Află cum au grijă vedetele de dantura lor!

Află cum au grijă vedetele de dantura lor!

Când spunem „zâmbet de vedetă” ne gândim automat la o dantură impecabilă, menţinută astfel fără pic de efort. În realitate, şi celebrităţile se pot confrunta cu probleme dentare, mai mici sau mai mari, care le trimit direct pe scaunul de la dentist. Află cum au grijă vedetele de dantura lor! Unele dintre cele mai în vogă persoane publice din România s-au îndreptat spre acelaşi loc atunci când au avut nevoie de proceduri stomatologice, iDentity Clinic®️, acolo unde au găsit tehnologiile numărul unu pe domeniu, pentru tratamente rapide, sigure şi fără durere!

 

 

Doina Teodoru, probleme dentare ascunse, depistate cu un dispozitiv revoluţionar

Doina Teodoru este unul dintre cei peste 10.000 de pacienţi iDentity Clinic®️, care au învăţat să lase teama acasă, atunci când sosesc la dentist. Venită din America Express în ţară, îndrăgita artistă a prioritizat vizitele la stomatolog şi descrie cea mai recentă programare drept „o întâlnire surprinzătoare”.

 

 

Vedeta a depistat la timp, cu ajutorul specialiştilor, câteva probleme imposibil de observat cu ochiul liber: carii dentare în fază incipientă, extrem de comune, dar şi simplu de tratat în acest stadiu. Medicii le-au detectat prin intermediul unei proceduri de tip „Gold Standard”.

 

RADU ILIESCU, MEDIC DENTIST, STOMATOLOGIE GENERALĂ:„Diagnodent este dispozitivul cu ajutorul căruia detectăm primul stadiu reversibil al cariei dentare. Dacă problema este tratată corespunzător, reușim să readucem dintele la structura inițială, fără să fie nevoie de freză. Practim reușim să identificăm cariile încă neactivate din șanțuri și fisuri, precum și de pe fețele netede ale dinților.

 

Anisia Gafton vrea să îşi refacă total zâmbetul!       

Şi Anisia Gafton a aflat despre beneficiile stomatologiei digitale, marca iDentity Clinic®️! Simţind nevoia unei schimbări, a sosit la clinică să afle ce soluţii are le îndemână pentru corectarea surâsului. Medicii stomatologi i-au oferit două variante. Prima dintre ele se aplică doar în cazul danturii naturale.

 

RADU ILIESCU, MEDIC DENTIST, STOMATOLOGIE GENERALĂ: „Pacienta noastră s-a arătat extrem de interesată de albirea dentară. La clinica noastră, procedura, una dintre cele mai căutate la ora actuală, se realizează prin intermediul celui mai eficient aparat, care oferă rezultate după doar 20 de minute. Este vorba despre laserul Biolase Epic X, care asigură un zâmbet mai alb cu până la nouă nuanţe.”

 

A doua variantă propusă, mai complexă decât prima, se adresează tuturor pacienţilor care vor nu doar să obţină un zâmbet mai alb, ci şi să corecteze mici probleme de ordin estetic- faţetele dentare. Anisia Gafton s-a arătat interesată de un tip apreciat de pacienţii din lumea întreagă, Emax, faţete a căror aplicare presupune doar trei paşi: amprenta digitală, proiectarea faţetelor dentare, montarea propriu-zisă.

 

RALUCA PASCU, FONDATOR CLINICI DENTARE: „Vorbim despre faţete ceramice din categoria premium, care se integrează superb pe suprafaţa dinţilor. Cu o grosime de doar 0,7 milimetri, sunt translucide, dar şi extrem de rezistente, oferind un aspect care este mult mai apropiat de dintele natural decât porţelanul. Ceramica este tratată special, ca să îşi păstreze durabilitatea.”

TE-AR MAI PUTEA INTERESA:

 Monica Iagăr și familia ei își asigură zâmbetul prin abonamente iDentity Clinic! Află cât de puțin te costă să ai dantura perfectă!

Maria Constantin a început pregătirile de nuntă… la iDentity Clinic®️

Maria Constantin este o altă vedetă care a făcut cunoştinţă cu medicii de la clinica bucureşteană. A ales iDentity Clinic®️ exact în una dintre cele mai importante etape ale vieţii ei: pregătirea pentru nuntă!

MARIA CONSTANTIN: „Împreună cu soţul meu ne pregătim cel mai frumos şi mai strălucitor zâmbet pentru nunta noastră! Mereu apelăm la cei mai buni specialişti, de aceea am şi ales clinica iDentity®️, aici unde am cunoscut o echipă de profesionişti, care folosesc tehnici ultramoderne, pentru tratamente care nu mai au nicio legătură cu practicile pe care le cunoşteam cu toţii în trecut.

 

Iar ca să îşi asorteze zâmbetul cu albul imaculat al rochiei de mireasă, vedeta apelează la cea mai nouă generaţie de implanturi dentare, care îi vor reda un surâs superb în timp record!

       

RALUCA PASCU, FONDATOR CLINICI DENTARE: „Comparativ cu implanturile tradiţionale, care necesită două sau trei intervenţii chirurgicale la o distanţă de câteva luni, cu ajutorul implanturilor cu încărcare imediată obţinem aceleaşi rezultate, dar într-o perioadă de timp incomparabil mai mică. În plus, cu îngrijirea adecvată, implanturile de acest tip rezistă toată viața.”

 

Implantul cu încărcare imediată, ca soluţie ideală în cazul Mariei Constantin, se fixează în locul dintelui sau dinţilor lipsă şi este recomandat în cazul în care aceştia sunt rupţi, sparţi sau compromişi total. Soluţia este indicată pacienţilor care au toţi dinţii lipsă, dar şi celor care îşi doresc doar să schimbe aspectul dinţilor frontali. Peste implant, se va fixa o coroană temporară, care va oferi un zâmbet natural imediat, iar pacientul va putea să îşi reia fără griji activităţile zilnice. La distanţă de 4, 6 luni, coroana temporară va fi înlocuită cu una permanentă.

 

Andrei Ştefănescu şi-a învins teama de dentist: Dacă vedeţi un alt zâmbet pe chipul meu, să ştiţi că li se datorează lor!”

În timp ce căuta cele mai moderne tehnici de menţinere a danturii perfecte, şi pe Andrei Ştefănescu toate drumurile l-au condus la iDentity Clinic®️, aici unde va tot reveni în următoarea perioadă pentru câteva tratamente recomandate, menite să prevină dezvoltarea unor afecţiuni dentare.

 

ANDREI ŞTEFĂNESCU: „Am fost întâmpinat de doamna doctor, care mi-a spus şi plusurile, şi minusurile danturii mele.  Mi-a vorbit foarte frumos, pe înţelesul meu! Am văzut o clinică super tare, foarte luxoasă şi foarte actuală. Mi-a plăcut ce am găsit acolo şi să ştiţi că dacă o să vedeţi un alt zâmbet pe chipul meu, li se datorează lor, celor de la iDentity®️! Să zâmbim frumos, ne vedem la clinică!

De altfel, prin controalele regulate la stomatolog, Andrei Ştefănescu evită tratamentele costisitoare, un îndemn pe care medicii îl adresează tuturor pacienţilor care le trec pragul: prevenţia este cea mai bună armă împotriva unor afecţiuni care ne pot pune în pericol zâmbetul!

 

DELIA MIHAI, MEDIC SPECIALIST PROTETICĂ DENTARĂ: „Toate etapele tratamentului- radiografii, diagnostic, elaborarea protocolului de tratament, tratamentul propriu-zis şi urmărirea post-operatorie se realizează utilizând tehnologie digitală. Pacienţii pot uita de durere, dar şi de teama de dentist. Tratamentele se pot realiza şi sub inhalosedare, acest lucru implicând administrarea unui amestec de oxigen şi de protoxid de azot, cu rol de relaxare.”

 

La iDentity Clinic®️ găsiţi toate secţiile stomatologice sub acelaşi acoperiş

Având o echipă multidisciplinară care abordează inovativ și eficient toate afecțiunile din sfera oro-dentară, iDentity Clinic®️ oferă din 2007 servicii stomatologice premium complete. Pacienţii beneficiază de tratamente digitalizate, realizate la standarde internaționale, care permit inclusiv vizualizarea rezultatului final al unei proceduri, dinainte de a o începe. Zâmbetele vor fi create în acord cu fizionomia, lucrările dentare vor fi create în timp record, iar majoritatea tratamentelor vor fi realizate cu ajutorul laserului dentar, care nu necesită nici măcar anestezie injectabilă. Iar pentru ca întregul proces să fie cât se poate de eficient, fiecare pacient va avea un profil complet al stării de sănătate orală, fiind programat la medicul stomatolog specialist, în funcţie de afecţiunea sa, pentru ca timpul de la prima întâlnire până la începerea tratamentului propriu-zis să fie cât mai scurt.

 

Specialiştii vă aşteaptă la sediul din Băneasa, situat pe Şoseaua Bucureşti-Ploieşti, la numărul 17, în sectorul 1 al Capitalei sau la numărul de telefon: 0728.00.00.11

Pe site-ul oficial găsiți detalii suplimentare: https://identityclinic.ro/

 

COMMENTS

DISQUS: 0