O româncă învață norvegienele să aibă succes în afacerile din lumea beauty! Florentina Vălean, din secretele aplicării extensiilor de gene

O româncă învață norvegienele să aibă succes în afacerile din lumea beauty! Florentina Vălean, din secretele aplicării extensiilor de gene

Pandemia a închis multe uși, însă ei i-a deschis calea doar spre oportunități! Este povestea fascinantă a româncei Florina Vălean, expertă în frumusețe, care și-a clădit o afacere prosperă, exact atunci când coronavirusul își făcea simțită prezența pe Glob.

Stabilită în Norvegia, românca reușește astăzi, la mii de kilometri distanță de casă, să conducă un salon care le ajută pe femei să își redescopere frumusețea. Florina Vălean ne dezvăluie în rândurile următoare la ce procedură cosmetică apelează atunci când clientele vor să renunțe la make-up, dar și cum a reușit să creeze un curs pe care îl predă acum celor care vor să pătrundă tainele acestei lumi.

 

FLORINA VĂLEAN, DESPRE SOSIREA ÎN NORVEGIA: AM ÎNCEPUT PRIN A NU RENUNȚA LA VISUL MEU!

Cu un bagaj de vise și cu familia alături, Florina Vălean avea să înceapă, în 2020, pe tărâm străin o nouă viață, dar cu aceleași pasiuni. S-a stabilit în Bergen, un oraș din vestul Norvegiei și și-a promis că nu-și va lăsa deoparte dorința de a reda femeilor încrederea în propria persoană, prin procedurile cosmetice pe care le realiza, în trecut, și în România: „În Norvegia nu am avut inițial nicio bază. În afară de soțul și de copilul meu, nu mai cunoșteam pe nimeni, așa că nu știam cum o să se desfășoare lucrurile. Am început să postez poze cu munca mea pe un grup de români din Bergen.

Și a fost pasul corect! În scurt timp, româncele au umplut lista de programări a Florinei Vălean. O cameră a apartamentului în care locuia cu familia i-a ținut loc de salon, pentru ca apoi, lucrurile să se schimbe complet: „Văzând că am așa de multe cereri, am decis să caut un spațiu în centrul orașului Bergen. A fost momentul în care am reușit să deschid primul meu salon peste hotare, unul de dimensiuni mici, dar perfect pentru vremurile de pandemie.

 

UN SALON MIC, CHEIA SUCCESULUI ÎN PANDEMIE

Iar soluția găsită de Florina la acel moment a fost lozul câștigător! Cât timp pandemia a închis marile saloane, spațiul deținut de româncă a rămas deschis: „Gândirea mea a fost să încep cu un astfel de salon, tocmai pentru a putea lucra doar unu la unu. Am pus la dispoziție un spațiu de așteptare separat, pentru ca eu, clientele și afacerea mea să fim în siguranță. Și așa a și fost!

Odată cu deschiderea salonului, și norvegienele au început să afle despre povestea româncei și să îi treacă pragul. În continuă dezvoltare astăzi, salonul Florinei Vălean oferă clientelor o gamă extinsă de servicii: de la aplicarea genelor, la laminarea sprâncenelor și augmentarea buzelor ori diminuarea ridurilor, cu ajutorul acidului hialuronic.

 

EXTENSIILE DE GENE, UN MUST HAVE PRINTRE FEMEILE AFLATE MEREU PE GRABĂ

Unul dintre cele mai populare trucuri de înfrumusețare de pe lista româncei, dar și de la nivel internațional este aplicarea extensiilor de gene, despre care Florina Vălean spune că reprezintă secretul privirii pătrunzătoare și că reușesc să facă ceea ce niciun produs de machiaj nu ar putea. Focusată pe tendințele care apar anual, românca nu uită nici că procedura trebuie, înainte de toate, să fie una sigură, mai ales că se efectuează în jurul unei zone extrem de sensibile: ochii.

Promotoare a genelor cu volum la bază, însă cu vârfuri imperfecte, pentru un aspect natural, Florina Vălean reușește să confere astfel clientelor un look care să vină în completarea trăsăturilor și care să le lumineze privirea.

 

CUM SE APLICĂ ÎN MOD CORECT GENELE, CU FLORINA VĂLEAN

Românca este o promotoare a frumosului, în toate sensurile posibile. Pe lângă faptul că oferă un nou look celor care îi trec pragul, Florina Vălean a început să predea ce știe despre arta frumosului celor care vor, la rândul lor, să-și construiască un business în acest domeniu.

Cursurile de extensii de gene ținute de Florina Vălean le ajută pe femei să realizeze că aplicarea lor înseamnă mai mult decât ceea ce vedem la final. Este o adevărată știință, care prinde contur cu multă migală, dar și cu multă atenție.

Pentru rezultate spectaculoase, alegerea lor trebuie să fie mereu în concordanță și cu nuanța părului, dar și a genelor naturale, iar design-ul, întotdeauna personalizat. De ce? Pentru că extensiile de gene sunt mai mult decât un moft de ordin estetic, ele pot să corecteze diferite imperfecțiuni, precum ochi căzuți și asimetrici, gene mici și decolorate. Sunt doar câteva dintre noțiunile de bază, pe care Florina Vălean le expune, pas cu pas, cursantelor sale, majoritatea femei străine.

 

Florina Vălean vă așteaptă și în mediul online, pe pagina oficială de Instagram, ca să fiți la curent cu toate surprizele pe care le pregătește și în continuare clientelor, dar și cursantelor sale și să vedeți rezultatele spectaculoase ale procedurilor ei, care au cucerit Norvegia: ~https://www.instagram.com/florina_valean_dermo_beauty_/

 

 

 

 

 

COMMENTS

DISQUS: 0