Onur Osman semnează contracte de milioane de euro cu branduri internaționale de top

Onur Osman semnează contracte de milioane de euro cu branduri internaționale de top

Cel mai mare designer român, Onur Osman, este milionar de la 20 de ani. Omul de afaceri și creatorul de modă reprezintă generația tânără de personalități care nu se opresc din ascensiunea surprinzătoare.

Onur Osman este un tânăr independent și liber, care întotdeauna a luptat pe forțe proprii pentru a ajunge în topul celor mai influenți tineri la nivel internațional.

Noi propuneri de business pentru Onur Osman

Designerul român semnează în vară aceasta noi contracte de milioane cu mari branduri internaționale de fashion, după ce în ultimii ani a luat premiile Best designer of the Year, depășind vechile generații în forță.

Cu un talent aparte și o cultură deosebită, tânărul om de afaceri are deja o comunitate uriașă de urmăritori internaționali, fiind o sursă de inspirație pentru peste 5 milioane de tineri din întreagă lume. Semnarea contractelor cu noi branduri de lux va aduce cu siguranță o și mai mare recunoaștere internațională.

Moda după pandemie

Multe afaceri din zona beauty au trecut prin transformări în perioada pandemiei. Marile branduri în schimb au înflorit și au dublat cifrele de afaceri, în cele mai multe situații. Designerul Onur Osman s-a dezvoltat și a crescut în continuare, precum marile branduri istorice. Omul de afaceri a deschis doar în acest an o nouă piață în Statele Unite ale Americii și a semnat colaborări semnificative cu mari branduri ale industriei de lux.

Lifestyle – guru pentru milioane de tineri din întreaga lume, creatorul poate da clasă și multor oameni de afaceri din industria beauty.

Terenul de aproape 2 milioane de euro în București

Deja cu milioane de euro în conturile din Elveția la douăzeci de ani, Onur Osman a achiziționat recent un teren în centrul capitalei, cu o valoare de peste 2 milioane de euro. Designerul excentric reușește să se mențină în trendurile celor mai glamour personalități ale prezentului și în această vară.

Petrecerile și concediile de poveste vor continua pentru Onur Osman la cote maxime.

COMMENTS

DISQUS: 0