,,Alegeți salonul în funcție de recenzii, nu în funcție de proximitate sau de preț! ” Ana-Maria Bușcu, despre frumusețea sprâncenelor

,,Alegeți salonul în funcție de recenzii, nu în funcție de proximitate sau de preț! ” Ana-Maria Bușcu, despre frumusețea sprâncenelor

Pictează artă pe chipurile clientelor, prin intermediul celor mai în vogă proceduri. Pentru Ana-Maria Buşcu, a fi dermopigmentist este mai mult decât o meserie. Prin migală, tehnici moderne şi atenţie la detalii, experta în sprâncene perfecte oferă un boost de încredere sutelor de cliente care trec pragul salonului ei, Magic Beauty Concept Bucureşti.
Cu numeroase concursuri şi trofee câştigate în domeniul frumuseţii, Ana-Maria Buşcu vrea să facă acum următorul pas în carieră: este pregătită să-şi dezvăluie secretele învăţate de-a lungul timpului celor care vor să urmeze aceeaşi carieră. În rândurile următoare, specialista ne-a povestit, printre altele, când urmează să dea startul cursurilor concepute chiar de ea, dar şi cum putem alege cei mai buni dermopigmentişti, pentru a ne bucura de rezultate care se menţin la fel de spectaculoase şi în timp.

 

De la pictură ați ajuns la arta frumuseții. Cum este trecerea de la pictura pe pânză, la micropigmentarea sprâncenelor?

Aş putea spune că nu a fost o trecere, ci o continuitate a artei, doar că acum pictez pe chipurile clientelor. Cu siguranţă că talentul şi dragostea mea pentru artă şi pentru pictură îşi pun amprenta în meseria pe care o am, întrucât în dermopigmentare cincizeci la sută este vorba despre tehnică, cincizeci la sută reprezintă creaţie proprie, cea din urmă făcând tot timpul diferenţa.

 

Există multe mituri create în jurul sprâncenelor micropigmentate- se decolorează, își modifică nuanța, rezultatul este mult prea intens și nu se ridică la nivelul așteptărilor. Cum ați reușit să demonstrați contrariul și să demontați aceste mituri?

Prin faptul că sunt o iubitoare a naturalului şi prin pasiunea mea pentru munca pe care o fac! Într-adevar, vin multe cliente în cabinetul meu pline de emoţii, spunând că nu îşi doresc acele “ştampile” pe faţă sau “sprâncene roşii sau albastre”, aşa cum mai văd pe stradă. După ce stăm de vorbă şi le explic diferenţele colosale dintre micropigmentare şi tatuajele clasice, cât şi despre pigmenţii folosiţi în dermopigmentare versus cei folosiţi în tatuajele clasice, ele se liniştesc, iar după ce terminăm sesiunea şi se privesc în oglindă, 99% dintre ele îmi spun că regretă că nu au făcut mai devreme acest lucru, pentru că rezultatul este atât de natural, încât par a fi sprâncenele lor. Clientele pleacă foarte încântate şi fericite, lucru care îmi creează cea mai mare satisfacţie.

 

Putem compara, la nivel vizual, conturarea semipermanentă a buzelor cu efectul injectărilor cu acid hialuronic? Care sunt plusurile conturării în această ecuație?


Din punctul meu de vedere, buzele micropigmentate arată mult mai bine şi mai natural decât cele injectate cu acid hialuronic. Dacă ne dorim să obţinem un efect de volumizare prin micropigmentare, putem să depăşim cu pigment atât buza superioară, cât şi pe cea inferioară cu maximum un milimetru şi, totodată, ne putem juca cu umbre şi cu lumini, creând acel efect de degrade din pixeli, dinspre exterior, către interior. Faţă de acidul hialuronic care poate albi buzele dacă este inserat în exces, micropigmentarea asigură o culoare uniformă a buzelor, acoperind orice cicatrici, pete, zone decolorate sau contur întrerupt, corectând, totodată, şi orice fel de asimetrii.

 

Femeia din ziua de astăzi este extrem de grăbită. Cât de mult le ajută un machiaj semipermanent în acest sens și ce le-ați spune celor care sunt încă reticente în fața acestor proceduri?


Tot mai multe persoane apelează la machiajul semi-permanent, pentru că, într-adevar, timpul este foarte preţios pentru toată lumea, mai ales că trăim în secolul vitezei. Cam 90% dintre clientele mele care vin la micropigmentarea sprâncenelor revin şi pentru celelalte proceduri de micropigmentare a buzelor şi eyeliner, ele declarându-se satisfăcute de faptul că dimineaţa pot dormi mai mult, iar aranjatul în faţa oglinzii nu durează mai mult de zece minute.
Ce le-aş sfătui pe doamnele şi pe domnişoarele indecise ar fi următorul lucru: înainte de a alege specialistul cu care rezonează cel mai bine, să studieze puţin piața, să se documenteze despre tot ce înseamnă aceste proceduri, să vadă cât mai multe lucrări/poze/videouri, recomandări şi abia ulterior să decidă pe mânile cui se lasă. Este foarte important să nu se grăbească în alegerea stilistului şi nici să aleagă în funcţie de localizarea salonului care să fie cât mai aproape de casă sau să meargă acolo unde este mai ieftin, pentru că aceste erori le vor costa, mai târziu, mult mai mult timp şi bani.

 

În prezent, conduceți propriul salon, Magic Beauty Concept, însă aveți și alte planuri pe listă! Cum se anunță anul 2022 pentru Ana-Maria Bușcu?

Anul 2022 se anunţă unul plin de muncă pentru mine, întrucât am început deja demararea proiectului la care lucrez de ceva timp, acela de a muta salonul într-un spaţiu mult mai mare, unde clientele mele dragi să se poată desfăta şi unde să se bucure de mult mai multe servicii. Nu în ultimul rând, pentru că am tot primit solicitări în acest sens, va urma şi deschiderea unei Academii acreditate de micropigmentare, unde voi ţine propriile mele cursuri. Acum mă aflu în stadiul de construcţie/ finisaje şi amenajare şi îmi doresc ca până în toamnă să fiu deja mutată în noul sediu. Este un proces de durată, pentru că sunt destul de perfecţionistă şi îmi doresc să iasă totul aşa cum mi-am propus.

Pentru a fi la curent cu toate noutăţile, dar şi pentru a urmări rezultatele procedurilor realizate de Ana-Maria Buşcu, vă invităm pe pagina de Instagram a expertei în dermopigmentare: https://www.instagram.com/micropigmentare.anamariabuscu/, dar şi pe site-ul oficial al salonului pe care l-a creat: https://magic-beauty-concept.ro/

COMMENTS

DISQUS: 0