„Oraşul de 15 minute”, visul urban transformat în realitate

„Oraşul de 15 minute”, visul urban transformat în realitate

Să fentezi traficul aglomerat din Capitală a devenit un criteriu esenţial pentru bucureşteni înainte de achiziţionarea unei noi locuinţe. Iar dezvoltatorii imobiliari ştiu asta, tocmai de aceea încep să mizeze tot mai mult pe „Oraşul de 15 minute”, conceptul care te ajută să ajungi de acasă cât mai repede cu putinţă în locurile de interes. Ideea este atât de iubită, încât deseori cumpărătorii sunt convinşi să cumpere apartamente încă din stadiul de proiect.

Oraşul de 15 minute”.

Cum să eviţi să petreci 90 de ore pe an în trafic?

          Doar 15 minute până la şcoală, serviciu sau până la cumpărături. Sună ireal, în condiţiile în care un şofer din Capitală pierde anual peste 90 de ore în trafic, ca să ajungă oriunde are nevoie. Şi totuşi, se poate! Dezvoltatorii imobiliari au ridicat cartiere punând accent pe proximitate: totul poate fi mai uşor accesibil, printr-un drum de doar un sfert de oră de acasă.

Oamenii ar trebui să fie în centrul planificării oricărui proiect rezidenţial. Este esenţial să punem pe primul plan nevoile reale ale clientului şi preferinţele lui, pentru crearea unei comunităţi în care oamenii să se simtă cu adevărat bine şi, implicit, să aibă o calitate a vieţii mai bună decât până în momentul mutării.  Fără pierderea timpului în trafic, oamenii reuşesc să îşi organizeze mult mai eficient programul, într-o vreme în care cu toţii avem de bifat mai multe sarcini într-o singură zi.”, explică Lucian Stroe, reprezentantul unui complex rezidenţial care mizează pe proximitate şi facilităţi.

Dincolo de confort, „Oraşul de 15 minute” se dovedeşte a fi prietenos şi cu mediul, dar şi cu sănătatea: suntem încurajaţi să lăsăm maşinile în parcări şi să apelăm la plimbări pe jos, cu bicicleta sau cu trotineta.

Avantajele unui complex rezidenţial situat în mijlocul orașului

Poţi să te bucuri cel mai bine de avantajele conceptului „Oraşul de 15 minute” dacă apelezi la un complex rezidenţial situat chiar în inima Capitalei. Sunt locuinţe create cu gândul de a mai domoli ritmul alert al vieţii urbane şi care sunt căutate tot mai des şi de familiile cu copii, pentru care fiecare zi vine la pachet cu multe drumuri de parcurs.

„Complexul pe care l-am gândit, Central Address Residence, este situat la doar 7 minute de un punct important pentru toate căile de transport, Piaţa Unirii. Asta înseamnă că nu suntem departe nici de Centrul Vechi, un reper important de atracţie turistică pe harta Bucureştiului. Dacă aveţi nevoie de transport în comun, staţia de metrou Academia Militară se află la doar 5 minute distanţă de mers cu maşina faţă de complex, iar la 2 minute, găsiţi un centru comercial, care vă pune la dispoziţie un hypermarket, un cinema, o zonă de food court, precum şi o sală de fitness.”, completează Lucian Stroe.

În plus, a locui în centrul oraşului nu înseamnă neapărat beton şi aer sufocant: acelaşi complex rezidenţial demonstrează că poţi să te bucuri de spaţii verzi prin prezenţa parcurilor Carol şi Tineretului, la doar câteva minute distanţă de casă. Mutarea într-o nouă locuinţă reprezintă una dintre cele mai importante decizii luate în viaţă, tocmai de aceea, specialiştii te încurajează ca înainte de acest pas să analizezi nu doar împrejurimile, ci şi calitatea construcţiei, finisajele, precum şi credibilitatea dezvoltatorului imobiliar.

COMMENTS

DISQUS: 0