a reuşit să trateze cu succes peste 10.000 de oameni!

 

Pe 14 decembrie 2022, doctorul Raluca Pascu a fost distinsă cu trofeul EXCELENŢĂ ÎN STOMATOLOGIE, la gala I Success Awards Bucharest Edition, cel mai promiţător eveniment de networking din lume.

 

Specialiştii iDentity Clinic vă aşteaptă la sediul din Decebal, localizat pe Strada Frunzei, la numărul 41, în sectorul 2 al Capitalei sau la numărul de telefon: 0728.00.00.12, dar şi la sediul din Băneasa, situat pe Şoseaua Bucureşti-Ploieşti, la numărul 17, în sectorul 1 al Capitalei sau la numărul de telefon: 0728.00.00.11 Pe site-ul oficial găsiți detalii suplimentare: https://identityclinic.ro/

 

COMMENTS

DISQUS: 0