Slăbește echilibrat. Acesta este cadoul pe care ți-l poți face în  luna martie

Slăbește echilibrat. Acesta este cadoul pe care ți-l poți face în  luna martie

Există momente în viață când ne lovim de un zid greu de trecut cu vederea impus de normele societății. Pentru a face parte dintr-un grup, pentru a ne integra, trebuie să ne încadrăm în regulile impuse de ceilalți. Însă o persoană poate slăbi dacă își dorește cu ardoare această schimbare, fără să fie constrânsă de cei din jur.  Multe femei își doresc să apară din neant o zână care să le îndeplinească o dorință, ca apoi să se bucure toată viaţa de formele perfecte pe care le-au primit cadou. Din păcate, aceasta este doar o fantezie, la fel ca pastilele care ȋnlocuiesc unele mese, cu rezultate „fabuloase” şi mai toate scurtăturile alimentare folosite pentru “a fenta” kilogramele ȋn plus.

Și tu te numeri printre femeile care au apelat la sfaturile celor din jur și nu au mers la un specialist? Ce diete ți-au dat bătăi de cap?

 

Cele mai la îndemână diete de slăbit la care recurge mai toată lumea au nenumărate dezavantaje:

  • Dieta Dukan – poate ca vei slabi ușor mancand multa carne ,însă ai mari șanse sa dezechilibrezi metabolismul, sa te alegi cu cosuri, ten tern, dar și cu căderea masivă a părului;
  • Dieta Disociată – pentru ca organismul să funcționeze optim, are nevoie de un aport constant de nutrienți, nu de șocuri – ceea ce oferă acest regim;
  • Ciorba de varză – privarea organismului de nutrienți îți pune în pericol sănătatea, dar și frumusețea.

Află de la terapeutul Carmen Barcan, omul care îți poate crea un program adecvat ție și timpului tău, ce este indicat să faci pentru a slăbi echilibrat: ,,Pentru a fi în formă, cum se spune, este nevoie de doi factori care nu se pot disocia: corpul și spiritul. Cu alte cuvinte, starea noastră completă de bine este dată de stilul de viață sănătos. Lipsa oboselii, mișcarea fizică, alimentația corectă și priceperea cu care ne antrenăm creierul, se pot transpune într-un singur lucru – tinerețe fără bătrânețe.”

„În plus, exerciţiile fizice au un rol important în menţinerea sănătăţii. Cel mai important aspect al exerciţiilor fizice este ca ele să fie făcute cu o frecvență regulată. Indiferent de exerciţii, trebuie să ne asigurăm că le facem corect. Printre beneficiile unui program de exerciţii fizice se numără: gândirea logică şi pozitivă, anxietatea redusă, un nivel ridicat de energie, tonifierea musculară şi nu în ultimul rând, o părere mult mai bună despre propria persoană”, a conchis Carmen Barcan.

În cadrul galei ,,I Success – Femei de succes” din decembrie 2020, Carmen Barcan a primit încă un premiu pentru „Best weight loss programme and facial therapy by Carmen Barcan”.

Schimbarea începe acum! Fă-ți un cadou în luna martie!

 

 

Pentru a afla mai multe despre programul de schimbare a vieții demarat de Carmen Barcan, accesează:

COMMENTS

DISQUS: 0