Prinţesa Diana trebuia să joace în „The Bodyguard”

Prinţesa Diana trebuia să joace în „The Bodyguard”

Prinţesa Diana trebuia să joace alături de Kevin Costner în continuarea filmului „The Bodyguard”, a dezvăluit actorul, citat de The Guardian. Costner a declarat pentru People TV că prinţesa de Wales şi producătorii erau nerăbdători să facă acest proiect.

„Studiourile agreau ideea de a face «Bodyguard 2»” cu Diana în rolul principal feminin, a spus el. Nimeni nu a ştiut acest lucru timp de un an, a completat actorul. El a mai spus că prima variantă de scenariu pentru continuarea filmului din 1992 a ajuns la el cu o zi înainte ca prinţesa Diana să moară în accidentul rutier petrecut pe 31 august 1997, la Paris.

Prințesa Diana a fost curioasă să afle dacă va avea scene intime în film

Costner a discutat cu Diana mai ales despre eventualele scene intime: „Îmi amintesc că era incredibil de drăguţă la telefon şi a întrebat: «Vom avea o scenă, de exemplu, în care ne vom săruta?» A spus-o într-un mod respectuos… Era puţin emoţionată. Şi i-am spus: «Da, va fi ceva din asta, dar putem face să fie OK»”.

Kevin Costner, în vârstă de 64 de ani, a explicat că discuţiile dintre ei au fost iniţiate de Sarah Ferguson, ducesa de York.

„The Bodyguard”, în care rolul principal feminin este interpretat de Whitney Houston, a generat încasări de 411 milioane de dolari, fiind al doilea film cu cele mai mari încasări din 1992, în timp ce coloana sonoră este şi la ora actuală cea mai bine vândută din toate timpurile, cu 45 de milioane de copii.

Deşi nu a primit critici favorabile, filmul a fost adaptat în musical, în 2012, şi încă este jucat pe West End din Londra.

viewscnt

COMMENTS

DISQUS: 0