Cununiile la piscină, tendința anului 2022

Cununiile la piscină, tendința anului 2022

Ce ați spune să bifați cununia civilă și pe cea religioasă în aceeași zi și, mai ales, în același loc, pentru a avea mai multă vreme de distracție și mai puțin timp pierdut pe drumuri? Nu vă gândiți că va fi obositor și nici stresant! Organizatorii de evenimente de la Royal Palace Ballroom, castelul de la marginea Capitalei, un loc exlusivist, dedicat celor mai frumoase petreceri, vă iau grijile de pe umeri și vă propun cadrul perfect pentru cea mai importantă zi din viața voastră: sub cerul liber, pe marginea unei piscine răcoroase, alături de toți cei dragi vouă! Cununiile civile și religioase organizate astfel sunt trendul lui 2022, pe care vă invităm să îl descoperiți în rândurile următoare.

 

INEDIT: ECHIPA ROYAL PALACE BALLROOM VĂ REZERVĂ CUNUNIA CIVILĂ!

Deși, în mod normal, multe saloane de evenimente nu pot fi rezervate pentru cununiile civile decât cu două săptămâni înainte de petrecere, aflați că echipa Royal Palace Ballroom schimbă obiceiurile: puteți rezerva oricând locația pentru evenimentul important din viața voastră, ca să reușiți să puneți la punct, din vreme, toate aspectele esențiale. Un wedding planner va fi permanent alături de voi, pentru a face tot acest proces mai ușor, dar și pentru a vă ține la curent cu toate tendințele în materie de petreceri. Serviciile premium marca Royal Palace Ballroom vă vor scuti de cel puțin 80% dintre lucrurile pe care trebuie să le aveți în vedere atunci când optați pentru organizarea cununiei civile și a ceremoniei religioase în aceeași zi și în același loc.

ECHIPA ROYAL PALACE BALLROOM: Cu siguranță, cununiile organizate la piscină au un aer aparte. În vara lui 2022 tot mai multe cupluri aleg un astfel de decor, ca să marcheze un moment unic în viață. În ceea ce privește cununiile civile, punem la dispoziția clienților noștri un personal dedicat și un open bar, cu băuturi incluse în contract. Puteți opta pentru amenajări după bunul plac. Nuferi plutitori, scaune decorate așa cum vă doriți, mese de cocktail, lumânări, aranjamente florale, toate sunt servicii la care vă puteți gândi.

În plus, veți beneficia de exclusivitate pe tot parcursul cununiei. Jumătate de oră durează, în medie, acest pas. Pe o durată mai lungă se va întinde ceremonia religioasă, de altfel, cel mai emoționant moment al zilei.

 

CUNUNIA RELIGIOASĂ ÎN AER LIBER, O EXPERIENȚĂ COMPLETĂ

Știați că tot mai multe cupluri optează pentru organizarea cununiei religioase în aer liber, dar și că tot mai mulți preoți sunt dispuși să oficieze slujba în afara bisericii? Dacă ați găsit duhovnicul care dorește să facă acest lucru, puteți amenaja cadrul de poveste, cu ajutorul experților de la Royal Palace Ballroom, la câțiva pași de piscina cu apă turcoise.

ECHIPA ROYAL PALACE BALLROOM:  „Tocmai pentru că vorbim despre un cadru neconvențional, ne vom asigura că atât viitori miri, cât și nașii vor avea la ei toate actele necesare. În plus, vom pune la punct ceremonia în așa fel încât toate tradițiile și obiceiurile legate de acest moment important să fie respectate, pentru ca cei doi îndrăgostiți să se bucure din plin și fără griji de tot ce are să le ofere o astfel de zi.

Celebra arcadă de flori, scaunele albe și covorul roșu sunt incluse în pachetul gândit de specialiștii Royal Palace Ballroom. Pișcoturile și șampania nu sunt nici ele uitate, pentru a le servi imediat după încheierea ceremoniei religioase. Va fi cel puțin o oră pe care o veți petrece într-un cadru intim, înconjurați de cele mai dragi persoane din viața voastră!

 

BENEFICIILE ORGANIZĂRII UNUI DUBLU EVENIMENT

Există mai multe avantaje care vin la pachet cu organizarea acestui eveniment dublu, dincolo de multele drumuri pe care le scutiți astfel!

ECHIPA ROYAL PALACE BALLROOM:  „Dacă încă aveți dubii în ceea ce privește organizarea unui eveniment 2 în 1, vă spunem că astfel scăpați de organizarea unei petreceri imediat după cununia civilă. Punem la socoteală și faptul că dacă bifați cununia civilă și pe cea religioasă în aceeași zi, veți avea alături de voi toate rudele pe care le doriți a fi prezente la aceste evenimente deosebit de importante. În ceea ce privește bugetul, printr-un eveniment dublu reușiți să evitați cheltuieli suplimentare. Miresele ar trebuie să se gândescă și la economia pe care reușesc să o facă în ceea ce privește machiajul, ținuta și coafura: le pot purta pe aceleași.

Experții în evenimente de la Royal Palace Ballroom vă pot organiza, în cadrul unui pachet special, și petrecerea de nuntă. Veți avea parte de muzică live, de un meniu variat, dar și de o sală cu o capacitate de 350 de locuri, cu ieșire la grădină, pentru o nuntă de la care, cu siguranță, nu va lipsi nimic!

 

5Experiențele inedite încep la Royal Palace Ballroom! Specialiștii de aici vă vor croi evenimentele importante din viața voastră exact așa cum visați. Vă invităm pe site-ul oficial al locației exclusiviste, pentru a descoperi lista de servicii: https://royalpalaceballroom.ro/, dar și pe pagina oficială de Instagram, pentru a vă delecta cu poze realizate la cele mai recente nunți și botezuri ale lui 2022: https://www.instagram.com/royalpalaceballroom.ro/. La numărul de telefon: 0748 018 018 veți afla cât costă pachetele marca Royal Palace Ballroom.

        

 

COMMENTS

DISQUS: 0