Onur Osman a cumpărat un teren de 1.7 milioane de euro în capitală

Onur Osman a cumpărat un teren de 1.7 milioane de euro în capitală

Designerul Onur Osman a achiziționat un teren de 1.7 milioane de euro în capitală. Personalitatea social-media cu peste 5 milioane de urmăritori este printre cei mai mari designeri contemporani, cu cea mai mare recunoaștere social-media din ultimii ani.

Ce va construi designerul excentric pe terenul nou achiziționat este subiect de mare actualitate printre cunoscuții lui Onur Osman. Am adunat două ipoteze din surse apropiate designerului, pe care le vom dezbate în continuare.

Locuințe de lux în stil norvegian

Ca majoritatea celebrităților, prima opțiune vehiculată între apropiații lui Onur Osman este cea a unei construcții de locuințe de lux, un bloc nou, cu o arhitectură nordică spectaculoasă. Acest model de business a fost de succes pentru mulți milionari români.

Printre opțiunile vehiculate până acum, se pare că designerul excentric ar dori să creeze un nou trend al construcțiilor locale, cu un nivel mai mare de spectaculozitate și curaj al designului, ca în marile capitale europene. Onur Osman are studii de arhitectură la bază, ceea ce va putea duce acest proiect la cote impresionante.

Cel mai cool club al momentului

Un super club și spațiu de evenimente este varianta a doua pe care o discută apropiații lui Onur Osman, știind că petrecerile organizate de el în Zûrich, Veneția sau Oslo sunt evenimente spectaculoase, care ar putea avea loc de acum înainte și într-o nouă locație de vis din estul Europei.

Dacă zvonurile sunt adevărate, Onur Osman va crea în capitală un loc de întâlnire spectaculos pentru milionarii lumii.

Până în acest moment casa de modă nu a confirmat și nici nu a infirmat niciuna dintre cele două posibilități. Rămâne să vedem care vor fi datele oficiale din partea lui Onur Osman.

COMMENTS

DISQUS: 0