Royal Palace Ballroom te învață cum să alegi meniul perfect pentru nuntă!

Royal Palace Ballroom te învață cum să alegi meniul perfect pentru nuntă!

Meniul reprezintă un element important din puzzle-ul nunții voastre, iar alegerea acestuia nu este deloc ușoară. Există numeroase criterii care trebuie avute în vedere, dar și variate preparate și băuturi din care aveți de ales. Însă, un consultant vă poate ușura munca și vă poate ajuta să aveți un meniu select, care să fie pentru gustul tuturor invitaților. Aceștia vor avea parte de texturi și arome savuroase. Royal Palace Ballroom va ține cont de tema evenimentului, de sezon, de gusturi, de tipul preparatelor, dar și de alte criterii pe care le descoperiți mai jos.

 

Consultanții Royal Palace Ballroom se ocupă în totalitate de meniu

Din dorința de a scăpa de grija meniului și de stresul cu care vine la pachet, echipa celei mai exclusiviste locații din București vine în întâmpinarea viitorilor miri cu servicii excepționale. Dacă nu știi ce vrei să conțină meniul tău, de câte preparate ai nevoie, care este ordinea felurilor de mâncare și multe alte detalii, ei oferă suport în proporție de 100% clienților. Tu doar trebuie să le spui ce îți dorești, iar ei vin cu cele mai bune recomandări. Împreună veți ajunge să aveți un meniu excepțional.

 

Meniuri adaptate sezonului în care are loc nunta

Anotimpul în care are loc nunta contează deosebit de mult în alegerea preparatelor. Este elegant și foarte apreciat să folosești ingrediente proaspete, adaptate sezonului în care are loc marele eveniment. Însă, trebuie să ții cont și de durata evenimentului, atunci când stabilești preparatele servite.

Cum vara se apropie cu pași repezi este indicat să alegi gustări reci. Bucătarii de la Royal Palace Ballroom pot pregăti bucate perfecte pentru invitații tăi. Aceștia se pot bucura de selecție de brânză de capră învelită în verdeață, salată cu fructe de mare și crevete royal sau ruladă de porc cu fructe confiate și selecție de semințe. Pe lângă acestea, icrele roșii de somon servite în teaspoon, somonul fume cu spumă de brânză fină servit pe biscuite wasa ori frigăruile de brânzeturi franțuzești cu struguri roze vor încânta papilele celor dragi ție. Însă, mai există multe alte opțiuni, care să satisfacă preferințele oricui.

Nu uita să ții cont și de preferințele particulare ale invitaților. Sunt persoane vegetariene, care pot avea intoleranță la lactoză sau alte probleme care trebuie avute în vedere. Cu siguranță îți vor mulțumi și vor fi recunoscători pentru grija acordată și atenția oferită.

Chiar și băuturile depind de sezonul în care are loc nunta. Vara sunt recomandate băuturile fresh, care să răcorească invitații și să le dea energia necesară pentru a reveni pe ringul de dans. Iar vinurile sunt briza aromată a nunții tale, indiferent de anotimp. Specialiștii Royal Palace Ballroom vă pun la dispoziție atât vin alb de cea mai bună calitate, cât și roșu. Pentru a surprinde domnii, vara este indicat să servești chiar și bere. Aceștia pot savura atât Heineken, cât și Corona. De asemenea, băuturile tari sau cocktailurile care conțin alcool nu trebuie să lipsească de pe mesele invitaților. Cu un whisky sau vodcă de bună calitate, sigur nu vei da greș. Iar un open bar va bucura papilele fiecărui invitat. Încă un pont, nu uita de șampania servită la întâmpinarea celor dragi.

 

Preparate fine dining din gama celor tradiționale sau moderne

Un salon de evenimente, care se respectă și prețuiește invitații, are în meniul de nuntă atât preparate tradiționale, cât și fine dining. Mâncarea trebuie adaptată tematicii evenimentului, dar și gusturilor proprii. Nici vârsta sau preferințele culinare ale invitaților nu trebuie neglijate. La nuntă participă persoane din categorii sociale diverse, iar ceea ce își doresc să regăsească în meniu poate fi diferit. Este indicat ca în oferta restaurantului să existe atât preparate care se pot plia pe cele mai simpliste gusturi, cât și pe cele mai exigente. Consultanții Royal Palace Ballroom te pot ajuta în acest caz să realizezi meniuri personalizate, pentru ca oaspeții să aibă parte de delicii pe placul lor. Bucătarii experimentați ai restaurantului propriu pot oferi o paletă largă de aperitive și specialități culinare.

Sărmăluțele cu mămăligă, aperitivul tradițional, peștele, friptura și desertul sunt nelipsite dintr-un meniu tradițional românesc. Asemenea preparate nu se vor demoda niciodată, iar simplitatea este apreciată în orice moment. Însă, experții de la Royal Palace Ballroom pot reinterpreta preparatele și le pot transforma în unele moderne.

Platingul elegant și atrăgător din punct de vedere vizual va face invitații să-și ia un moment de respiro și să se așeze la masă pentru a servi deliciile culinare. Meniul de la Royal Palace Ballroom este foarte bogat și variat. De la Meniul Napoleon, la Victoria, Iulius Cezar și până la Cleopatra, totul este royal. Oaspeții se vor bucura și vor fi surprinși de noile preparate pe care le vor testa. Un meniu premium va conține bunătăți selecte. Terina de curcan cu fistic, coșuletul umplut cu mousse de gorgonzola și nucă, foie gras cu dulceață de ceapă și salată de icre de știucă cu icre roșii de somon servite în teaspoon sunt doar câteva dintre cele mai rafinate preparate de la Royal Palace Ballroom. Mușchiulețul de porc la grătar și pulpa de rață confiată în foietaj servite cu cartofi gratinați cu brânzeturi fine, sos de vin roșu și salată lollo rosso cu dressing de lămâie sunt perfecte pentru o seară de vară ideală.

 

Ține cont și de ordinea felurilor de mâncare

Ordinea mâncărurilor o puteți adapta tematicii marelui eveniment. Fie că alegeți ordinea clasică a preparatelor, fie că improvizați, oaspeții se vor bucura de cele mai rafinate gusturi la Royal Palace Ballroom. Însă, regulile generale ne spun că primul este aperitivul, iar ulterior friptura cu garnitură adaptată, sarmale și pește. Însă, cum de multe ori este prea multă mâncare, specialiștii pot combina două feluri de mâncare în unul singur. Calitatea va fi mereu mai apreciată decât cantitatea. Nu uita de tort, care va încheia la fel de fastuos marele eveniment. Un tort royal va îndulci pe final de petrecere toți invitații și îi va face să își mai dorească încă o porție. Candy barul și fântâna de ciocolată sunt un bonus foarte apreciat de majoritatea oaspeților.

 

Degustarea, cheia din spatele unui meniu pe placul oaspeților

Degustarea meniului este foarte importantă. La Royal Palace Ballroom vei putea savura preparatele înainte de a le servi invitații. Astfel, te vei asigura că bucatele vor fi pe placul oaspeților. Și, nu uita să iei și câteva porții în plus față de numărul invitaților.

Un meniu complet, care te va scăpa de toate grijile pregătirilor începe de la 75 de euro. Acesta conține entree, grill și pachet de băuturi, plus tort. Prețul ajunge până la 115 euro, însă, totul este la superlativ, datorită preparatelor extraordinare.

 

 

Royal Palace Ballroom oferă invitaților tăi cele mai savuroase preparate. Aceștia se vor bucura de cele mai delicioase feluri de mâncare, iar ție îți va fi ușurată munca. Consultanții îți pot construi meniul în cele mai mici detalii. Pentru a lua legătura cu ei, pot fi contactați la 0748 018 018. Iar locația exclusivistă se află pe strada Mihai Eminescu, numărul 87, Tunari, Ilfov.

https://www.instagram.com/royalpalaceballroom.ro/

http://www.royalpalaceballroom.ro/

 

 

 

COMMENTS

DISQUS: 0