Curele de slăbire extrem de stricte și schimbările hormonale pe care le suferă organismul nostru au ca rezultat deteriorarea musculaturii și pielii noastre, ambele căpătând un aspect foarte inestetic în timp. Pe lângă acestea, poate exista și posibilitatea de a moșteni o formă a feselor de care nu suntem mulțumiți.
De cele mai multe ori exercițiile fizice nu ne aduc forma pe care ne-o dorim și de aceea, implantul fesier poate fi cea mai bună opțiune.
Implantul fesier siliconic poate face minuni în ceea ce privește încrederea în sine și în cazul în care visăm la o siluetă perfectă.
Doctorul chirurg estetician Călin Doboș ne îndrumă în alegerea implantului și al operației acestuia!
Implantul fesier anatomic realizat intramuscular
De asemenea, intervenția cu implantul fesier are nevoie să îndeplinească mai multe condiții astfel încât pacienta să fie cât mai ferită de pericol. Dr. Călin Doboș ne explică diferența:
„Implantul fesier aplicat peste mușchi are o rată mare de dislocare, de pierdere a locului, concret – de a se lăsa, și o vizibilitate foarte neplăcută în curs de câțiva ani. În schimb, implantul introdus în interiorul mușchiului are o stabilitate extraordinar de mare în timp. Din experiență proprie vă spun că implantul fesier pus intramuscular poate să dureze mai mult decât un implant mamar.”
De menționat este faptul că noile implanturi fesiere de care vă veți bucura vor produce la palpare o senzație asemănătoare cu cea a unor mușchi lucrați la sală. Se fac măsurători, în funcție de dimensiunile bazinului, iar Dr. Călin Doboș alege varianta cea mai bună. De obicei, pacienta poate sta în șezut în a 2-a zi, majoritatea pot ieși la plimbare în câteva zile și pot conduce mașina la 10 zile după intervenție. Dacă vă întrebați cât de devreme se poate efectua această intervenție raspunsul este că se poate realiza oricărei persoane sănătoase cu vârsta peste 18 ani.
Mărirea feselor se recomandă atăt femeilor cât și bărbaților, mai ales atunci când:
– există o disproporție între volumul feselor (prea mic) și restul corpului;
– există un disconfort de ordin psihologic justificat și datorat aspectului inestetic al feselor;
– fesele sunt plate sau nu au forme pline și rotunjite;
– mușchii fesieri sunt atrofiați si persoana are interdicție de a face sport/ activitate fizică;
– mușchii fesieri au fost vătămați în urma unui accident.
Sănătatea noastră este cea mai importantă și este imperios ca, atunci când luăm decizia unei astfel de intervenții, să cerem sfatul unui specialist în adevăratul sens al cuvântului – în cazul nostru, Dr. Călin Doboș.
COMMENTS