Universul Dulcinella vă așteaptă în cea de-a treia locație din București!

Universul Dulcinella vă așteaptă în cea de-a treia locație din București!

Brand-ul Dulcinella este în plină expansiune! După două lansări de succes în Bucureşti, primele de aici, a venit vremea ca şi cea de-a treia cofetărie Dulcinella să îşi deschidă larg uşile în Capitală. Este al 51-lea magazin al celui mai mare lanţ de ateliere de cofetările artizanală de peste Prut, lanţ care a făcut posibilă unirea… gustului dintre România şi Republica Moldova.

 

 

REDESCOPERIŢI GUSTUL DULCINELLA PE BULEVARDUL CONSTANTIN BRÂNCOVEANU!

De pe data de 5 noiembrie 2021, noua cofetărie vă aşteaptă doar cu gusturi alese, pe bulevardul Constantin Brâncoveanu, la numărul 116. Cu o tradiţie de 15 ani în plămădirea produselor de patiserie, de cofetărie şi din ciocolată, brand-ul născut la Chişinău vă va suprinde cu reţete originale, dar şi tradiţional moldoveneşti, menite să vă îndulcească orice zi!

Inaugurarea de acum s-a făcut tot în mijlocul vedetelor, la fel cum s-a întâmplat şi la precedentele. Printre persoanele publice care au luat parte la deschidere s-au numărat Adi Cristescu, Nicola, Roxana Nemeş, Claudia Ghiţulescu, Roxana Vaşniuc, Otilia şi Francisca.

Vedetele au descoperit şi redescoperit gustul marca Dulcinella şi asta pentru că avut ocazia să testeze produse nou-nouţe sau deja consacrate, precum croissante, brioşe, macarons, plăcinte, prăjituri raw-vegane sau clasice.

 

 

NICOLA, SURPRIZĂ ANIVERSARĂ DULCE

Pentru că ziua de naştere a artistei Nicola a coincis cu lansarea cofetăriei, artizanii gustului desăvârşit Dulcinella i-au pregătit o surpriză! I-au dedicat un moment special cântăreţei şi au răsfăţat-o cu un tort aniversar special conceput pentru ea. De asemenea, invitaţii au susţinut iniţiativa şi i-au cântat la mulţi ani!

 

 

CE V-AU PREGĂTIT SPECIALIŞTII GUSTULUI DELICIOS

 

Din ingrediente alese cu grijă, asezonate cu pricepere şi preparate manual, deserturile  Dulcinella sunt concepute în aşa fel încât să satisfacă toate gusturile, căci le veţi găsi pe categorii, deci tot ce vă rămâne de făcut este… să alegeţi! Dacă nu sunteţi prieten cu zahărul, trebuie să ştiţi că experţii Dulcinella au soluţii chiar şi pentru dumneavoastră: pregătesc prăjituri raw-vegane, cea mai nouă experienţă a ceea ce înseamnă „dulce”, create doar din îndulcitori naturali, fără coacere şi extrem de bogate în vitamine şi microelemente.

Şi pentru că nicio petrecere nu este completă fără o băutură de calitate, specialiştii Dulcinella s-au gândit la toate: în vinotecile din cofetării găsiţi o selecţie de licori delicioase, înnobilate de timp, etaloane ale vinurilor de desert, cu gusturi pline, aromate şi catifelate.

 

 

 DULCINELLA, AJUTOR DE NĂDEJDE

Pe scurt, cofetăriile Dulcinella sunt gândite în aşa fel încât să găsiţi în fiecare locaţie orice aveţi nevoie, cu orice prilej: există o zonă a produselor proprii, o zonă a cadourilor, pentru momentele când vreţi să faceţi o surpriză dulce, dar şi o zonă a produselor realizate pe comandă, special pentru evenimentele dumneavoastră. Artizanii gustului Dulcinella pun la dispoziţia clienţilor un catalog cu torturi personalizate, din care vă puteţi alege modelul, iar ei se ocupă de design şi de arome, pentru ca nunta, botezul şi majoratul dumneavoastră să fie unice!

 

 

A PATRA LOCAŢIE DULCINELLA DIN BUCUREŞTI, LA UN PAS DE LANSARE

 

Celor trei locaţii din Capitală, de pe Calea Griviţei, de pe Şoseaua Pantelimon, dar şi de pe Bulevardul Constantin Brâncoveanu li se alătură, extrem de curând, o nouă cofetărie, pentru ca deserturile să ajungă şi mai repede la dumneavoastră. Pe Şoseaua Ştefan cel Mare, la numărul 14, gustul delicios se va reinventa mai repede decât aţi crede. Aşadar, fiţi pregătiţi pentru a patra lansare Dulcinella, în mai puţin de trei luni!

 

 

 

Ca să fiţi la curent cu toate noutăţile din universul Dulcinella, vă invităm pe site-ul oficial, dar şi pe paginile Dulcinella de pe reţelele de socializare!

Site: https://www.dulcinella.ro/

Facebook: https://www.facebook.com/dulcinella.ro/

Instagram: https://www.instagram.com/dulcinella.ro/

COMMENTS

DISQUS: 0