Ultima Ediție I Success Awards 2021, difuzată în premieră la Realitatea Sportivă și Realitatea Star!

Ultima Ediție I Success Awards 2021, difuzată în premieră la Realitatea Sportivă și Realitatea Star!

Prima zi de Crăciun vine cu surprize pentru iubitorii poveștilor de succes! Pentru prima dată, cel mai mare eveniment de networking din lume, I Success Awards, este transmis și pe micile ecrane. La Realitatea Sportivă și Realitatea Star veți putea urmări pe 25 decembrie ultima ediție din 2021 a Galelor Internaționale I Success Awards, care a avut loc, de această dată, la București!

 

FIȚI PARTE A UNUI EVENIMENT DE GALĂ! AFLAȚI ÎN EXCLUSIVITATE POVEȘTI DE COLECȚIE ALE OAMENILOR DE SUCCES DIN ROMÂNIA!

Cele două posturi, coordonate de antreprenoarea Anamaria Prodan, vor difuza evenimentul I Success Awards Bucharest Edition de la ora 18.00. Până acum, nicio gală marca I Success nu s-a mai văzut la televizor, asta înseamnă că aveți ocazia unică să aflați rețeta succesului în afaceri, chiar de la cei care demonstrează zi de zi că visele există doar pentru a fi împlinite.

Evenimentul, organizat de această dată la „Castelul din inima Capitalei”, Le Château, pe 20 decembrie 2021, a reunit și premiat zeci de oameni care au doar povești frumoase de spus și care au făcut carieră în domenii dintre cele mai diverse, de la modă, parfumerie și beauty, la construcții, gastronomie și medicină. Doar cei mai buni dintre cei buni au ajuns pe covorul roșu I Success, conceptul unic pe mapamond demonstrând, o dată în plus, că este cea mai promițătoare rețea pentru dezvoltarea business-urilor.

Vă așteaptă două ore de emisie, în care succesul este ridicat la rang de spectacol! Pe lângă faptul că veți afla ce trofee au obținut oamenii de afaceri români, dar nu numai, veți putea urmări și concertele susținute live pe scena evenimentului de artiști consacrați ai muzicii.

 

CURÂND, ACCES DIN CONFORTUL CASEI LA TOATE GALELE I SUCCESS 2021

CEO-ul SuperUniverse și totodată, președintele juriului I Success, Eduard Irimia, vine și cu un alt anunț în premieră: tot acum, în preajma sărbătorilor, veți avea șansa să urmăriți de acasă toate Galele I Success din acest an, care vor fi difuzate în cadrul acelorași programe, Realitatea Sport și Realitatea Star!

2021 a fost un punct important în istoria galelor exclusiviste fondate de antreprenoarele Oana Irimia și Flavia Covaciu, și asta pentru că numele I Success a ajuns cunoscut la nivel global! Prima Gală Internațională I Success a fost organizată în luxosul Dubai. Au urmat evenimente și în destinațiile cu pretenții din Europa! Cannes, Veneția și Monte-Carlo au găzduit, pe rând, din vară și până în toamnă, galele succesului.

 

„FABRICA DE STELE” SE VEDE LA ACELEAȘI POSTURI!

Tot la aceleași posturi TV veți putea urmări și cel mai nou reality show de pe piața de entertainment. „Fabrica de stele” este un format TV ce îi va avea ca protagoniști pe Anamaria Prodan și pe Eduard Irimia, care vor oferi din experiența lor în antreprenoriat și celor interesați să afle ce înseamnă să ai o carieră de succes. Împreună, vor îndeplini vise și visuri ale oamenilor cu ambiții uriașe, care vor să se facă auziți la nivel global!

Veți putea afla cui aparține prima poveste din calupul de reușite, în curând, pe micile ecrane, atunci când veți vedea și imagini spectaculoase din locurile prin care cei trei au ajuns: circuitul de Formula1 de la Abu Dhabi și evenimentul organizat tot acolo de Superkoin, la care au participat peste 15 mii de oameni, în fața cărora celebrul DJ Martin Garrix a făcut spectacol.

„Fabrica de stele” este un format prezentat de Superkoin, cea mai mare criptomonedă, lansată de Eduard Irimia în parteneriat cu platforma online de investiții, Welthee Invest.

 

COMMENTS

DISQUS: 0