Nunta de argint: 25 de ani de iubire! Ce trebuie să ştiţi despre această petrecere specială?

Nunta de argint: 25 de ani de iubire!  Ce trebuie să ştiţi despre această petrecere specială?

Nunta de argint: 25 de ani de iubire! Un cuplu drag vouă se apropie să aniverseze 25 de ani de la nuntă? Este timpul petrecerii! Organizaţi-le îndrăgostiţilor un eveniment care să le celebreze dragostea şi trăinicia. Nunta de argint, căci aşa se numeşte atingerea acestui frumos prag, înseamnă reînnoirea jurămintelor şi este, cu siguranţă, prilej de distracţie. Consultanţii de la Royal Palace Ballroom vă dezvăluite tot ce trebuie să ştiţi despre acest eveniment cu totul special.

 

Ce simbolizează nunta de argint?

Orice an care trece de la căsătorie poartă o anumită denumire şi are, desigur, o anumită semnificaţie. Nunta de argint, cea mai cunoscută dintre toate, le oferă ocazia cuplurilor să retrăiască momente cu totul deosebite din viaţa care îi leagă. Nu se numeşte întâmplător astfel.

În 25 de ani cu siguranţă în orice cuplu apar provocări. Dacă aţi trecut de acest prag, înseamnă că dragostea voastră este solidă, rezistentă, întocmai ca argintul, care nu îşi schimbă structura în timp, are o frumuseţe aparte şi duritate.

(Echipa Royal Palace Ballroom)

 

Odată trecut acest prag, mirii pot purta, lângă verigheta de aur, o verighetă de argint, care poate fi cumpărată chiar de ei sau le poate fi oferită cadou de către apropiaţi, în semn de apreciere faţă de iubirea care îi leagă.

 

„Dacă doresc, mirii pot să îşi reînnoiască jurămintele de nuntă în biserică. Este, mai mult, o ceremonie, ca o predică, de mulţumire faţă de Divinitate, la care pot lua parte şi naşii. De acest moment se pot ocupa apropiaţii, dar el poate fi organizat şi de către mirii înşişi.”

(Echipa Royal Palace Ballroom)

Etapele organizării unei nunţi de argint

Nunta de argint: 25 de ani de iubire! Dacă plănuiţi să organizaţi o petrecere pentru părinţii sau pentru rudele voastre,  întâi de toate ar fi bine să discutaţi deschis cu cei vizaţi, ca să le aflaţi preferinţele în materie de aniversări: poate îşi doresc o petrecere în cerc restrâns sau, din contră, una la care să fie invitaţi toţi cunoscuţii. În funcţie de gusturile lor, orientaţi-vă către o temă anume. Discutaţi cu consultanţii la care apelaţi pentru distracţie, ca să vă furnizeze toate ideile şi inspiraţia necesare pentru ca petrecerea să fie în ton cu tema dorită, dar şi să aibă un element-surpriză care va genera reacţii frumoase!

 

După stabilirea unui buget şi a unui număr de invitaţi, vă puteţi orienta către locaţia perfectă, pe care vă recomandăm să o rezervaţi cu aproximativ trei luni înainte de eveniment. La petrecere ar trebui să optaţi pentru un element central, de surpriză, care să simbolizeze ceva pentru cuplu. Eventual puteţi apela la şiruri de fotografii realizate de-a lungul celor 25 de ani, care pot îmbrăca în mod inedit localul ales pentru petrecere.”

(Echipa Royal Palace Ballroom)

 

TE-AR MAI PUTEA INTERESA:

O nuntă cu… efecte speciale! Idei de la consultanții Royal Palace Ballroom pentru un eveniment inedit

 

Accentele metalice, similare argintului, pot colora interiorul. Şi tot la interior puteţi apela la aranjamente florale, create din plantele preferate ale cuplului. În ceea ce priveşte ţinutele, acestea se vor alege întotdeauna în funcţie de locaţie, dar atenţie, nu va fi rost de rochie de mireasă şi nici de frac! De fapt, participanţii pot renunţa la hainele extravagante, în favoarea stilului smart casual. Discutăm, până la urmă, despre o petrecere aniversară, nu despre o nouă nuntă.

„Cel mai probabil, petrecerea va dura câteva ore, nu se va întinde până dimineaţa, aşa cum se obişnuieşte la nunţi. Preocupaţi-vă şi de ziua pe care o preferaţi pentru distracţie. Cel mai probabil, weekendurile vor fi solicitate de mirii care fac nunta, aşadar doar printr-un noroc uriaş puteţi prinde o zi liberă sâmbăta ori duminica pentru un astfel de tip de eveniment.”

(Echipa Royal Palace Ballroom)

 

Şi tocmai pentru că se deosebeşte de nunta clasică, nunta de argint nu presupune ca mirii să primească bani în dar. Există câteva cadouri tipice, care pot fi oferite cuplului, la aniversarea a 25 de ani de la căsătorie: bijuterii de argint gravate, o cutie pentru bijuterii, electrocasnice pe care ştiţi că mirii şi le doresc, tablouri, un album cu fotografii sau tacâmuri de argint.

Pentru cele mai inspirate idei în materie de organizare de evenimente, apelați la ajutorul specialiștilor de la Royal Palace Ballroom! Găsiți locaţia dedicată nunţilor şi botezurilor pe strada Mihai Eminescu, la numărul 87, în comuna Tunari din județul Ilfov, dar și pe site-ul oficial: https://royalpalaceballroom.ro/

 

COMMENTS

DISQUS: 0