Descoperiți cel mai folosit tratament din lume pentru refacerea pielii!

Descoperiți cel mai folosit tratament din lume pentru refacerea pielii!

Odată cu trecerea vremii, este extraordinar ca, regulat, să îi oferim pielii noastre un ajutor, ca să rămână tânără cât mai mult timp. Atunci când rutina zilnică nu mai este suficientă, este cazul să apelăm la tratamente profesionale, realizate în clinicile de specialitate.

Experții de la Beauty Art Aesthetics, o clinică recunoscută la nivel european datorită procedurilor de înfrumusețare realizate cu grijă și cu atenție, vă prezintă cel mai popular tratament care nu vă permite să îmbătrâniți. Ce probleme tratează Restylane Skin Booster, aflați în rândurile următoare.

 

RESTYLANE, UN „BOOSTER” PENTRU PIELEA NOASTRĂ

Restylane este primul acid hialuronic produs și în dezvoltarea căruia s-a investit foarte mult de-a lungul vremii. Astăzi, este folosit și iubit de oamenii din întreaga lume, și asta pentru că, pe lângă rezultatele spectaculoase, este și sigur pe termen scurt și lung!

Tratamentul Restylane Skin Booster acționează, așa cum îi spune și numele, ca un booster asupra pielii noastre: o face mai fină, mai netedă și uniformă. Este un produs fluid, creat să fie injectat în straturile pielii noastre, extrem de asemănător cu acidul hialuronic produs în mod natural de organism, dar conceput în așa fel încât să dureze mai mult. Este o terapie de care pot beneficia și cei trecuți de o anumită vârstă și a căror cantitate de acid hialuronic din corp a început să scadă, dar și de cei mai tineri, care au probleme cu urmele lăsate de acnee.

 

CUM ACȚIONEAZĂ TRATAMENTUL CU RESTYLANE

Prin micro-injecții, specialiștii vor introduce produsul în piele, simplu, rapid și fără durere. Fața, gâtul, decolteul și mâinile sunt zonele potrivite pentru un astfel de tratament. Odată injectat, va realiza o hidratare profundă, care se va observa numaidecât și la suprafață. Dacă îl urmați în mod regulat, vă va ajuta să obțineți și un efect de lifting, potrivit experților în frumusețe.

Practic, Restylane va completa necesarul de acid hilauronic de care pielea noastră are atâta nevoie și nu o va lăsa pradă imperfecțiunilor, declanșând sinteza naturală de colagen și de elastină. Terapia se poate folosi singură sau în combinație cu alte tratamente estetice, la nevoie.

Schema de tratament va fi stabilită doar de către expert, dar, în general, este nevoie de o ședință efectuată la fiecare jumătate de an, pentru a păstra efectele, dar și de câteva inițiale, pentru a ajunge la aspectul pe care îl doriți.

 

CANDIDAȚII IDEALI AI UNUI ASTFEL DE TRATAMENT

Poate vă întrebați dacă vă numărați printre cei care pot apela la un astfel de tratament, așa că specialiștii Beauty Art Aesthetics vă lămuresc chiar acum: dacă simțiți că pielea dumneavoastră este uscată, afectată de expunerea la soare, aveți riduri superficiale, ten matur sau cicatrici lăsate de acnee, înseamnă că vă puteți programa la ședințe cu Restylane Skin Booster!

 

EFECTE SPECTACULOASE, PE TERMEN LUNG

Restylane este numit, fără exagerare, de către experți: „fântâna tinereții”, căci reușește să revitalizeze pielea din interior, efect pe care îl puteți observa chiar și la un an distanță de la injectare.

Produsul răspunde mai multor nevoi. Astfel, veți sesiza după tratament o piele mai hidratată, mai elastică și mai luminoasă. De asemenea, veți observa riduri și cearcăne diminuate, dar și urmele lăsate de acnee, estompate. Restylane previne, de asemenea, semnele îmbătrânirii și vă va ajuta să aveți pielea pe care o doriți mult timp de acum încolo.

 

Nu lăsați problemele pielii să vă supere! Experții de la Beauty Art Aesthetics vă așteaptă la un consult, pentru o analiză detaliată a pielii, în urma căreia veți afla ce tratament vi se potrivește cel mai bine!

Clinica din nordul Capitalei, Beauty Art Aesthetics, încheie anul 2021 doar cu reuşite! După trofeul pentru Excelenţă în frumuseţe şi recunoaştere europeană la capitolul estetică medicală, managerul conceptului Beauty Art Aesthetics, Mădălina Brânduşescu, a fost distinsă recent, la Gala I Success Awards Bucharest Edition decembrie 2021, cu trofeul pentru Excelenţă în management.

Pentru preţuri, programări sau informaţii suplimentare, puteţi intra pe site-ul https://beautyartaesthetics.ro/. Găsiţi specialiştii de la Beauty Art Aesthetics şi la numărul de telefon: 0722 296 007, dar şi la adresa de mail:office@beautyartaesthetics.ro

 

 

 

COMMENTS

DISQUS: 0