Probleme Tehnice la VOYO în Timpul Meciurilor de la Euro 2024: Reacția Utilizatorilor și a ProTV

Probleme Tehnice la VOYO în Timpul Meciurilor de la Euro 2024: Reacția Utilizatorilor și a ProTV

În România, meciurile de la Euro 2024 pot fi urmărite și în aplicația de streaming VOYO, nu doar la TV prin abonamentul clasic la cablu. Cu toate acestea, platforma deținută de Pro TV a întâmpinat numeroase dificultăți tehnice, în special în timpul meciurilor României cu Ucraina și Belgia, provocând dezamăgirea celor care s-au abonat special pentru acest eveniment.

Blocaje Frecvente în Timpul Meciurilor

Utilizatorii VOYO au raportat că, după debutul Euro, aplicația a funcționat greoi sau deloc în timpul unor meciuri, blocându-se foarte des. Cel mai probabil, aceste probleme au apărut din cauza unei infrastructuri tehnice nepregătite pentru a susține un trafic atât de mare. Deși reprezentanții ProTV au refuzat să facă publice cifrele exacte, este evident că au atras mulți abonați noi datorită posibilității de a viziona meciurile de la Euro.

Reacții pe Social Media și Bloguri de Tehnologie

Reproșurile la adresa VOYO au curs pe conturile de social media ale companiei, dar și pe diverse bloguri de tehnologie. De exemplu, bloggerul Radu Dumitru de la nwradu.ro a criticat dur platforma: „Voyo nu a funcționat exact când a contat cel mai mult, în timpul meciului. Dar nu că nu pornea streamingul. Aplicația în sine nu se încărca, nu existau meniuri, nu apărea meniul principal, nimic. Eroare totală! ProTV a avut profit de 60 de milioane de euro, dar nu poate investi în servere suplimentare?!”

Răspunsul Oficial al VOYO

Reprezentanții VOYO au încercat să calmeze spiritele pe social media, afirmând că lucrează la remedierea problemelor. Mulți dintre utilizatori au cerut despăgubiri, returnarea contravalorii abonamentelor sau au amenințat cu sesizări la ANPC.

Comunicatul Oficial al VOYO

GOLAZO.ro a adresat câteva întrebări reprezentanților ProTV pentru a lămuri natura problemelor tehnice din platforma VOYO și cum vor fi ele rezolvate. Iată ce au comunicat aceștia:

Investiții în Infrastructură:
„Într-adevăr, am făcut investiții pentru a crește capacitatea platformei. Cu fiecare meci, românii ne arată dragostea lor pentru acest sport, iar noi luăm toate măsurile necesare pentru a le oferi cea mai bună experiență posibilă.”

Cunoașterea Problemelor Tehnice:
„Suntem conștienți de plângerile abonaților noștri. În acest sens, am deschis o aplicație unde aceștia pot furniza feedback-ul corect. Echipa noastră lucrează activ la analizarea și soluționarea fiecărei plângeri.”

Măsuri și Despăgubiri:
„Am lansat o aplicație dedicată unde utilizatorii VOYO pot furniza feedback-ul. Echipa noastră investighează motivele fiecărei plângeri și analizează cu atenție fiecare caz. Orice decizii luate ca rezultat al acestor investigații vor fi comunicate direct abonaților noștri.”

Deși ProTV a investit în extinderea infrastructurii tehnice pentru a face față numărului mare de abonați aduși de Euro 2024, problemele tehnice au persistat. VOYO promite să lucreze la îmbunătățirea serviciului pentru a asigura o experiență de vizionare fără întreruperi pe viitor.

COMMENTS

DISQUS: 0