Universul Dulcinella, în plină expansiune. Cofetăria de peste prut ajunge în București!

Universul Dulcinella, în plină expansiune. Cofetăria de peste prut ajunge în București!

După ce a cucerit ieşenii, vasluienii ori sucevenii, universul Dulcinella ajunge şi în Bucureşti, la doi ani de când „creşte” frumos în România! Cel mai mare lanţ de ateliere de cofetărie artizanală din Republica Moldova poposeşte în patru locaţii din Bucureşti!

 

BUCUREŞTENI, VI SE PREGĂTEŞTE CEVA DELICIOS!

 

Universul Dulcinella are 15 ani de tradiţie în plămădirea produselor de patiserie, de cofetărie şi din ciocolată. A luat naştere la Chişinău, din dorinţa unor artizani ai gustului de a revoluţia industria dulcelui. Şi au reuşit! Reţetele originale, dar şi cele  tradiţionale moldoveneşti de abia aşteaptă să fie descoperite şi de bucureşteni, după ce în Republica Moldova au făcut furori! Una dintre locaţiile unde veţi putea savura deliciile va fi situată în sectorul 4 al Capitalei, pe Bulevardul Constantin Brâncoveanu.

 

DE TOATE, PENTRU TOATE GUSTURILE

 

Pregătiţi-vă să savuraţi macarons cu diverse arome, plăcinte dulci ori sărate, biscuiţi ori cornuleţe, torturi şi prăjituri de tot soiul, toate preparate manual, în laboratoarele Dulcinella, din ingrediente proaspete, atent alese.

Şi pentru că sunt de părere că ceva dulce trebuie degustat de toţi, oricând, vă anunţăm că specialiştii de la Dulcinella creează delicii şi pentru cei care nu sunt prieteni cu zahărul! Prăjiturile sunt concepute sub forma unor serii: Fusion, Tradiţional, Clasic, de Autor sau Raw&Veg, deci tot ce vă rămâne de făcut este… să alegeţi!

 

DULCINELLA, AJUTORUL DE NĂDEJDE LA EVENIMENTE

Cofetăriile Dulcinella sunt gândite în aşa fel încât să găsiţi în fiecare locaţie orice aveţi nevoie, cu orice prilej: există o zonă a produselor proprii, o zonă a cadourilor, pentru momentele când vreţi să faceţi o surpriză dulce, dar şi o zonă a produselor realizate pe comandă, special pentru evenimentele dumneavoastră.

Artizanii gustului Dulcinella pun la dispoziţia clienţilor un catalog cu torturi personalizate, din care vă puteţi alege modelul, iar ei se ocupă de design şi de arome, pentru ca nunta, botezul şi majoratul dumneavoastră să fie unice!

Bucureşteni, fiţi gata să testaţi gustul de peste Prut, în cele mai noi cofetării din oraş!

 

         

Vă reamintim, gustul Dulcinella se reinventează curând pe Bulevardul Constantin Brâncoveanu, la numărul 116, în Blocul M2/3, la parter!

Vă invităm pe pagina oficială de Facebook Dulcinella pentru a fi la curent cu data de lansare a locaţiei: https://www.facebook.com/dulcinella.ro/

Familiarizaţi-vă cu universul Dulcinella, pe site-ul: https://www.dulcinella.ro/

 

 

COMMENTS

DISQUS: 0