Moștenire dulce de familie: Cofetăria Art Dessert dă savoare evenimentelor voastre!

Moștenire dulce de familie: Cofetăria Art Dessert dă savoare evenimentelor voastre!

Sunt micile noastre momente de răsfăţ, ne completează zilele de naştere şi dau savoare nunţii. Deserturile, sub orice formă ar fi ele, sunt, cu siguranţă, bucurie pură, iar un brand românesc s-a impus în acest peisaj dulce, graţie reţetelor cu texturi şi gust irezistibile! Cofetăria Art Dessert, care de 15 ani dă savoare fiecărui eveniment special din viaţa clienţilor săi, îşi dezvăluie secretele delicioase, în rândurile următoare.

Cofetăria Art Dessert dă savoare evenimentelor voastre!

Cum a luat naştere atelierul de delicii?

Născută în 2009, sub o denumire care îi descrie întocmai menirea, Art Dessert este locul unde arta şi priceperea pentru cofetărie şi patiserie se îmbină în cele mai frumoase forme şi parfumate gusturi. Irina Elena Apostol şi a ei echipă de artizani au făcut posibil acest concept, care astăzi generează venituri de peste 2 milioane 700 de mii de lei. Pentru cei care o cunosc pe Irina Elena Apostol, cifrele şi succesul nu sunt însă o surpriză, iar ca să înţelegeţi despre ce vorbim, este musai să facem un pas în spate şi să ajungem în locul de unde a pornit, de fapt, întreaga poveste cu aromă de reuşită.

Părinţii mei au avut o cofetărie şi o patiserie în stil franţuzesc în Focşani, iar eu, de voie, de nevoie, mi-am petrecut practic întreaga copilărie în acel univers, printre reţete şi înconjurată de priceperea maeştrilor patiseri şi cofetari francezi, care ne-au împrumutat câteva dintre secretele ştiute doar de ei. De aici am pornit în conturarea meseriei de astăzi.”

(Irina Elena Apostol, pastry chef)

Practic, Irina Elena Apostol a dus mai departe o pasiune de familie, pe care a tratat-o din start cu toată responsabilitatea şi grija pe care le ai faţă de o moştenire importantă. În prezent, Art Dessert se bucură de recunoaştere internaţională, obţinând premii importante la competiţii, dar, mai presus de toate, are reţete pentru orice ocazie şi pentru fiecare gust.

Universul Art Dessert: ce reţete găsiţi în „meniu”

Peste o mie de clienţi au descoperit aroma Art Dessert, un mix care ia naştere din ingrediente naturale şi proaspete, din măiestria pe care o găseşti în cofetăriile cu pretenţii din marile capitale ale lumii şi din praful magic al decoraţiunilor spectaculoase, vesele şi pline de culoare, create manual, de la zero.

„Ne-am dorit ca fiecare muşcătură să fie, în sine, o călătorie culinară plină de aromă şi textură, iar pentru asta combinăm într-un mod unic ingredientele.  Mizăm pe dulciuri tradiţionale, dar reinterpretate, urmărind astfel surprinderea clientului în cel mai plăcut mod. Cei care ne trec pragul au de ales dintr-o listă bogată de dulciuri, pusă la dispoziţie şi pe site-ul oficial. Fiecare deliciu prinde gust în laboratorul nostru propriu, aceeaşi locaţie de unde clienţii pot şi cumpăra prăjiturile.”

(Irina Elena Apostol, pastry chef)

Rulade, minieclere, kinder, choux sau minitarte, toate sunt la mare căutare printre clienţi. Lor li se alătură şi reţete mai îndrăzneţe şi chiar inovatoare, pe care românii le-au descoperit recent, ca minipavlova, Pana Cotta, Craqueline sau Cocozette, care pot fi savurate pe loc, printr-o vizită la Art Dessert, sau pot fi comandate telefonic.

„Ne invităm clienţii să descopere şi gustul foietajului care prinde formă şi gust în laborator, deci nu este congelat, precum şi aroma fursecurilor, mucenicilor, cozonacului sau turtei.  La cerere, artizanii noştri pot realiza platouri cu prăjituri, dar şi produse tematice, pentru sărbători precum Crăciun, Paşte, Halloween sau Valentine’s Day, care se vor încadra perfect în decorul petrecerilor de sezon.”

(Irina Elena Apostol, pastry chef)

Torturi şi candy bar, la o comandă distanţă

De pe lista de delicii Art Dessert nu puteau lipsi tocmai torturile: de la îmbinări delicate de fructe proaspete, până la compoziţii de ciocolată şi caramel, fiecare creaţie a artizanilor îşi dezvăluie treptat gustul irezistibil. Tortul Art, din mousse de ciocolată albă, caramel, căpşune şi pralină crocantă, tortul Duo, un deliciu de neratat pentru iubitorii de ciocolată, asezonat cu nucă şi vişine sau tortul Curcubeu, cu creme colorate care fură priviri se regăsesc pe lista deserturilor potrivite pentru ocaziile micilor şi marilor pofticioşi. Desigur, forma, gustul şi dimensiunea depind şi de preferinţele clienţilor.

„Dacă simţiţi nevoia să plusaţi, vă punem la dispoziţie şi o selecţie de prăjituri şi deserturi, în cadrul unui candy bar care se va asorta perfect cu evenimentul vostru. Alegerea poate aparţine exclusiv clientului. În cazul în care nu se simte inspirat, se poate consulta cu noi, pentru a găsi împreună cea mai bună soluţie pentru petrecere. Asigurăm candy baruri pentru petreceri de la 30 până la 150 de invitaţi. Le concepem în aşa fel încât să se asorteze perfect cu tematica distracţiei.”

(Irina Elena Apostol, pastry chef)

Cake pops, macarons, biscuiţi decoraţi, desert la pahar, îngheţată, mousse, miniprăjituri, împreună sau separat, aceste delicii se pot regăsi cu succes la candy barul care va completa în mod spetaculos momentul unic. Pe site-ul oficial Art Dessert, la secţiunea Candy Bar, puteţi găsi poze, care cu siguranţă vă vor face poftă de deserturi şi de distracţie!

Colecţia impresionantă de deserturi Art Dessert poate fi descoperită pe

https://artdessert.ro/, dar şi pe pagina de Facebook https://www.facebook.com/artdessertcakeslaboratory/ şi de Instagram: https://www.instagram.com/art_dessert_cakes_laboratory/?hl=ro

Art Dessert se găseşte pe Şoseaua Bucureşti-Târgovişte, la numărul 22B, în sectorul 1 al Capitalei.

COMMENTS

DISQUS: 0