Un botez de vis începe la Bon Bon Club & Events

Un botez de vis începe la Bon Bon Club & Events

Știm că pentru botezul copilului vostru vreți că totul să fie absolut perfect.

Organizarea unui botez minunat nu este deloc grea, trebuie doar să știți exact ce vă doriți, să fiți atenți la detalii și să pregătiți totul din timp.

Dacă vreți să organizați o petrecere de botez pe care toți invitații să o țină minte și care să reflecte cât de special este juniorul vostru, atunci ar trebui să ieșiti din tipare și să abordați lucrurile în maniera Bon Bon.

În mod cert, locația este primul lucru de care trebuie să țineti cont atunci când planificați o petrecere. Din acest motiv, locația noastră este ideală pentru un eveniment de poveste. Aici veți descoperi un decor magic și o echipă prietenoasă și profesionistă care vă va oferi servicii impecabile.

Știm că planificarea până în cele mai mici detalii garantează succesul unei seri de neuitat. De aceea, vă punem la dispoziție experiența noastră într-un număr mare de botezuri organizate și găzduite de noi, pentru ca voi să vă relaxați în același timp cu invitații.

Suntem consultanții vostri pe tot parcursul evenimentului și vă ajutăm, încă de la început, să creați o atmosferă de vis. Toate detaliile, de la aranjarea și decorul sălii, muzică, meniul servit și momentele speciale sunt prioritatea noastră.

Contactați-ne din timp pentru rezervare!

Telefon: 0723 133 870

 

COMMENTS

DISQUS: 0