Pete provocate de soare? Descoperă tratamentul numărul 1 în lume!

Pete provocate de soare? Descoperă tratamentul numărul 1 în lume!

Soarele nu ne este întotdeauna un bun prieten! Dacă ne expunem la razele lui prea mult timp, riscăm să ne alegem cu numeroase probleme ale pielii. Petele pigmentare sunt una dintre ele! Cauzate de hiperproducţia de melanină, ele se pot extinde odată cu înaintarea în vârstă. Pentru că suntem în toiul verii şi trebuie să ştim cum să ne protejăm de soarele arzător, experţii Beauty Art Aesthetics ne recomandă tratamentul numărul unu la ora actuală în categoria Microneedling, care ne ajută să rescriem istoria pielii noastre! De ce a ajuns Dermapen 4 dispozitivul-momentului în curăţarea tenului nostru, aflaţi din rândurile următoare.

 

TRATAMENTUL ALES DE MILIOANE DE OAMENI, MAI RAPID CU 104%

 

Sub formă de stilou, cu microace de unică folosinţă, Dermapen 4 este tehnologia de ultimă generaţie, care ne ajută să lupăm cu cele mai frecvente şi supărătoare probleme ale pielii noastre, fără efecte secundare.

MĂDĂLINA BRÂNDUŞESCU, FONDATOR ŞI OWNER BEAUTY ART AESTHETICS: „Am introdus în portofoliul nostru de servicii acest dispozitiv, pentru că este un aparat de referinţă în îmbunătăţirea calităţii pielii. Versiunea a 4-a a acestuia realizează milioane de canale fine, mult mai multe comparativ cu dispozitivele clasice cu micro-ace. Aceste canale transportă cu până la 80% mai multe substanţe active hiperconcentrate, care hrănesc celulele din derm.”

Dispozitivul stimulează astfel producţia naturală de colagen şi este recomandat nu doar pentru diminuarea petelor cauzate de soare, ci şi pentru liniile fine, acnee, cicatrici, pori dilataţi şi piele laxă. Dermapen 4 este cerut frecvent de clienţi şi pentru alte părţi ale corpului precum zona gâtului, decolteu, mâini, dar şi pentru vergeturi sau ca tratament împotriva căderii părului.

MĂDĂLINA BRÂNDUŞESCU, FONDATOR ŞI OWNER BEAUTY ART AESTHETICS: Tratamentul se bazează pe capacitatea organismului nostru de a se vindeca singur. Nu trebuie să ne gândim însă că procedura este dureroasă sau să ne fie teamă de microacele folosite. Dermapen 4 este numărul unu şi la capitolul siguranţă, procesul fiind atent controlat de către specialiştii noştri.”

Pentru confortul pacientului, specialiştii Beauty Art Aesthetics pot aplica o cremă cu efect anestezic, deşi aparatul nu provoacă durere. Procedura durează maximum jumătate de oră, la finalul căreia se vor aplica o mască şi o cremă antiinflamatoare. În următoarele două zile puteţi sesiza o înroşire a pielii, efect perfect normal după o astfel de procedură.

MĂDĂLINA BRÂNDUŞESCU, FONDATOR ŞI OWNER BEAUTY ART AESTHETICS: Veţi sesiza, din zi în zi, cum pielea începe să devină mai fermă, să se reînnoiască. Deşi de obicei rezultatele se văd după prima şedinţă, recomandăm mai multe tratamente în cadrul unei scheme personalizate, pentru a vă bucura de rezultate spectaculoase pe termen lung. Pacientele care au testat tratamentul în clinica noastră, deloc puţine la număr, au revenit cu încredere pentru repetarea procedurii la anumite intervale de timp, pentru că s-au îndrăgostit de felul în care îşi simt pielea după Dermapen 4.”

Specialiştii recomandă să întreţineţi rezultatele obţinute la clinică şi cu ajutorul unei rutinei de îngrijire acasă.

 

           

CUM NE FERIM DE APARIŢIA PETELOR PIGMENTARE GENERATE DE SOARE

Cunoscute generic drept „pete maronii”, zonele hiperpigmentate se pot dezvolta pe anumite părţi ale pielii noastre expuse mai des la soare. Deşi ele sunt inofensive din punct de vedere medical, în general, pacienţii sunt deranjaţi de cum arată ele şi, mai ales, de faptul că sunt greu de acoperit chiar şi cu fond de ten. Chipul, umerii şi spatele sunt zonele în care se formează cel mai des petele maronii. Din fericire, există numeroase modalităţi prin care le putem preveni. În acest context, specialiştii vin cu câteva sfaturi de preţ.

MĂDĂLINA BRÂNDUŞESCU, FONDATOR ŞI OWNER BEAUTY ART AESTHETICS: „Recomandăm evitarea expunerii la soare pe perioada verii la orele prânzului, aplicarea unei creme SPF, un produs care nu ar trebui să ne lipsească din rutina zilnică de îngrijire şi, evident, ar fi ideală evitarea mersului la solar. Pentru că tot suntem în sezonul cald, nu ar trebui să uităm ca zilnic să ne hidratăm foarte bine pielea cu o cremă cu proprietăţi nutritive. Evităm astfel uscarea ei şi apariţia ulterioară a ridurilor pe chip.”

Nu ar trebui să exludeţi un control dermatologic amănunţit atunci când sesizaţi orice modificare a pielii. Petele pigmentare pot fi cauzate de mai mulţi factori, nu doar de soare: inflamaţia pielii, sarcina, unele medicamente, dar şi unele afecţiuni de sănătate pot duce la apariţia lor.

 

 

Specialiştii Beauty Art Aesthetics vă aşteaptă într-un mediu sigur şi confortabil să testaţi aparatul-momentului şi să obţineţi astfel pielea la care aţi visat. Pe site-ul oficial al clinicii premiate inclusiv la nivel internaţional, la Galele I Success din Veneţia şi Cannes, găsiţi cele mai iubite proceduri, preţurile, dar şi indicaţiile lor: https://beautyartaesthetics.ro/.

 

 

 

           

 

 

COMMENTS

DISQUS: 0