O româncă a cucerit Norvegia cu procedurile de înfrumusețare! Cine este Florina Vălean și cum a reușit să își transforme pasiunea în business

O româncă a cucerit Norvegia cu procedurile de înfrumusețare! Cine este Florina Vălean și cum a reușit să își transforme pasiunea în business

A plecat din România şi a reuşit să pună pe picioare o afacere profitabilă în ţara unde cascadele, gheţarii şi fiordurile fac spectacol! Florina Vălean a trecut peste toate obstacolele pandemiei şi şi-a deschis un salon de înfrumuseţare în Norvegia, exact atunci când virusul a început să îşi facă simţită prezenţa pe mapamond. Cum a reuşit să devină un reper pentru norvegiene atunci când vine vorba despre frumuseţe, dar şi cât de complicat a fost acest pas uriaş în carieră, ne-a povestit pe îndelete Florina Vălean.

 

FLORINA VĂLEAN: “ÎN NORVEGIA, AM LUAT TOTUL DE LA 0! “

Cu bagajele pregătite şi cu familia alături, Florina Vălean a luat drumul Norvegiei în urmă cu nici doi ani şi jumătate, fără să ştie că ceea ce o va aştepta acolo îi va schimba definitiv viaţa. În România deţinuse un salon de înfrumuseţare, însă nu avea speranţe că la peste două mii de kilometri distanţă de casă îşi va putea continua pasiunea: „Am ajuns în Norvegia doar alături de soţ şi de copil, fără să ştiu că voi putea să muncesc în domeniul meu preferat. Mă gândeam că nu am nicio bază acolo, că nu cunosc pe absolut nimeni. Practic, am fost nevoită să iau totul de la 0, însă, în ciuda temerilor şi întrebărilor, nicio clipă nu am vrut să renunţ la visul meu!”

Iar motivaţia a ajutat-o să rămână pe linia de plutire şi să demonstreze că dacă îţi doreşti ceva cu adevărat, nimic nu-ţi poate sta în cale. Nici măcar pandemia. În scurt timp, românca avea să devină un nume care contează în industria de beauty din Norvegia!

 

DE LA O AFACERE DE APARTAMENT, LA UN SALON DE RENUME

Stabilită în Bergen, un oraş cu câteva sute de mii de locuitori din vestul Norvegiei, Florina Vălean a început cu paşi mici să îşi construiască drumul: a postat online poze cu toate procedurile de înfrumuseţare realizate de ea în trecut, iar la scurt timp, clientele au contactat-o în număr din ce în ce mai mare. Aşa a devenit populară printre norvegienele îndrăgostite de frumos: „Iniţial, am început să lucrez de acasă. În apartamentul propriu, mi-am amenajat o cameră cu toate condiţiile necesare ca     să-mi practic meseria. Cererile au început rapid să crească, iar eu am fost nevoită să fac o schimbare drastică, pentru a putea să le onorez pe toate.”         

În scurt timp, chiar în centrul oraşului în care locuieşte, Florina Vălean şi-a deschis propriul salon de înfrumuseţare, Florina Vălean DermoBeauty.

Am luat totul pas cu pas! Gândirea mea a fost să încep cu un spaţiu mai mic, pentru a putea lucra cu câte o singură clientă şi să pun la dispoziţie o sală de aşteptare separată, pentru ca atât eu, cât şi clientele şi afacerea mea să fim în siguranţă.”

Ideea s-a dovedit a fi salvatoare pentru Florina: cât timp saloanele mari au fost închise din cauza pandemiei, afacerea româncei a reuşit să funcţioneze perfect legal.

Când lucrurile s-au mai liniştit, experta în frumuseţe s-a extins. Astăzi este în continuă dezvoltare şi oferă clientelor o gamă largă de servicii: de la extensii de gene, la laminare de sprâncene şi gene ori proceduri cu acid hialuronic.

 

ASTĂZI, FLORINA VĂLEAN PREDĂ ARTA FRUMUSEŢII STRĂINILOR

Pentru că ale ei cliente s-au îndrăgostit de rezultatele naturale ale procedurilor, au dorit să înveţe din secretele acestei meserii minuţioase. Astfel, Florina Vălean a reuşit să strângă toată informaţia esenţială în cursuri pe care acum le predă celor care vor să afle trucuri pentru rezultate excelente în ceea ce priveşte extensia de gene şi laminarea sprâncenelor.

Florina Vălean are şi alte planuri de viitor! Pregăteşte multe surprize pentru clientele şi pentru cursantele ei, atunci când contextul pandemic îi va permite să se desfăşoare.

 

Ca să aflaţi primii următorii paşi ai româncei, Florina Vălean vă invită pe pagina ei oficială de Instagram, acolo unde postează constant rezultatele procedurilor pe care le efectuează şi care astăzi au devenit un etalon pentru norgevienele îndrăgostite de intervenţiile care ţin timpul în loc: https://www.instagram.com/florina_valean_dermo_beauty_/

 

 

 

 

COMMENTS

DISQUS: 0