Îți descriem de ce este acidul hialuronic cea ea mai bună și naturală alegere pentru întinerirea pielii și pentru îmbunătățirea aspectului fizic!
Dacă optezi pentru acidul hialuronic în cazul corectării imperfecțiunilor, al obținerii elasticității tenului sau al realizării unui retuș, această intervenție este cea mai bună alegere pe care ai putea să o faci! Fie că vrei să schimbi ceva ce nu te mulțumește sau ai nevoie de remediere, acidul hialuronic reprezintă cea mai bună și naturală opțiune.
Aflăm de la Mădălina Brindușescu, managerul clinicii Beauty Art Aesthetics totul despre Acidul Hialuronic • Ce este? • Ce Beneficii are? • Cum poate fi administrat si ce afectiuni se trateaza cu acidul hialuronic ?
Despre acidul hialuronic
,,Acidul hialuronic a fost descoperit in anul 1934. Acesta are rolul de a mentine hidratarea la nivelul tesuturilor. Productia naturala de acid hialuronic a organismului scade pe masura ce inaintam in varsta. Cele mai mari concentratii de acid hialuronic se regasesc la nivelul ochilor, precum si la nivelul articulatiilor.”
Ce este acidul hialuronic
,,Acidul hialuronic este o polizaharida, adica este alcatuit din mai multe molecule de zahar. Acesta este una dintre pricipalele componente ale matricei extracelulare, avand rolul important de a mentine hidratarea in tesuturi.”
Rolul acidului hialuronic in organism
,,Acidul hialuronic are mai multe functii in organism, fiind un element indispensabil.”
Stimularea productiei de colagen
,,Colagenul este proteina din piele care mentine pielea ferma si totodata elastica. Pe masura ce inaintam in varsta, nivelul de colagen din organism scade, si astfel apar ridurile si semnele imbatranirii pe chip. Insa acidul hialuronic stimuleaza productia de colagen avand astfel proprietati anti-aging.”
Hidratarea, cresterea rezistentei si elasticitatii pielii
,,Mentinand hidratarea in tesuturi si stimuland totodata nivelul de colagen, acidul hialuronic contribuie la mentinerea pielii tinere si elastice.”
Cicatrizarea leziunilor
,,Acidul hialuronic are un rol important si in procesul de regenerare a pielii, deci de cicatrizare a leziunilor de la nivel cutanat. Studiile facute in domeniu au confirmat faptul ca acidul hialuronic accelereaza procesul de cicatrizare a leziunilor, calmand inflamatia si grabind regenerarea celulara astfel incat tesuturile afectate sa fie inlocuite cu unele noi si sanatoase cat mai rapid.”
Forme de administrare a acidului hialuronic
,,Acidul hialuronic se regaseste in mod natural in organism, insa putem beneficia de pe urma suplimentarii aportului acestuia. Intrucat odata cu inaintarea in varsta productia de acid hialuronic scade, e indicat sa folosim produse care sa suplimenteze necesarul de acid hialuronic pentru a ne mentine cartilajele si articulatiile sanatoase, iar pielea tanara. Exista suplimente alimentare pe baza de acid hialuronic, care asigura necesarul organismului.”
Fiole cu acid hialuronic
,,Fiolele cu acid hialuronic sunt destinate uzului extern si contin cantitati concentrate de acid. Acestea se aplica la nivel cutanat, pentru ca pielea sa beneficieze de hidratare intensiva si de mentinerea apei in tesuturi pentru o perioada cat mai indelungata.”
Creme si solutii cu acid hialuronic
,,Cremele si alte produse pe baza de acid hialuronic promit, de asemenea, hidratare intensa si combaterea ridurilor. Oamenii de stiinta sustin insa ca moleculele de acid hialuronic sunt prea mari pentru a patrunde in profunzimea pielii, ceea ce inseamna ca acidul aplicat sub forma de crema sau serum actioneaza la fel ca orice alta crema hidratanta – asigura hidratare, imbunatatind aspectul ridurilor pe o perioada determinata.”
Injectarea de acid hyaluronic
,,Injectarea acidului hialuronic are, se pare, cel mai puternic efect. Injectiile cu acid hialuronic pot fi folosite atat din motive medicale, cat si din motive estetice.
In caz de osteoartrita, acidul hialuronic poate fi injectat pentru a completa nivelul de fluide din articulatii. Odata cu imbatranirea, fluidele din articulatii si cartilaje isi reduc volumul, insa acestea pot fi inlocuite prin injectarea de acid hialuronic. Astfel, durerile de genunchi, la fel ca si alte dureri care ataca articulatiile si cartilajele, sunt ameliorate.”
Interventiile estetice cu Acid Hialuronic
,,Acidul hialuronic poate fi folosit si pentru infrumusetare, acesta fiind folosind prin injectare pentru umplerea ridurilor, pentru augumentarea buzelor sau a barbiei, pentru corectia cearcanelor, rinocorectie si pentru conturarea liniei maxilarului.
Intervențiile nu sunt dureroase, aplicându-se o cremă cu efect anestezic. Totul durează între 10 şi 30 de minute, în funcţie de cantitatea folosită.”
Cât se menține efectul acidului hialuronic?
,,Fiind resorbabil, acidul hialuronic are efecte temporare iar intervenția trebuie repetată. Efectele sunt destul de îndelungate, necesitând reinjectarea la 9-12 luni.
Acidul hialuronic este cel mai utilizat produs pentru remodelarea și mărirea volumului buzelor, pentru corectarea imperfecțiuilor și pentru reîntinerirarea pielii. De ce? Prntru că în mod natural acesta se găsește la toate organismele vii, iar la om se află în multe țesuturi din corp, precum dermul pielii și în cartilaje, fapt pentru care face ca acesta să fie foarte ușor acceptat de către organism. Acidul hialuronic are proprietatea de a atrage apă, motiv pentru care menține hidratarea internă optimă pielii și este extrem de versatil în utilizare.”
Clinica Beauty Art Aesthetics are în palmares premii de excelență:
Clinica Beauty Art Aesthetics a fost premiată la Gala ,,Health, Beauty & Lifestyle Awards”. Anterior acestei gale, clinica, prin Mădălina Brindușeșcu, a obținut premii în 2018 la Gala ,,Femei de succes” și la Gala ,,Performanței și Excelenței”, iar recent a primit premiul pentru cea mai buna clinică de estetică minim invazivă la gala I Success dedicată Oamenilor de Succes si Femeilor de Succes.
Printre persoanele publice care frecventează clinica Beauty Art Aesthetics se numără Prințesa Lia, solistele Elena Ionescu ex-Mandinga, Adina de la Heaven, Misha, Andreea Loulou și Francisca, vedetele tv Maria Simion, Daniela Crudu și sora ei, Ana, Roxana Marcu, Sânziana Buruiană și Beatrice Mamara de la „Bravo, ai stil!”, interpretele de muzică populară Elena Merișoreanu, Bianca Rus și Claudia Ghițulescu, dar și actrița Eugenia Șerban.
Pentru detalii, informații și programări:
0722 296 007
office@beautyartaesthetics.ro
COMMENTS