Pregăteşte-te pentru vară, cu un tratament care te face să uiţi de transpiraţia excesivă!

Pregăteşte-te pentru vară, cu un tratament care te face să uiţi de transpiraţia excesivă!

Pregăteşte-te pentru vară ! Venirea verii te pune pe gânduri, pentru că ştii că va fi şi mai greu să ascunzi urmele cauzate de transpiraţie? Probabil te-ai săturat de deodorantele puternice şi de soluţiile saline pe care le-ai tot folosit ca să maschezi petele inestetice de pe hainele preferate. Atunci când nimic nu pare să dea rezultate în lupta cu transpiraţia, ar trebui să îţi pui câteva semne de întrebare: te-ai putea număra printre milioanele de oameni care suferă de… hiperhidroză, o afecţiune care se manifestă prin transpiraţie excesivă şi care îţi poate transforma în calvar viaţa de zi cu zi. Medicii de la Glam Aesthetic Clinic, o clinică estetică de renume din Bucureşti, îţi dezvăluie care este cel mai sigur şi eficient tratament în acest sens, dar şi de ce este esenţial să ajungi la medicul dermatolog dacă bănuieşti că suferi şi tu din această cauză!

 

 

Cea mai iubită substanţă care te ajută să scapi de riduri, eficientă şi în tratarea transpiraţiei excesive!

Ştiai că inamicul ridurilor tale îţi este aliat şi în cazul transpiraţiei excesive? Toxina botulinică a devenit cel mai recomandat tratament pentru hiperhidroză. Pregăteşte-te pentru vară ! Procedura este extrem de eficientă şi în cazul femeilor, şi în cazul bărbaţilor, dar fii cu băgare de seamă: ea poate fi efectuată doar de către un medic dermatolog bine instruit, aşadar mare atenţie la ce specialişti apelezi!

 

Tratamentul ţinteşte zonele cu cea mai mare concentraţie de glande sudoripare. Injectările pot fi efectuate atât în zona axilei, acolo unde transpirăm cel mai des, cât şi în zona palmelor şi tălpilor. Vorbim despre o procedură care nu este întotdeauna dureroasă, însă din cauza numărului mare de terminaţii nervoase din anumite locuri, efectuăm intervenţia sub efectul cremei anestezice sau al anesteziei locale, pentru confortul pacientului. Fă-ţi loc în agendă pentru o programare de doar jumătate de oră, căci atât durează şedinţa care te ajută să scapi de transpiraţia supărătoare!

         (Georgiana Daniela Ulmeanu, fondator clinică estetică)

 

Cum acţionează botoxul? El este un relaxant muscular injectabil, prin urmare va bloca pentru o perioadă comunicarea sistemului nervos periferic cu glandele sudoripare. Astfel, glandele nu vor mai secreta transpiraţie. Vei simţi o reducere cu până la 90% a acesteia, iar partea la fel de bună este că te vei putea bucura de rezultate la 2-4 zile de la intervenţie şi un întreg an ulterior, căci cam atât durează efectele! Transpiraţia revine treptat după această perioadă, astfel că va fi nevoie să revii la clinică, pentru o nouă şedinţă.

 

Medicii recomandă: Apelează la această procedură la final de primăvară!

Deşi nu ai restricţii în ceea ce priveşte anotimpul, apelează la această intervenţie primăvara târziu, ca să te asiguri că întâmpini vara în cămăşile, tricourile sau rochiile preferate! Pregăteşte-te pentru vară!  Rezultatele obţinute vor acoperi întreg sezonul cald, atunci când, în mod firesc, transpiraţia este şi mai abundentă.

„Toxina botulinică este, în general, foarte bine tolerată de pacienţi. Neurotoxina este sigură, fiind folosită în medicină de zeci de ani. Nu implică reacţii adverse şi nici nu vei avea nevoie de recuperare după această intervenţie. Practic îţi vei relua activităţile obişnuite imediat după programare!”

(Georgiana Daniela Ulmeanu, fondator clinică estetică)

 

Totuşi, trebuie să ştii că intervenţia nu este recomandată persoanelor cu boli neurologice şi nici femeilor gravide sau care alăptează.

Cum schimbă tehnologia modul în care producem lucrurile

Hiperhidroza îţi afectează viaţa

Deşi este un proces normal, transpiraţia ar trebui să te pună pe gânduri atunci când apare total nemotivat, ca de pildă, în lipsa temperaturilor ridicate sau în lipsa efortului fizic intens. Acest tip de transpiraţie anormală, hiperhidroza, este o condiţie medicală, care apare din cauza unei stimulări peste limite a glandelor sudoripare de către sistemul nervos. Nu doar adulţii sunt afectaţi: ea poate apărea şi în copilărie. Specialiştii recomandă un consult, mai ales dacă sesizezi că te trezeşti cu  transpiraţie rece, dacă transpiri asimetric sau generalizat şi dacă transpiraţia este însoţită de oboseală şi insomnii. Nu de puţine ori, transpiraţia abundentă este asociată cu infecţii, diabet sau cu probleme ale glandei tiroide, aşadar nu ezita să faci câteva analize amănunţite, pentru sănătatea ta!

Ca măsuri generale în faţa transpiraţiei, specialiştii recomandă să te orientezi către hainele lejere, din bumbac, să eviţi mâncărurile condimentate şi băuturile cu cafeină, dar şi să foloseşti geluri de duş blânde cu pielea.

 

 Redescoperă cât de bine este să te simţi perfect în propria piele! Medicii de la Glam Aesthetic Clinic te aşteaptă să afli ce procedură estetică ţi se potriveşte.  Pentru detalii legate de servicii, te invităm pe site-ul oficial: www.glamclinic.ro

COMMENTS

DISQUS: 0